Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kist için hastahaneye gittim doktor her ihtimale karşı kan istedi o sebeple öğrendik1 haftada hamilelik nasıl ogrwniliyor. Hemde adete 10 gun var daha
Degerim daha yüksek olmaz mıydı acabaÇoğul gebelik felan mı aceba ?
Hangi doktora gittiniz yani hangi hastane çünkü gebeliğin ilk haftası adet dönemine deniliyor 2. Haftada da yaklaşık yumurtlama dönemi fln oluyor bunu hangi doktor söyler şoktayımIki haftalik hamileyim ama birinci haftada öğrendim. İlk öğrendiğimde 25 di bi hafta sonra yani hamileligin ikinci haftasında 80 oldu. Düzenli artışın yok ilk hafta diye mi anlamadım. Hamileliğin 1. Veya 2. Haftasında öğrenen var mi nasıl ilerledi
Bence adet olmadınız üstüne görme fln olmuşsunuzdur yoksa bu dedikleriniz biraz zor canımIki haftalik hamileyim ama birinci haftada öğrendim. İlk öğrendiğimde 25 di bi hafta sonra yani hamileligin ikinci haftasında 80 oldu. Düzenli artışın yok ilk hafta diye mi anlamadım. Hamileliğin 1. Veya 2. Haftasında öğrenen var mi nasıl ilerledi
Yaa o ne oluyor canimBence adet olmadınız üstüne görme fln olmuşsunuzdur yoksa bu dedikleriniz biraz zor canım
Üstüne görme; regl döneminden 2-5 gün önce başlayarak leke şeklinde pembe ya da kahverengi tonlarda olan kanamalardır. Hamilelikte üstüne görmenin bilimsel adı da yerleşme kanaması olarak bilinir. Bu terim halk arasında üstüne görme olarak kullanılır. Yerleşme kanaması yaşayan kadınlarda gebelik olduğu anlaşılmaz.Yaa o ne oluyor canim
Her gebelik bu şekilde mi? Tam bilmediğim için soruyorum da. Normalde son adetin ilk gününden itibaren hesaplanıyor fakat mesela benim son adet tarihim 30 marttı. 10 haziranda gebe olduğumu öğrendim. 13 ünde doktora gittim. 1 aylık dedi. Yani belki de illa ki son adet gününe göre hesaplanmıyordur. Değer ortaya çıktıktan sonra yaniHangi doktora gittiniz yani hangi hastane çünkü gebeliğin ilk haftası adet dönemine deniliyor 2. Haftada da yaklaşık yumurtlama dönemi fln oluyor bunu hangi doktor söyler şoktayım
Canim bildiğin normal adet gibi oldum öncekiler gibi dolu dolu ondan sonra bir hafta lekelenme gördümÜstüne görme; regl döneminden 2-5 gün önce başlayarak leke şeklinde pembe ya da kahverengi tonlarda olan kanamalardır. Hamilelikte üstüne görmenin bilimsel adı da yerleşme kanaması olarak bilinir. Bu terim halk arasında üstüne görme olarak kullanılır. Yerleşme kanaması yaşayan kadınlarda gebelik olduğu anlaşılmaz.
Bende çok düşündüm ettim 11. Günde de etki edermiş ya anlamadımYani dollendikten sonra 14. Gunde kana etki ediyor. Bir yanlışlık olmalı
Bende çok düşündüm ettim 11. Günde de etki edermiş ya anlamadım
Bende ilk kez olduğu için bilmiyorumYani dollendikten sonra 14. Gunde kana etki ediyor. Bir yanlışlık olmalı
Erken yumurtlamış olabilirsiniz. Oluyor böyle adetten hemen sonra hamilelik. Ama değerleriniz çok düşük geldi bana 1 haftada 20den 80e mi çıktı sadece doğru mu anladım?Ben adetten hemen sonra hamile kaldım sanırım tek ilişkim onzaman oldu adetten bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Rabbim saglıkla Kucagına almayı nasip etsin canım belirtilerin neydi merak ettimIki haftalik hamileyim ama birinci haftada öğrendim. İlk öğrendiğimde 25 di bi hafta sonra yani hamileligin ikinci haftasında 80 oldu. Düzenli artışın yok ilk hafta diye mi anlamadım. Hamileliğin 1. Veya 2. Haftasında öğrenen var mi nasıl ilerledi
Evet ama adet günüme daha 10 gün var normaldir diye düşünüyorum benErken yumurtlamış olabilirsiniz. Oluyor böyle adetten hemen sonra hamilelik. Ama değerleriniz çok düşük geldi bana 1 haftada 20den 80e mi çıktı sadece doğru mu anladım?