• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama iki gün ara il saç boyamak

canımm 2 günde 3 kere saç boyattım bişi olmadı :) ılki röfleydi.. beğenmedim kızıl boyadım.. kızıl aktıı ertesi gün gittim koyu renk boyattım, gerçekten bişe olmadı.. boya pek fzla yıpratmaz bence

ben saçımı bi keresinde 3 defa boyamıştım birşey olmamıştı ama boyadan sonraki günler bakım yapmıştım

çok sık aralıklarla saç boyamak saç derisine çok zarar veriyo..geçen sene bende çok sık saç boyuyodum...ama farkettimki saçımda seyrelemeler olmaya başladı...artık 25 -30 günde bir boyuyorum...beyazlarım olmasa daha geç boyucam ..ama dipleri beyazda dolaşmak istemediğim için ayda 1 mecbur boyuyorum artık

evet arkadaslar aynı gun içinde sacımı 2 defa kumrala boyadım hiçbirsey olmadı.tahmın ettıım gıbı.en ufak yıpranmadı..
bugun boyadım fakat ben bu saçı tekrar sarı yapmak ıstıoruuum:(kuafor 200 e yaparım dedı.istemıorum kuafore yaptrmak cunku basacak orealı yıpratacak. parada bayılmak ıstemıorum o kadar.
sorun sarı saçı kahve sonra tekrar sarı yapmak en kısa zamanda?tavsıyesı olan?

Merhaba arkadaşlar, saçınızı boyalara karşı korumak için ne gibi bakım kürleri yapıyorsunuz?
Paylaşırsanız sevinirim

Aynı gün icinede hem açma boyama kesmedi bi de cila yapdim begenmedim üstleri bildiğin civciv altari altın sarısı nekadar komik gorundugumu tahmin edin sarı saça takintiliyim tek renk istiyorum 5 gün sonra boyayacagim 3 cm kestimm kırık ama yiprandi ne yapmalıyım kızlar insan içine çıkarıyorum yarim

Back
X