• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki inatçı aşık, nasıl gider bu ilişki ...

denizserin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
5
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye aslında üye olmadan takip eder konuları okur dum . hiç aklıma gelmemişti bir gün buraya yazacak olmam benim sorunum nişanlımla ilgili benim 3 yıldır inatlaşarak bir küs bir barışık sürüp giden bir ilişkim var 3 aydırda nişanlıyım diyeceksinizki inatlaştığın biriyle niye evlenmeye kalktın aslında çok benzeriz birbirimize ve iyi anlaşırız yan yanayken. aramızda mesafe var malesef farklı şehirlrdeyiz ve telefonda inatçı karakterlerimizinde etkisiyle tartışmalarımızı hep inatlaşarak ayrılık aşamasına getiriyoruz . fakat çok sevdiğimiz için ayrılamıyoruz . aynı tartışmalardan birini bu akşam yaptık kısaca anlatayım . nişanlım sosyal fobili iletişim sorunu çok yaşıyoruz yardımcı olmaya ona eğilip bir çok şeyi ince detayına kadar anlatıyorum malesef benden önce hiç svgilisi olmamış ben ilk sevgilisiyim söylediğine göre bendn önce bir amacıda yokmuş 3 yıldır varmış artık amacı evlilik kararıyla bunu ispatladı bana tabiki . iletişim sorunumuz çok fazla oluyor bu akşamda telefonda konuşurken ben bir konu anlattım o kadar ilgisiz ve tepkisizdiki bir an kızdım ve neden tepki vermediğini sordum . ( sessiz kaldı sessiz kalma huyuna sinir oluyorum ama önüne geçemiyorum malesef bu huyun ) ben aynı anda bir çok şey düşünüyorum her söylediğine tepkimi vereceeğim dedi bend bozuldum haliyle sen hep böyle yapıyorsun bana saygı duymadığını gösteriyorsun ddim . oda bana sen hayal dünyasında yaşıyorsun bense gerçek nasıl evleneceğiz nasıl olacak diye düşünüyorum senin düşündüğün konulara saçmalıklara bak dedi . benim ilgi istemem onun umursamaz tavırlarını değiştirmeye çalışmam hataymış bense şekillendirmeye çalışıyorum onu evet ama sadece bir ilişki tecrübesi olmadığı için bbana ilgili alakalı davranması ince ruhlu birisi olması yönünde yapıcı telkinlerde bulunuyorum bu onu rahatsız ediyor . her seferinde inat edip sonra dediiğime geliyor ama olan bana ve ilişkimize oluyor malesef . bu akşamki tartışmadan dolayı çok kırıldım ve artık seninle görüşmek istemiyorum sen gerçek dünyanda gerçek sorunlarınla boğuş dedim benim tek sorunum sensin dedi iyi ben çıkayım hayatından sorun falan kalmaz dedim ve telefonumu tamamen kapattım . şimdi ne olacak bilmiyorum . ben ona hep yapıcı yaklaşan insanım bana bunları yapmasına çok kırıldım . ne olacak şimdi .

evlilik gibi bir olayda nasıl olacak bu didişmeniz merak ettim..zor yanii..
O zaman, tartıştığınız konulara daha fazlası eklenecek..başarabilirmisin mücalede etmeyi..

Bana biraz abartmışsınız gibi geldi.Uzaktan ilişki yürütmek çok zordur zaten yanyanayken iyiyiz diyorsunuz ve evlenince hep yanyana olacaksınız nişanlınızı evlilik stresi sarmış belli ki düğün yaklaştıkça böyle tartışmalar olduğunu duymuştum nişanlı arkadaşlarımdan..bence seviyorsanız eskisi gibi ve yanyanayken iyi anlaştığınızı düşünüyorsanız telefonunuzu açın derimvereliniortakama sosyal fobili derken ilşkinize ne tür bir zarar verdiğini anlayamadım açıkcası sosyal fobi kişilerle iletişim kurmakta güçlük çekmektir sizin nişanlızın ilk ilişkisi olduğu için siz daha çok tecrübesizliğe bağlıyorsunuz sanki.. ayrıca ilk ilişkisi ama 3 yıldır birliktesiniz sonuçta az çok bir tecrübe edinmiştir

ben sadece bana daha anlayışlı davranmasını istiyorum . ama o aksine uyardıkça inatlaşıyor sonra özür diliyor gün geçtikçe dilediği özürde bir anlam taşımamaya başlıyor böyle sorun yaşadıkça evlenince mutsuz olacağımı düşünüyorum ama ayrılamıyorumda sadece dilimde bitti ayrıldık sözleri onu çok seviyorum .

Bana biraz abartmışsınız gibi geldi.Uzaktan ilişki yürütmek çok zordur zaten yanyanayken iyiyiz diyorsunuz ve evlenince hep yanyana olacaksınız nişanlınızı evlilik stresi sarmış belli ki düğün yaklaştıkça böyle tartışmalar olduğunu duymuştum nişanlı arkadaşlarımdan..bence seviyorsanız eskisi gibi ve yanyanayken iyi anlaştığınızı düşünüyorsanız telefonunuzu açın derimvereliniortakama sosyal fobili derken ilşkinize ne tür bir zarar verdiğini anlayamadım açıkcası sosyal fobi kişilerle iletişim kurmakta güçlük çekmektir sizin nişanlızın ilk ilişkisi olduğu için siz daha çok tecrübesizliğe bağlıyorsunuz sanki.. ayrıca ilk ilişkisi ama 3 yıldır birliktesiniz sonuçta az çok bir tecrübe edinmiştir

aslında sosyal fobili oluşu iletişimimizi etkiliyor çoğu kez tartışmalarda ben baskın çıktığım için onu ezdiğimi düşünüp ezilmiş psikolojisine bürünüyor bu bende hem üzüntü hemde vicdanen rahatsızlık bırakıyor .oysa ben onu ezmek değil bir bayan olduğum için ilgisine sevgisini göstermesine ve bana saygı duymasına ihtiyaç duyduğumu anlatmaya çalışıyorum .ilk anda inatlaşma çok olduğu için yıpratıcı tartışmalar oluyor sonra beni kaybetmek istemediği için tekrar arıyor ve düzeliyor yinede yıpratmaya başladı artık .

ben ilgiyi ve sevgi gösterilerini seven biriyim aksine nişanlım bu tarz sevgi gösterini ne çevresinde ne ailesinde görmidği için ona çokyabancı geliyor benim yönlendirmelerimle biraz alıştı bazen yinede boşluyor ve aslında zorla ilgi gösterdiğini itiraf ediyor bu beni çok üzüyor ve boşuna sürdürüyorum bu ilişkiyi mutsuz olacağım düşüncesine kapılıyorum . ama seviyorum ve ayrılmak değil onun daha iyi olmasını bu tarz şeylere alışmasını istiyorum beni anlamasını istiyorum .çok kırıldım sinirlendiğinde bana ağır konuşuyor ve o yüzden telefonumu açmak istemiyorum . belki yarın açarım ama onun defalarca aramış olması ve pişman olması gerekiyor .

Şuan aynı durumu yaşıyoruz..Tek fark ben sözlüyüm ve biz 2 haftadır konuşmuyoruz...Sanırım bizim bitti...mafoldumben
Arkadaşım senin içinde hayırlısı neyse o olsun diyorum....

gerçek hayat diyorsa madi şeylerden bahsediyordur.
sen incelik filan diyorsun, bunları önemsemiyor demek ki.
neden onun eğitime ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun ki?
o değişmeyecek sonuçta sen yıpranacaksın.
bırak rahat ol yaa...

merhaba arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür edeerim . nişanlımla barıştık mutluyum ve uzun bir aradan sonra bu hafta inşallah görüşeceğiz . şehir dışında olduğu için çok sık görüşemiyoruz bu hafta gelip bir hafta yanımda olacak tatlıya bağladık konuştuk . fiyonk çok doğru maddi konular ilişkilerde en büyük sorun bizimde tabiki maddi sıkıntılardan doğan problemlerimiz çok fazla o bunu çok büyük sorun halne getiriyor bense zamana bırakmamız gerektiğini her şeyin bir anda olmayacağını bunları düşünüüp kendisini sıkarsa hasta olacağını bizi yıpratacağını söylüyorum bunu söylerken ona bu tarz konuları önemsemiyormuşum gibi görünüyor ama önemsememk değil zamana bırakmak taraftarıyım Allah büyük diyorum evlenen yuva sahibi olan insana Rabbim yardım eder biz birbirimize olan sevgimizi ve saygımızı kaybetmeyelim düşüncesindeyim neyseki dediğimi anladı ve özrünü diledi inşallah bir daha böyle ufak tefekte olsa birbirimizi incitecek sorunlar yaşamayız . kimse yaşamaz inşallah . huzur ve mutluluk herşeyden önce geliyor çünkü hepinize teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlar sevgiyle ve mutlu kalın .

Ne güzel barışmışsınız.Buna benzer sorunları bende erkek arkadaşımla yaşıyorum.Üstelik şu anda benimle konuşmuyor.Bakalım bizim sonumuz ne olacak ...:gitme:

Back
X