Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iki isim iki soyisim kullanan var mı arkadaşlar lütfen fikir verir misiniz ?
kullanılabilir yani neden olmasın ama sizi zorlayabilir iki isim ve soyisim.yani resmi evraklarda falan günlük hayatta biraz uğraştırıcı olur ama olmayacak bir şey değil.ha şahsi fikrimi sorarsanız ben tercih etmem :2:
Benim kuzenim de 2 isim ve 2 soyisim kullananlardan, bir dert yandığını duymadım şimdiye kadar şahsen. Ama kişisel fikrim çok uzun öyle hoş durmuyor, ben olsam isim ya da soyismin birinden feragat ederdim...
bencede kullanabilirsin..çevremde vardı 2 ismi ve 2 soyismi olan arkadaşlar..2. ismiyle hitap ederdik ve evraklara da ilk isminin baş harfini yazıyodu sanırım :))) bu arada bende 2 soyisim kullanıyorum her hangi bi sıkıntı yaşamadım henüz..
meksikalılar gibi olur biraz
fernando jose altamirano del castillo
kullanmak istiyorsan kullan canım.
devamlı kullanmadığın isimlerin sadece baş harfini yazarsın.
ben de gereksiz buluyorum eşinin soyadını kullan sadece ne var ki bunda..Kendi soyadını da kullanınca ne olacak ya da başkalarınnı gözünde farklı bir yerin mi olacak ki?
Ben imzamı bile eşimle evlendikten sonra soyadına uygun atıyorum takılmayın böyle şeylere yahu..