• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki iş sorunu

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
23
Ben belediyede taşeron olarak işe başlayalı 2 yıl oldu. Önce sekreter olarak başladım. odada iki bayan olarak duruyorduk. Normalde ben onun yerine geçip o bayanda kendi mesleğine uygun bir yere gidecekti. Bazı nedenlerden dolayı gidemeyince ikimiz baktık. Fazla iş yoğunluğu olmadığı için boş oturunca canım sıkıldı ve birim içinde başka iş öğreneyim diye durumu yetkili birine bildirdim. O da yine bir tarafın burada olsun sen nasıl istersen o olsun dedi bende kabul ettim. Buraya kadar bir sorun yoktu. Bir ara orada ki bayan iş yeri sorunları yüzünden başka birime gitti. Oraya da tekrar ben geçtim. O zaman temelli gitmemişti. geçici olarak. Benim yeni çalıştığım yerdeki adam da çok sinirlendi bu duruma ama yapacak bir şey yoktu emir öyleydi. Neyse bu giden bayan tekrar döndü ben de eski yerime. Ama izin konularında işte yemek aralarında ben bakıyorum. Dün izinliydi gelmedi. Maaş haftası olunca benim baktığım yer biraz yoğun oluyor. dün de ben olmayınca adam zorlanmış. Şimdi adam haklı ama ben napim izin alan kız ne yapsın.(Hastalıktan dolayı almıştı.) bugünde bana kızıyor işte bir oraya bir buraya gidecektin niye buraya verdiler seni ben kendimde yapardım diye. Ben napim ki şimdi...

iyi de siz ne yapabilirsiniz ki oraya git diyolar gidiyosunuz buraya gel diyolar geliyorsunuz. el mahkum. ama bence; iş az başka yere de gidiyim demekle hata etmişsiniz. otursaydınız işte oturduğunuz yerde...

ah şu işinin reklamını yapanlar... bir mail atmakla dünyayı kurtarmış gibi davranıp bunu metheden, methettirenler nasıl başarıyorsunuz bu işi

iyi de siz ne yapabilirsiniz ki oraya git diyolar gidiyosunuz buraya gel diyolar geliyorsunuz. el mahkum. ama bence; iş az başka yere de gidiyim demekle hata etmişsiniz. otursaydınız işte oturduğunuz yerde...

ah şu işinin reklamını yapanlar... bir mail atmakla dünyayı kurtarmış gibi davranıp bunu metheden, methettirenler nasıl başarıyorsunuz bu işi
İş değiştirmemde ki neden yine göze batıyordum bu seferde boş oturuyor diye

İş değiştirmemde ki neden yine göze batıyordum bu seferde boş oturuyor diye

etrafımda öyle insanlar var ki, tüm günü iki iş yaparak geçirip en çok çalışan o olan... öyle olmak lazım. ben becerebiliyor muyum??? "HAYIR"

etrafımda öyle insanlar var ki, tüm günü iki iş yaparak geçirip en çok çalışan o olan... öyle olmak lazım. ben becerebiliyor muyum??? "HAYIR"
Ah ah keşke bende olabilsem öyle ama olmayınca olmuyor işte :KK16:

Back
X