iki insan arasında kalmanın zorluğu..

Siz geçen zaman zarfında ilk ilişkinizin kötü yanlarını unutup güzel veya size hoş gelen yanlarını aklınızda tutmuşsunuz. Öncelikle şu an birlikte olduğunuz kişiye yazık etmeyin. Aslında kendinize yazık etmeyin, bir şeyler olma ihtimali varsa, tarif ettiğiniz çocuk gayet makul birisi gibi, varsa ihtimal devam edin, yoksa bitirin. Son olarak şahsi görüşüm eski sevgilinize kesinlikle dönmeyin. Kötü anılarınızı hatırlayın. Üstesinden gelinecek şeyler miydi? Öyleyse neden bitirdiniz? Değilse zaten cevap belli...

İki insan arasında kalanlara her zaman için ''ikisinden de vazgeç onlara yararın dokunsun, öyle şey mi olurmuş'' derdim, zaten ne zaman buyuk konuşsam RABBİM başıma verdi..
Benden muhtemelen yaşça çoğunuz büyüksünüz, o yüzden hepinizin fikirleri benim için çok değerli..
4 yılımı verdiğim, hatta kendimden de her zaman ödün verdiğim güzel, herkesin imrendiği bir ilişkim vardı. Ama artık fazlasıyla bunalmıştım, yorulmuştum, tükenmiştim çünkü sevgili olduğumuzda daha reşit bile değildim. tam deli dönemlerimdi yani.. Neyse, o da herhalde öyle düşümmüş olacak ki, bıkkınlık umursamazlık ve son zamanlardaki saygıszlıklar üzerine ilişkimizi sonlandırmıştık
Aynı ortamda bulunduğum, eski sevgilimle sevgiliyken sadece merhabalaştığım, temiz kalpli sevgilim ile, 10 aydır beraberiz. hanımlar, ne mi eksik? onun sevgisi,fedakarlığı tam. ancak benim sevgim zamanla tükeniyor.. her şeyi takar oldum kafama, boyunu,kilosunu. X ile böyleydim derdim. dün otururken fark ettim ki, eski sevgilimi o kadar benimserdim ki, benim her şeyim olmuştu. ama artık yeni sevgilim öyle değil.. yani hiç öyle olmamış.. yeni sevgilim daha içe kapanık, daha efendi, daha sessiz, daha sakin, daha kırılgan, naif bi adam.. eski sevgilim ise tam tersi, deli dolu, bi orda bi burda, konuşkan, girişken..

eski sevgilim bu ikilemde olduğumun farkında, ancak sevgilime bunu belli etmedim. aslında cok anlatmak istedim, ama o kadar naif o kadar kırılgan ki,hayatındaki ilk sevgilisi benken bu KAZIĞI bi insana atmak istemiyorum dedim kendime..
ne yapacağım, iki ucu b.klu değnek, devam etsem, aklım geride, bıraksam bu sefer vicdanım el vermeyecek.. kızlar ben ne yapacağım, yardım edin
Simdikini kirmadan ayril. Eski sevgilini de karistirma ayrilirken
Eskisine de donme zaten iliskinin sonlarinda tukendim saygisizliklar vardi diyosun.
Illa ki karsina hem icine sinen hem de saygisiz olmayan biri cikacaktir yasin gencse.
Kaldi ki biri bitince hemen biri baslamak zorunda degil. Hatta yalnizken arkadaslarla daha eglenceli bile olabiliyo

Bence Biraz yanlızlığa ihtiyacın var ben senin yerinde olsam kafamı dinler doğru kararlar vermem için bir müddet hayatıma kimseyi sokmam inan senin için iyisi olacaktır :KK66:

Şurada şu tarz konuları okuyup okuyup insanlara olan güvenimi biraz daha öldürüyorum biraz daha çekiyorum kendimi.
Biraz daha ''sadece ben'' diyorum kendime.
Yahu nasıl bu kadar duygusuz olabiliyorsunuz ?
Neyi bekliyorsun ? Yada neden korkuyorsun ? Yalnız kalmaktan mı ? Yedek kulübesinde tutma derdinde misin adamı ?
Hemen şimdi şuanda bitir ilişkini. Biraz yalnız kal önce. Kendini dinle sadece.
Sonrasında da şunu bil; ikisinden de bu saatten sonra sana hayır gelmez.

denenmişi deneme diye bir laf var.
eskisine dönersen herşey çok daha kötü olacak.öte yandan şu anki çocuktan ayrılman da insanlık adına gerekli bence.

İki insanın arasında kalması mi yoksa sevgilimi aldatıyor muyum mu? Eski sevgilinizle bağlarınız kopmamış belli ki sizin kafa karisikliginizi bildigine göre.. Madem öyle neden halen devam ettiriyorsunuz? Gözlerine baktığınız adama da acimiyorsunuz. ? Birakin dönün eski sevgilinize.. Sevgilinizi de kendinizden kurtarın.

Back
X