- 1 Temmuz 2019
- 5
- 0
- 16
- Konu Sahibi Celty Mustang
-
Ben olsam bursayi secerdim. Ankarada yasayan birisi olarak ve bursayi da sık sık ziyaret etmis birisi olarak ikisi arasindaki fark eminim acik araBursa'da yaşıyorum ama hem Bursa'da hem de Ankara'da iyi eğitim veren bir yer buldum. Ankara'da akrabalarımız var. Bilindik bir yer yani benim için. İki şehirde de seçtiğimiz o kursların eğitimi, ortamı, hocası vs. aynı. Mezunum. Üniversiteye hazırlanacağım. Sizce hamgisini seçeyim bana ikisi de fark etmez. Ailem de bana bırakıyor. Ben de biraz sizi dinlemek istedim. Kararıma yön bulmak için.
Akrabanizi değil ailenizin olduğu ili secmelisinjz. Kimse kimsenin çocuğuna uzun süre göz kulak olup sorumluluk alamaz. Benim kuzenim yaşadığım ili üniv. İçin seçti annesine açıkça söyledim konuş bana kendini sürekli uyarttirmasin kendi sorumluluğunu alsın bana arkasını toplatmasin eskisi gibi tahammül sinirim yok dedim. Ben de o tarihlerde doğum yapmış olucam yani kimsenin sorumluluğunu alamam. Benim ki bir örnekti bunun envai çeşit türü var.Bursa'da yaşıyorum ama hem Bursa'da hem de Ankara'da iyi eğitim veren bir yer buldum. Ankara'da akrabalarımız var. Bilindik bir yer yani benim için. İki şehirde de seçtiğimiz o kursların eğitimi, ortamı, hocası vs. aynı. Mezunum. Üniversiteye hazırlanacağım. Sizce hamgisini seçeyim bana ikisi de fark etmez. Ailem de bana bırakıyor. Ben de biraz sizi dinlemek istedim. Kararıma yön bulmak için.
Evet. Halamda kalacağım çocuğu yok, Ankara'ya tatile gittiğimde hep onda kalırdım. O da gelmemi istedi ama bilemiyorum işte.Akraba derken gidip onlarda mi kalacaksınız?
Ona gore yorum yapacağım .
Ankara'ya taşınma ihtimalimiz olduğu için seçeneğe ekledim. Halam var orda yakınız, onda kalacağım.Ankara neden seçenek oldu? Kimin yanında kalacaksınız? Ben o kısmı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?