ıkı gunde bır buhran

Bak bende böyleydim, sürekli bu son artık dağıtmıycam diyordum kendime ne sözler ne yeni başlangıçlar..
Fakat hep aynı şeyi yaşıyordum bu beni daha çok dibe sürüklüyordu. Bende durumumu hep "şımarıkça" olarak görüyordum.
Değil ama şımarıklık değil. Ben bunu ve hayatımla aşamadığım bir çok şey için pskologa giidiyorum faydasını da görüyorum bence. Gidebilirsen düşünme git derim.

haklısınız belki de gitmem gerekiyor..

Off ben de aynı durumdayım. Çalışamıyorum, çook yalnızım. Sürekli ağlama modundayım. Yaşıtlarımım bir yuvası, işi, geleceğe tutunacak bir dalı varken böyle olmak yoruyor ve yıpratıyor. Bir de evde oturmaktan alınan kilolarda ayrı bir dert.
Ne olacak bu halimiz bilmiyorum. Birbirimize dua edelim kızlar.

Bu belirtiler kişilik bozukluğuna değil depresyona neden olur. Herşeye kişilik bozukluğu demeyelim lütfen. Önce kişilik bozukluğunun ne olduğunu bilelim. Psikiyatristik terimleri bilmeden kullanmayalım.
Depresyon belirtılerıyle baslıyor aynısı kuzenımde oldu bızde depresyon sanıyorduk pıskıyatrıye gıttı ılk depresyon dendı devam edınce bu durum testleere tabı tutuldu kısı bpzuklu dendı kısı bozukşu bıldımız tabırden daha farklı asıl olarak ergenlık ve bu donemlerden sonra ortya cıkmakta depresyon dıye tabı oluyor ınce bı arastrma yapılması gerekıyor

Psikolojik hastalıkların çoğu depresyonla başlar zaten..Ama kişilik bozukluğu kendi içinde birçok çeşitleri olan bir hastalıktır. Sadece kişilik bozukluğu olarak degerlendirilmez.
Ergenlikte ankisiyate bağlı depresyon daha sık görülür. Kişilik bozukluğu tanısı koyulduysa hangi tür olduğunuda psikolog ve psikiyatrist ler söylüyor. .

Orası oyle tabı ama bayann cocuda var bu durum pek ıyı deıl ruh halı norml degıl bı uzmandan yardım almalı bence bu bebeyıde etkıler

Sukursuzluk degil de depresyon diyoruz buna. Bol temiz hava al yuruyusler yap mumkunse sosyalles de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…