• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Iki hafta sonra sözüm var kiyafet konusunda fikire ihtiyacim var ?

Bunlar çok güzel aynı şeyi bende düşündüm fakat uzun elbise giymek istiyorum açıkçası
O yüzden babet uygun olmaz diye düşünüyodum ama rahat etmekte önemli o gün
Bilemiyorum karar veremedim bir türlü

Gelinlik ztn uzun, e kına genelde uzun oluyor kaftanı vs. Ben tesettürlü biriyim fakat açık olsaydım dizlerde dökümlü elbise, babet ve dalgalı fön yapardım elbise tonlarındada makyaj. Uzun elbisede riskli insan çok heycanlanıyor. Ayrıca şimdiden hayırlı olsun inşallah.

Gelinlik ztn uzun, e kına genelde uzun oluyor kaftanı vs. Ben tesettürlü biriyim fakat açık olsaydım dizlerde dökümlü elbise, babet ve dalgalı fön yapardım elbise tonlarındada makyaj. Uzun elbisede riskli insan çok heycanlanıyor. Ayrıca şimdiden hayırlı olsun inşallah.

Ya evet böyle düşününce çok haklısın
Bunu bir düşüneyim öyleyse bulamazsam kısa elbiselere de bakayım :KK66:
Tavsiyen için çok teşekkür ederim
Amin rabbim isteyen herkese bu tatlı telaşı yaşatsın inşallah

Ya evet böyle düşününce çok haklısın
Bunu bir düşüneyim öyleyse bulamazsam kısa elbiselere de bakayım :KK66:
Tavsiyen için çok teşekkür ederim
Amin rabbim isteyen herkese bu tatlı telaşı yaşatsın inşallah
Amin inşallah canım :) Güzel şeyler bunlar ben iki sene önce nişanlandım geçen senede evlendim ama bu zaman içinde o kadar şey değiştiki keşke şöyle yapsaydım keşke böyle yapsaydım diyorum bazen :) o yüzden biraz fazla araştırmak güzel :) bende hep netten araştırmalarla bişeyler yaptım zevklerimi vs örtüştürüp bişeyler çıktı ortaya :) Birde şuan herşeye ulaşım daha kolay çeşit çok.

Amin inşallah canım :) Güzel şeyler bunlar ben iki sene önce nişanlandım geçen senede evlendim ama bu zaman içinde o kadar şey değiştiki keşke şöyle yapsaydım keşke böyle yapsaydım diyorum bazen :) o yüzden biraz fazla araştırmak güzel :) bende hep netten araştırmalarla bişeyler yaptım zevklerimi vs örtüştürüp bişeyler çıktı ortaya :) Birde şuan herşeye ulaşım daha kolay çeşit çok.

Bende hiç bir şeyin içimde kalmasını istemiyorum
Hani ne istiyorsam yapayım sonradan pişman olup aaa keşke böyle yapsaydım demeyeyim
İsteme de çok abartmak istemiyorum tatlı bir elbise giyip saçlarımı da resimdeki gibi yaptırayım diyorum :KK52:

Eklentiler

• saclarinizdaki-guzelligi-ortaya-cikaracak-sac-orgu-modelleri-36.webp
    saclarinizdaki-guzelligi-ortaya-cikaracak-sac-orgu-modelleri-36.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 115
Benimde boyum kisa malesef asagi yukari ayniymis boylarimiz :) babet giymeyi dusunmuyorm cok yuksek bisey degil ama rahat edebilcegim yukseklikte topuklu giyicem sende oyle yap bence :) sizin tarihiniz belli mi :)
Çok uzun olmasa da bence de az bir şey topluklu giy canım. Eve gelen misafirler bile bi bakmışsın topuklu giymiş. Bizde öyleydi. Fotoğraf falan çekinirsiniz sonuçta. Bu arada beğendiğin elbise çok güzelmiş. Ben de beyaz giymiştim, söz nişan birlikteydi. Sözde beyaz olur mu dediler çok sade bu ne biçim elbise dediler ama şık bir saç modeli ile süper oldu her şey herkes hayran kaldı. İnşallah her şey istediğin gibi geçer.

Bende hiç bir şeyin içimde kalmasını istemiyorum
Hani ne istiyorsam yapayım sonradan pişman olup aaa keşke böyle yapsaydım demeyeyim
İsteme de çok abartmak istemiyorum tatlı bir elbise giyip saçlarımı da resimdeki gibi yaptırayım diyorum :KK52:
Tam tarif ettiğim gibi çok güzel olur :)

En başta söz nişan bir olur diye konuşuldu fakat aileler kabul etmedi
O yüzden tarihte bir değişiklik olmazsa 3 ekimde söz olacak
Ve ben 14-27 eylül arası istanbulda olmayacağım
Elbise ayakkabı derken napıcam bilmiyorum :KK43:(((
Sizde kiz isteme oldu o zaman ? Bizim biraz erkene alindi kiz isteme ve söz ayri olucak haftaya geliyolar ne elbise ne ayakkabi aldim daha :KK43:

Çok uzun olmasa da bence de az bir şey topluklu giy canım. Eve gelen misafirler bile bi bakmışsın topuklu giymiş. Bizde öyleydi. Fotoğraf falan çekinirsiniz sonuçta. Bu arada beğendiğin elbise çok güzelmiş. Ben de beyaz giymiştim, söz nişan birlikteydi. Sözde beyaz olur mu dediler çok sade bu ne biçim elbise dediler ama şık bir saç modeli ile süper oldu her şey herkes hayran kaldı. İnşallah her şey istediğin gibi geçer.
Evet bende oyle düşünüyorum canim ins saol tesekkurler fikrin icin :)

Eğer nişan olacaksa ve evde misafirler vs olacaksa, kısa elbise biraz daha günlük gibi geliyor bana. Hani sadece kız isteme söz gibi olsa olur da nişanı bu şekilde yapacaksanız uzun elbise + topuklu ayakkabının daha şık duracağı kanaatindeyim. Ben de o şekilde yapmıştım ne uzun elbise ne de platform topuk hiç sorun olmadı. Ayrıca gelen davetlilerden de topuklu giyen çok oluyor. Bir de ufak bir hatırlatma: sen topuklu ayakkabı elbise vs şeklindeyken nişanlını da çorapla bırakma, fotoğraflarda komik gözükebilir. Ona da evde giyeceği bir ayakkabı ayarlayın mutlaka ;)

Sizde kiz isteme oldu o zaman ? Bizim biraz erkene alindi kiz isteme ve söz ayri olucak haftaya geliyolar ne elbise ne ayakkabi aldim daha :KK43:

Yok bizimde olmadı işte
Ekimin 3ünde kısmetse istemeye gelecekler söz kesilecek kasım gibi de yine evde nişan olacak
Senin çok az kalmış biraz acele etmende fayda var bence

Eğer nişan olacaksa ve evde misafirler vs olacaksa, kısa elbise biraz daha günlük gibi geliyor bana. Hani sadece kız isteme söz gibi olsa olur da nişanı bu şekilde yapacaksanız uzun elbise + topuklu ayakkabının daha şık duracağı kanaatindeyim. Ben de o şekilde yapmıştım ne uzun elbise ne de platform topuk hiç sorun olmadı. Ayrıca gelen davetlilerden de topuklu giyen çok oluyor. Bir de ufak bir hatırlatma: sen topuklu ayakkabı elbise vs şeklindeyken nişanlını da çorapla bırakma, fotoğraflarda komik gözükebilir. Ona da evde giyeceği bir ayakkabı ayarlayın mutlaka :KK66:
Ilk kiz isteme 1 hafta sonrada soz olucak nisan seneye olucak o yuzden ikisinde de kisa elbise tercih edicem bu arada hatirlatman icin tesekkurler hic aklima gelmemisti bu :KK48:

Benim de iki hafta sonra kız isteme ve söz olacak evde. Nasıl bir elbise giymeliyim? Farklı siteler önerebilir misiniz internetten? Çünkü network, sarar, yargıcı ve roman'a baktüm dün hiç güzel bir şey yoktu :(

Benim de iki hafta sonra kız isteme ve söz olacak evde. Nasıl bir elbise giymeliyim? Farklı siteler önerebilir misiniz internetten? Çünkü network, sarar, yargıcı ve roman'a baktüm dün hiç güzel bir şey yoktu :KK43:

birde forever new e bak canım çok güzel elbiseler var interntten de satın alabiliyosun hem ben beden bulamadığım için alamicam ordan ve benimde haftaya olacak kız isteme törenim penye kol veya fakir kol açık renk kloş etekli elbise arıyorum bulamıyorum sizinde bildiğiniz varsa yardımcı olabilir misiniz? :KK24:

birde forever new e bak canım çok güzel elbiseler var interntten de satın alabiliyosun hem ben beden bulamadığım için alamicam ordan ve benimde haftaya olacak kız isteme törenim penye kol veya fakir kol açık renk kloş etekli elbise arıyorum bulamıyorum sizinde bildiğiniz varsa yardımcı olabilir misiniz? :KK24:
epey ayrıntılı olmuş :) gezdiğim yerlerde görmedim maalesef...

Back
X