Siz bantların altından burnu görmeye çalışıyordunuz.doğal burnunda gayet iyi görünüyor ameliyat sonrasida çok başarılı doktor çok akıllıca hakaret etmiş çünkü zaten doğal burnunda küçük yeterli kavis vermiş biraz daha kikirdak alsa burnun gereğinden fazla küçülürdü.kalkikligida güzel dengeli.bence mutlu olun çünkü ameliyatınız gayet başarılı.Üsttekiler ameliyat öncesi, alttakiler sonrası. Sanki boşuna ameliyat olmuşum gibi hissediyorum. Şimdiden revizyon düşünüyorum
Benim görüşüm kavis olması mümkün değil, burnun çünkü kavisli değil düz yapılmış ve kemer yok olmuş sadece, pek uğraşılmamış gibi, doktorun ismini öğrenebilirmiyiz?
ben kalan kemer göremedim kalkıklığı da bana göre çok ideal olmuş. bundan ötesi çok yapay dururdu. daha çok yeni burnunuz. ama böyle bir burna revizyon düşünmek macera aramaya benziyor. bence gereksizBunlar ameliyat sonrası
Nerde ve hangi doktor ucreti solermsnz acele etmyn bnce iyi grnyrÜsttekiler ameliyat öncesi, alttakiler sonrası. Sanki boşuna ameliyat olmuşum gibi hissediyorum. Şimdiden revizyon düşünüyorum
Burnunun şekli iki haftada asla kendini göstermez.Birkaç aya ancak net bir yorum yapılabilir.Burnunun ucunun kalkıklığı ve burun ucu minnoşluğın cok guzel olmus.Revizyon düşünmeden once beklemeli sonucu tam görmelisin.Tekrardan uğraştırılması her zaman daha iyi sonuçlar dogurmuyor..Kavis için törpületmek için ne kadar beklemem gerek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?