İki haftalık burun.lütfen bakın(resimli)

Bunlar ameliyat sonrası

Eklentiler

• IMG_3992.webp
    13 KB · Görüntüleme: 508
  • IMG_3995.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 462
  • IMG_3996.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 466
Üsttekiler ameliyat öncesi, alttakiler sonrası. Sanki boşuna ameliyat olmuşum gibi hissediyorum. Şimdiden revizyon düşünüyorum

Üsttekiler ameliyat öncesi, alttakiler sonrası. Sanki boşuna ameliyat olmuşum gibi hissediyorum. Şimdiden revizyon düşünüyorum
Siz bantların altından burnu görmeye çalışıyordunuz.doğal burnunda gayet iyi görünüyor ameliyat sonrasida çok başarılı doktor çok akıllıca hakaret etmiş çünkü zaten doğal burnunda küçük yeterli kavis vermiş biraz daha kikirdak alsa burnun gereğinden fazla küçülürdü.kalkikligida güzel dengeli.bence mutlu olun çünkü ameliyatınız gayet başarılı.

Benim görüşüm kavis olması mümkün değil, burnun çünkü kavisli değil düz yapılmış ve kemer yok olmuş sadece, pek uğraşılmamış gibi, doktorun ismini öğrenebilirmiyiz?

merak etme şu an burnunda ödem var ondan kavis görmüyosun. arkadaşlarımın büyük çoğunluğu burun estetiği yaptırdı farklı farklı doktorlara. burundaki bantlar çıktıktan sonra çoğu hayal kırıklığı yaşadı alınlarından düz iniyo gibi duruyo veya hiç kavis yok gibi diye ama zamanla ödwm indikten sonra kavis de ortaya çıkıcak.

İnşallah kavis olur, hiç beklentimi karşılamadı. Bin pişman oldum ameliyat olduğuma. Düz burun en nefret ettiğim şeydi, başıma geldi

Belki başkası için güzeldir, doktora söyledim kavis olsun, dedim, tamam yaparız dedi ama yapmamış. Hala inanamıyorum. Unuttu heralde

bence aceleci davranıyosun moral motivasyon önemli aklı başında hiç bi doktor şuan seni ameliyat etmez. ödemin geçmesi için1-1.5 yıl en az bi 9-10 ay beklemek gerek. ameliyat ederim diyen varsa da ticarii olur tamamen

burun sirti yani kemigin oldugu yer sis gibi geldi bana, kavis olur mu bilemem, kalkikligi gayet ideal, bundan fazla kalkiklik ve kucultme asiri yapay olurdu bence. dedigim gibi en azından 3-4 ay bekleyin ne degisimler oluyo bakin. zaten hicbir doktor 1 ayini doldurmamis burnu tekrar ameliyat etmez, büyük risk tasir. icinde ne yaralar var iyilesmeyi bekleyen. sadece sabir lazim.

Bence burun sırtı indikçe zamanla seveceksiniz gibi geliyor bana baya yeni burnunuz hafif bir kavis olabilir gibi geldi

Kavis için törpületmek için ne kadar beklemem gerek acaba
Burnunun şekli iki haftada asla kendini göstermez.Birkaç aya ancak net bir yorum yapılabilir.Burnunun ucunun kalkıklığı ve burun ucu minnoşluğın cok guzel olmus.Revizyon düşünmeden once beklemeli sonucu tam görmelisin.Tekrardan uğraştırılması her zaman daha iyi sonuçlar dogurmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…