Arkadaşlar iki hafta önce bebeğim çok zayıfmış ne yapmam gerekiyor diye başlık açmıştım.benimle aynı dertte olan arkadaşlar vardı.onlara moral olsun diye bu başlığı açtım şimdide.
evet arkadaşlar bebeğim iki hafta önce 2kg'dı.ama çok şükür iki haftada 750 gr aldı:)darısı benimle aynı sıkıntısı olan arkadaşların başına.
sizin adınıza çok sevindim.benim bebeğimde zayıf doktor 10 gün geriden geliyor diyor.dr.bana beslenmene dikkat et dedi.siz neler yediniz.özel olarak ne yaptınız kilo alması için.
sizin adınıza çok sevindim.benim bebeğimde zayıf doktor 10 gün geriden geliyor diyor.dr.bana beslenmene dikkat et dedi.siz neler yediniz.özel olarak ne yaptınız kilo alması için.
aksamları badem,cevız,fındık ve meyve ye...bırde gece yatmadan bır bardak süt ve 3 4 kuru ıncır ..hem sana hem bebege yarıyor..cok yarıyor cocuga..ben bunun dısında agzıma lokma koymadım 10 gun boyunca herzaman old. daha cok kılo almıstı kızım..2600 du 3300 olmus sok oldum...
Arkadaşlar iki hafta önce bebeğim çok zayıfmış ne yapmam gerekiyor diye başlık açmıştım.benimle aynı dertte olan arkadaşlar vardı.onlara moral olsun diye bu başlığı açtım şimdide.
evet arkadaşlar bebeğim iki hafta önce 2kg'dı.ama çok şükür iki haftada 750 gr aldı:)darısı benimle aynı sıkıntısı olan arkadaşların başına.
Arkadaşlar nete giremedim kusura bakmayın.ben sabahları açken pekmez yemeye başladım.meyveyi çok tükettim bu arada.ceviz,süt meyvelerden özellikle muz çok tükettim.yine çok fazla yemek yiyemedim ama bunlara ağırlık verdim.bu arada sütü balla karıştırıp içtim.sol yanıma yatmaya özen gösterdim.inşallah sizin de meleklerinize de yarar:)
Arkadaşlar nete giremedim kusura bakmayın.ben sabahları açken pekmez yemeye başladım.meyveyi çok tükettim bu arada.ceviz,süt meyvelerden özellikle muz çok tükettim.yine çok fazla yemek yiyemedim ama bunlara ağırlık verdim.bu arada sütü balla karıştırıp içtim.sol yanıma yatmaya özen gösterdim.inşallah sizin de meleklerinize de yarar:)
bende sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi yemeye başladım.günde yarım litre süt içiyorum.bir bardak akşam üstü.bir bardak yatmadan önce.yanında ceviz ve kuru incir yiyorum.hergün meyve olarak muz,elma,kavun yiyorum.inş.benim bebişte büyümüştür.haftaya kontrolüm var.
bebek kilo alacak diye bol bol meyve, tatlı yemek doğru değil arkadaşlar. ben meyveyi çok severim eskiden beri. bol bol yiyordum şekerim yüksek çıktı. şekeri yükseltiyor. hurma incir gibi meyveler özellikle çok önemle tüketilmesi gerekiyor. diyetisyenle görüştüm listeye uymaya çalışıyorum. bebeğimin gelişimi şükürler olsun iyi bir hafta ilerden gittiğini söylüyor doktorum. 34. haftamda olmama rağmen hamileliğim boyunca 7 kilo aldım. şu anda 65 kiloyum. günde mutlaka 6 öğün olması gerekiyor. kahvaltı çok önemli her gün yumurtamı peynirimi yiyorum. saat 10:00 10:30 arası ve ikindin 15:00 15:30 arası ayran içiyorum bir porsiyon meyve yiyorum. eskiden bir defada 3-4 çeşit meyve yerdim hatta bazen daha da abartırdım. artık elmanın bile küçüğünü tercih ediyorum. bir defada bir meyveden fazla yememeye dikkat ediyorum. ayrıca kesinlikle aç kalmayın. azar azar dengeli atıştırın derim. ha bir de küçüklüğümden beri yatmadan önce büyük bir bardak süt içerim. çok faydasını gördüm.