İki gün süren adet kanaması

mervearas_96

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
49
11
3
29
Adetim iki gün oldu sonra kesildi ama göğüs hassasiyetim halen devam ediyor ve kilo artışı oldu bende kilo almadım dikkat ediyorum yediklerime ( diyetteyim ) ödemmi yoksa gebelik durumu olabilirmi. Bebek çok istiyorum bu şekil olupda ha ile olan varmı aranızda kızlar

Aaa benimde oyle oldu 8 gun surerr yogun şekilde ilk gun oldu ertesi gun oldu sonra olmadi biraz daha geldi son hic gelmdi sadce karnim agriyor bende msrak ediyorum

Regl oldum ama iki gün sürdü bu platformda regl olupta hamile kalanlar olmustı bende ümitlendim ama test yapsam çıkarmı kanamam biteli iki gün oldu sadece iki gün tegl oldum
Şuanda çıkar kanama aslında regl kanaması değil eğer gebelikse kese etrafında olan kanamadır. Gebelikte olan kanamalar regl değil düşük tehdidi olarak geçer.

Benimde öyle oldu 2 gün siyaha yakın kanama sürdü 3.gün ise 3 damla pembe leke geldi kesildi

Bende öyle oldum aynı şekilde ve dün hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde öyle olur canım

Ayy inşallah kanamanız yogunmuydu peki benimki yoğundu ama iki gün olunca aklım karıştı tekrardan bi bebeğim olsun diede her ay heyecan yapıyorum
Öyle az değildi hatta parça halinde bir kaç sefer geldi ama normal âdet gibi oldum iki gün sonra bitti çok yoğun kanamada olmadı açıkçası adetten bir hafta sonra akıntı geldi bende o günleri değerlendirdim çok geçmeden göğüslerim sızlamaya başladı az az işte öyle birşey yaşadım sonra evde farklı markalarla her gün test yaptım silik çizgileri görünce sürekli kan verdim pozitif çıktı öyle yani

Anladım çok teşekkür ederim pazartesi bende test yapayım inşallah bende çizgiyi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…