- 11 Ocak 2025
- 49
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi mervearas_96
-
Aaa benimde oyle oldu 8 gun surerr yogun şekilde ilk gun oldu ertesi gun oldu sonra olmadi biraz daha geldi son hic gelmdi sadce karnim agriyor bende msrak ediyorumAdetim iki gün oldu sonra kesildi ama göğüs hassasiyetim halen devam ediyor ve kilo artışı oldu bende kilo almadım dikkat ediyorum yediklerime ( diyetteyim ) ödemmi yoksa gebelik durumu olabilirmi. Bebek çok istiyorumbu şekil olupda ha ile olan varmı aranızda kızlar
Test felan yaptınız mı acabaSu 6 gun oldu gelen giden yok
Ben adetten 8 gün önce erken gebelik testi yapmıştım ama çıkmamıştı olsa çıkarmıydıkiSu 6 gun oldu gelen giden yok
Çıkmazda regl geciktikten sonra tekrarladınız mıBen adetten 8 gün önce erken gebelik testi yapmıştım ama çıkmamıştı olsa çıkarmıydıki
Regl oldum ama iki gün sürdü bu platformda regl olupta hamile kalanlar olmustı bende ümitlendim ama test yapsam çıkarmı kanamam biteli iki gün oldu sadece iki gün tegl oldumÇıkmazda regl geciktikten sonra tekrarladınız mı
Şuanda çıkar kanama aslında regl kanaması değil eğer gebelikse kese etrafında olan kanamadır. Gebelikte olan kanamalar regl değil düşük tehdidi olarak geçer.Regl oldum ama iki gün sürdü bu platformda regl olupta hamile kalanlar olmustı bende ümitlendim ama test yapsam çıkarmı kanamam biteli iki gün oldu sadece iki gün tegl oldum
Çok teşekkür ederim test alıp yapayım o zmanŞuanda çıkar kanama aslında regl kanaması değil eğer gebelikse kese etrafında olan kanamadır. Gebelikte olan kanamalar regl değil düşük tehdidi olarak geçer.
Yaptim cikamdi simdi hastanedeyimTest felan yaptınız mı acaba
Benimde öyle oldu 2 gün siyaha yakın kanama sürdü 3.gün ise 3 damla pembe leke geldi kesildiAdetim iki gün oldu sonra kesildi ama göğüs hassasiyetim halen devam ediyor ve kilo artışı oldu bende kilo almadım dikkat ediyorum yediklerime ( diyetteyim ) ödemmi yoksa gebelik durumu olabilirmi. Bebek çok istiyorumbu şekil olupda ha ile olan varmı aranızda kızlar
Test yaptırdınızmı acabaYaptim cikamdi simdi hastanedeyim
Test yaptımızmıBenimde öyle oldu 2 gün siyaha yakın kanama sürdü 3.gün ise 3 damla pembe leke geldi kesildi
Lekenin kesildiği gün test pozitifti kan negatif çıktı erken mi davrandım bilmiyorum sizin durumunuz neTest yaptımızmı
Test yapmaya korkuyorum yine negatif görürüm dieLekenin kesildiği gün test pozitifti kan negatif çıktı erken mi davrandım bilmiyorum sizin durumunuz ne
Bende öyle oldum aynı şekilde ve dün hamile olduğumu öğrendimAdetim iki gün oldu sonra kesildi ama göğüs hassasiyetim halen devam ediyor ve kilo artışı oldu bende kilo almadım dikkat ediyorum yediklerime ( diyetteyim ) ödemmi yoksa gebelik durumu olabilirmi. Bebek çok istiyorumbu şekil olupda ha ile olan varmı aranızda kızlar
Ayy inşallah kanamanız yogunmuydu peki benimki yoğundu ama iki gün olunca aklım karıştı tekrardan bi bebeğim olsun diede her ay heyecan yapıyorumBende öyle oldum aynı şekilde ve dün hamile olduğumu öğrendiminşallah seninde öyle olur canım
Öyle az değildi hatta parça halinde bir kaç sefer geldi ama normal âdet gibi oldum iki gün sonra bitti çok yoğun kanamada olmadı açıkçası adetten bir hafta sonra akıntı geldi bende o günleri değerlendirdim çok geçmeden göğüslerim sızlamaya başladı az az işte öyle birşey yaşadım sonra evde farklı markalarla her gün test yaptım silik çizgileri görünce sürekli kan verdim pozitif çıktı öyle yaniAyy inşallah kanamanız yogunmuydu peki benimki yoğundu ama iki gün olunca aklım karıştı tekrardan bi bebeğim olsun diede her ay heyecan yapıyorum
Anladım çok teşekkür ederim pazartesi bende test yapayım inşallah bende çizgiyi görürümÖyle az değildi hatta parça halinde bir kaç sefer geldi ama normal âdet gibi oldum iki gün sonra bitti çok yoğun kanamada olmadı açıkçası adetten bir hafta sonra akıntı geldi bende o günleri değerlendirdim çok geçmeden göğüslerim sızlamaya başladı az az işte öyle birşey yaşadım sonra evde farklı markalarla her gün test yaptım silik çizgileri görünce sürekli kan verdim pozitif çıktı öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?