İki gün önce kan negatif 2.31 bu gün gebelik testim böyle çıktı

Sena51

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
323
63
13
24
Merhaba lütfen bana yardımcı olun kafam allak bullak şu an iki gün önce kan değerim 2.31 çıkmıştı enfeksiyon için gitmiştim doktora şupehli diyip ilaç vermemişti adetime de 2 gün var ama bu gün ilk idrarla olmamasına rağmen böyle çıktı birde doktor muhtemelen kimyasallla sonuçlanır dedi
IMG_20230305_141521.webp

GUlum ben bunu bilmiyormda ben adetim 2 gun gecti idrar testi yaptm direk iki cizgi cikti yani simdi sana sen hamilesn veya baska bisey olmus diyemiycem benim bole cikan cok testim oluyorduda cope atiyordm benim icin negatiftr

GUlum ben bunu bilmiyormda ben adetim 2 gun gecti idrar testi yaptm direk iki cizgi cikti yani simdi sana sen hamilesn veya baska bisey olmus diyemiycem benim bole cikan cok testim oluyorduda cope atiyordm benim icin negatiftr
Anladım teşekkür ederim cevap için🙂

Adet gununde idrar testini tekrarla henuz erken tekrar pozitif cikarsa 2 gune 1 kan testi ver afaki konusmus doktor o is hiccc belli olmuyo cunku

Merhaba lütfen bana yardımcı olun kafam allak bullak şu an iki gün önce kan değerim 2.31 çıkmıştı enfeksiyon için gitmiştim doktora şupehli diyip ilaç vermemişti adetime de 2 gün var ama bu gün ilk idrarla olmamasına rağmen böyle çıktı birde doktor muhtemelen kimyasallla sonuçlanır dediEki Görüntüle 3213394
Tam 2.31 miydi ?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim en iyisi 2 gün bekle

Yüksek ihtimalle daha erken verdiniz testi. Bende 2.91den birkaç gün sonra 157 ile öğrenmiştim. Nedense bi an kendimi gördüm sizde. Umarım vardır ve sağlıkla tutunur size
Ay çok teşekkür ederim inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bana umut oldun rabbim ne muradın varsa versin inşallah

Merhaba lütfen bana yardımcı olun kafam allak bullak şu an iki gün önce kan değerim 2.31 çıkmıştı enfeksiyon için gitmiştim doktora şupehli diyip ilaç vermemişti adetime de 2 gün var ama bu gün ilk idrarla olmamasına rağmen böyle çıktı birde doktor muhtemelen kimyasallla sonuçlanır dediEki Görüntüle 3213394
İlk adet olmamasına rağmen böyle çıkıyorsa vardır sebebi bence umutsuz olma Allah büyüktür hamile olabilirsin. Ben âdet günü bundan çok az belirgin ikinci çizgiyi gördüm kan verdim 2 gün sonra 147 çıktı

Back
X