• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki kadın bir adam aşk çekilir aradan:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten çok ilginç bir durum...

uzun iliskisi oldugunu saklayan bir adam...
itiraf ettiginde, kizin deli gibi asik oldugunu o yuzden birakamadigini soyleyen bir yalanci
yalanci hem size karsi, hem diger kiza karsi...

neden bu kiz ayrilmadi onu sevmeyen adamdan ?? bilmedigi için mi ? gururdan mi ? yoksa adam ona asik gibi mi davraniyordu ?

o kiz sizi nasil ogrendi, telefon numaranizi nasil buldu ?

buldu diyelim, neden bu olayi adama soylemiyorsunuz ? neden herseyi içinize atiyorsunuz ?

simdi içinizde bussuru kusku, soru isareti degilmi ??

bence biraz uzaklasin bu 2liden...ve biraz kendisinize zaman ayirin, bilmiyorum çok mide bulandirici bir durum gibi geldi bana..neolur kizmayin ama...çok ters geldi, sagliksiz geldi...

zamana birakin herseyi

O uzun ilişkinin sahibi sen olsaydın, yıllarını veren sen olsaydın ve aldatılan sen olsaydın eminim burada ne kadar üzgün olduğunu aldatıldığını yazardın.Ve hepimiz sana destek olurduk.Ama şuan çok tutarsız bir ilişkide 3. kişisin.Baştan bilmiyor olabilirsin.Ama daha sonra bildiğin halde seni bırakmasın diye devam ettin ilişkisi olan biriyle.Ve ben hala kıza senin ulaştığını düşünüyorum.

bende 3. kişi olan insanlara karşıyım .kusura bakma canım ama senin yaptığında iş değil yani . sonuçta o kız yıllarını veriyor o adamın her derdine katlanıyor ve sen o adama aşık oluyorsun ondan ayrılmasını bekliyorsun çok tutarsız bir davranış . aşık oluncak başka adammı yok o mu kaldı dünyada bir tek. tamam inanırım aşkın gözü kördür ama herşeyin bir sınırı vardır.ve bence o kızın seni arama ihtimali 1000 de 1 bile değil o adam salak mı ki senin telefonunu versin.sana şöyle bir soru sormak istiyorum o adam evli olsaydı yine böyle beklermiydin ? sonuçta aynı şey evli insanlarda yıllarını veriyor . bu kız da yıllarını vermiş.yada şöyle düşün sen o adama yıllarını veriyorsun adam şerefsizlik yapıyor ve seni bi kızla aldatıyor ve kızın senin varlığından haberi var bide böyle düşün bakayım. vicdanınıda al yanına kendini nasıl hissediceksin. amacım burda seni kırmak yada yaralamak değil doğru neyse onu söylemek .

arkadaşlar ben zeytinin durumunu takip ediyorum hergün yeni yazılan bişi var mı diye bakıyorum..benim yorumlarımı okudunuz mu bilmiyorum ama sizin yorumlarınıza bakıyorum özellikle öbür kızın zeytine ulaşması konusunda çelişki bulmuşsunuz...ve zeytin hep 3. şahıs konumunda...ben olaya zeytinin ne kadar dürüst olduğunu sorgulama şeklinde bakmıyorum belki de zeytin baştan beri bir kişinin varlığından haberdardı ya da değildi...belki de kızı zeytin ilk aradı yada öbür kız zeytini aradı bunlara takılmıyorum açıkçası fazla bir önemi olduğunu da düşünmüyorum..en çok adamın yanlış tavrına takılıyorum...şimdi zeytin aradan çekildi diyelim adam önceki sevgilisine döndü..bu ilişki ne kadar düzgün devam eder ki..adam başka birinin tenine dokunmuş tekrar eski sevgilisiyle yapabilecek mi..öbür kızın da emeği söz konusu ama adam bu adiliği yaptıktan sonra emeğine ne kadar sahip çıkarsa çıksın bu adama bir daha güvenebilecek mi..artı evli bile değiller neden hayatını bu adam için adasın ki çok daha iyilerini bulmak varken...ha zeytine destek olmak istiyorum. bu adamı kazanmak istiyorsa neler yapması gerektiğini kendi aklımca anlatmaya çalışıyorum ama tabiki doğru olan kararı kendisi için o verecek...ama zeytinin de bu adamla bir ilişki kurduğunda neler olacağını düşünmesi gerekiyor...bütün bunlara göğüs gerebilecekse yolu açık olsun umarım başarır da...ama hiç kolay olmayacağı kesin...yine de aşk kazansın diyorum....eğer adamla zeytin arasında gerçekten bir aşk bir sevgi varsa zaten kazanan sevgi ve aşk olur...yok sa da zaten olmaz...ama öbür kızın da hırs uğruna yanlış yapmamasını dilerim...bence 3 ünün de sorunu kendi başlarına kalıp ne istediklerine doğru karar verememeleri şu an hepsi bir karmaşanın orta yerinde tamamen anlık duygularıyla hareket ediyorlar..umarım en güzel olana karar verirler...

arkadaşlar ben zeytinin durumunu takip ediyorum hergün yeni yazılan bişi var mı diye bakıyorum..benim yorumlarımı okudunuz mu bilmiyorum ama sizin yorumlarınıza bakıyorum özellikle öbür kızın zeytine ulaşması konusunda çelişki bulmuşsunuz...ve zeytin hep 3. şahıs konumunda...ben olaya zeytinin ne kadar dürüst olduğunu sorgulama şeklinde bakmıyorum belki de zeytin baştan beri bir kişinin varlığından haberdardı ya da değildi...belki de kızı zeytin ilk aradı yada öbür kız zeytini aradı bunlara takılmıyorum açıkçası fazla bir önemi olduğunu da düşünmüyorum..en çok adamın yanlış tavrına takılıyorum...şimdi zeytin aradan çekildi diyelim adam önceki sevgilisine döndü..bu ilişki ne kadar düzgün devam eder ki..adam başka birinin tenine dokunmuş tekrar eski sevgilisiyle yapabilecek mi..öbür kızın da emeği söz konusu ama adam bu adiliği yaptıktan sonra emeğine ne kadar sahip çıkarsa çıksın bu adama bir daha güvenebilecek mi..artı evli bile değiller neden hayatını bu adam için adasın ki çok daha iyilerini bulmak varken...ha zeytine destek olmak istiyorum. bu adamı kazanmak istiyorsa neler yapması gerektiğini kendi aklımca anlatmaya çalışıyorum ama tabiki doğru olan kararı kendisi için o verecek...ama zeytinin de bu adamla bir ilişki kurduğunda neler olacağını düşünmesi gerekiyor...bütün bunlara göğüs gerebilecekse yolu açık olsun umarım başarır da...ama hiç kolay olmayacağı kesin...yine de aşk kazansın diyorum....eğer adamla zeytin arasında gerçekten bir aşk bir sevgi varsa zaten kazanan sevgi ve aşk olur...yok sa da zaten olmaz...ama öbür kızın da hırs uğruna yanlış yapmamasını dilerim...bence 3 ünün de sorunu kendi başlarına kalıp ne istediklerine doğru karar verememeleri şu an hepsi bir karmaşanın orta yerinde tamamen anlık duygularıyla hareket ediyorlar..umarım en güzel olana karar verirler...

Kırmızı Glayör arkadaşım haklı olabilirsin ama zeytin arkadaşımız burda 3. kişi evet adam zaten 5 para etmez benim görüşüm bu ama ortada diğer kıza yapılan yanlış var hem zeytinin hemde o adamın zeytin durumun farkında ve hala devam ediyor . ayrıca adam uzun süreli ilişkisi olduğu kıza bunu yapmış sanki zeytine yapmıcak mı . peki bu kıza yazık değilmi ? amaç zeytine yüklenmek değil ama zeytin yanlış bir ilişkide ! resmen bir ilişkinin bitimine sebebiyet vermekte o adamla bereber. hani derler ya yuva yıkanın yuvası olmaz aynı şey geçerli bu durumda bir ilişkinin yıkılışı sebebiyet veren o ilişkiden bi hayır göremez . çok yazık greçekten o kıza yazık . bekleyeyimde ayrılmasını sonra ben çıkarım. resmen kızı aptal enayi yerine koyuyorlar o adamla beraber. dünya nereye gidiyor ağzım açık okuyorum yaaa

Zeytin'inki aşk da diğer kızınki aşk değil mi?Adam ikisini de aldatmışken (üstelik Zeytin durumu bilerek kabullenmiş; diğerinin haberi yok) adam diğer kıza dönünce ilişkisi zedelenmiş oluyor, telafisi olmuyor da Zeytin'le devam edince ilişki zedelenmemiş mi oluyor.Niçin tek taraflı yaklaşıyorsunuz ki?Zeytin aldatılıp buraya tekrar gelince bu tarafı haklı mı bulacaksınız tekrar.

Zeytin'inki aşk da diğer kızınki aşk değil mi?Adam ikisini de aldatmışken (üstelik Zeytin durumu bilerek kabullenmiş; diğerinin haberi yok) adam diğer kıza dönünce ilişkisi zedelenmiş oluyor, telafisi olmuyor da Zeytin'le devam edince ilişki zedelenmemiş mi oluyor.Niçin tek taraflı yaklaşıyorsunuz ki?Zeytin aldatılıp buraya tekrar gelince bu tarafı haklı mı bulacaksınız tekrar.

gerçekten teşekkür ediyorum arkadaşım güzel özetledin zeytin o kızın durumunda olsaydı
şimdi hepimiz onu teselli ediyor olurduk. tek taraflı düşünülüyo sanki om kızın kalbi yok
adamı şerefsiz dahi olsa sevmiş belki zeytinde bile bile kabullediyo hiç vizdanı sızlamıyormu acaba o kızı apğtal gibi ikisi birden kullanırken

Kırmızı Glayörcüğüm şimdi senin 5 10 senelik bi ilişkin olsa herşey çok güzel, seviyorsunuz, evlenmeyi planlıyorsunuz, seni ne kadar çok sevdiğini anlatıp duruyor.Sonra Limon diye biri çıkıyor.Senin sevgilinle görüşüyorlarmış.Kız başka şehirden.Yani msnde falan tanışılıp görüşmeye başlanmış.Ben de Limon'u destekliyorum.Diğerini sevseydi adam seni bulmazdı, kazan adamı, bu yolda herşey müstahaktır diyorum.Destek oluyorum.Onaylıyorum.Ve biz elbirliğiyle ayırıyoruz sizi.İster misin canım bunu.

sana sonuna kadar katılıyorum canım ve teşekkürler çok güzel özetledin.o kızın durumunda zeytin olsaydi hepimiz onu teselli etmek için birbirimizle yarışırdık resmen. peki o diğer kız o kız şerefsiz dahi olsa o adamı sevdi belki zeytin neden kabullendi kendisine aynı şey yapılsaydı nasıl hissederdi.hiç mi vicdan muhasebesine girmiyorlar zeytin ve o adam kızı aptal gibi uyutuyolar ayrılmasını bekliyorlar

öncelikle zeytin bize ulaşabildiği için ona destek olma konumundayım ya da hepimiz destek için uğraşıyoruz..misal: öbür kız bize ulaşsaydı benim kıza ilk söyleyeceğim şey terk et bu adamı olurdu...adam hakikatten dengesiz...zeytinin se şöyle bir sorunu var evet bunların farkındayım ama seviyorum aşığım....gönül bu ota da konuyor güle de ... yorumlarımda ona hep destek olmaya çalıştım ..tamam mücadele ver ama bu çok zor bir süreç...sonuçlarını iyi düşünmek lazım...böyle bir adamın yola gelmesi harbiden zor...

şimdi düşünüyorum onay vermediğim bir erkek tiplemesi var ve biz öbür kıza mı dönsün zeytinle mi olsunu konuşuyoruz..zeytine akıl vermeye çalışıyoruz...ya bana kalırsa iki kızda birleşsin bu adamın anasından emdiği sütü burnundan getirsin...1 adam yüzünden iki kız bu duruma düşünce inanın erkeklerden nefret edeceğim neredeyse...ama zeytini ilişki bozan olarak görmüyorum...bu kız ben aşığım diyor ve adamı kazanmak için bir şeyler yapmaya çalışıyor ama doğru ama yanlış...öbür kızla ilişkiyi bozan zeytin değil adamın kendisi..zeytin o kızı arasa bile adamın kendisi...mantıklı ya da mantıksız aşkı uğruna insanlar çok acayip şeyler yapabiliyor...bu nedenle yaptıklarından dolayı zeytini kınamıyorum. ama gönlümden istediğim şey zeytinin de bu adama tekmeyi basması..

Kırmızı Glayörcüğüm şimdi senin 5 10 senelik bi ilişkin olsa herşey çok güzel, seviyorsunuz, evlenmeyi planlıyorsunuz, seni ne kadar çok sevdiğini anlatıp duruyor.Sonra Limon diye biri çıkıyor.Senin sevgilinle görüşüyorlarmış.Kız başka şehirden.Yani msnde falan tanışılıp görüşmeye başlanmış.Ben de Limon'u destekliyorum.Diğerini sevseydi adam seni bulmazdı, kazan adamı, bu yolda herşey müstahaktır diyorum.Destek oluyorum.Onaylıyorum.Ve biz elbirliğiyle ayırıyoruz sizi.İster misin canım bunu.

güzelim elbette istemem...ama şöyle bir gerçek var beni sevdiğini düşündüğüm adam karşıma başka bir kız çıkarsaydı benim bu adamla devam etmem ne kadar sağlıklı olurdu...ha bana dese ki bu benim hatam ben yanlış yaptım beni affet ..inan affedermiydim affetseydim ne derece doğru olurdu bi kere kalbim kırılınca nasıl tamir olurdu kestiremiyorum..bana olmazdı diye geliyor...ama savunduğum şeyse şu böyle bir durumda hemcinslerimiz yerine biraz da adamı masaya alalım..ben olsaydım..limonu :) çağırır adama da pul biber diyelim ikisini yüzleştirirdim...ondan sonra karar verirdim... öptüm sevgiyle kal...

yuva yıkan kadın misali bir insan hem cinsine yapmamalı bunu seyse sevgiyle kalına.s.

Kırmızı Glayörcüğüm "öncelikle zeytin bize ulaşabildiği için ona destek olma konumundayım ya da hepimiz destek için uğraşıyoruz..misal: öbür kız bize ulaşsaydı benim kıza ilk söyleyeceğim şey terk et bu adamı olurdu...adam hakikatten dengesiz...zeytinin se şöyle bir sorunu var evet bunların farkındayım ama seviyorum aşığım.." demişsin.Yani sana ulaşan diğer kız olsaydı ona destek olacaktın.Zeytin ulaştığı için Zeytin'e destek oluyorsun.Seni yıllarını verdiğin evlenmek istediğin adam aldatsa kıza haklısın sevgilimin peşini bırakma mı diyecektin, kendine yapıldığında da mı kızı haklı görecektin.Lütfen canım, objektif ol.Ortada çok yanlışta olan bir insan var.Hatta iki insan var.Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri yapanlara destek olma.Sen de o kızın günahına girme.yasakkelime

canım asıgım diyorsun seven gönüle söz gecmez birsey diyemem biliyorsunki o adamın hayatında olması bir hata ama duygularına engel olup onu cıkartamıyorsun hayatından ama sunuda unutmaki ne olursa olsun gercekten seven bir insan bayan olsun erkek olsun hiç farketmez o kişiyi terketmezde aldatmazda.. seviyorum evlenecegim diyor ve gidiyor bi baskasının yanına ne kadar mantıklı birsey bence sen onu kaybetmekten degil o seni kaybetmekten korksun seni suanda aldatıyosa evlendigindede aldatır cunku sana karsı sevgisi yok seviyor dersende ben inanmam cunku seven insan aldatmaz hatta bunun sevmeyle bile alakası yok bence okadar sacmaki bir insan hayatındayken bir baskalarıylada görüsmek bunu sadece erkekler degil ahlakı bozulmus bir cok kızda yapıyor evlendigindede aldatılmayı istemiyorsan yol yakınken o adamdan kurtar kendini derim yoksa ilerde cok pişman olursun cok

Benim anlamadığım 20.05.08'de başka şehirden bir erkek arkadaşım var.(Benim tahminime göre msn aşkı falan) uzun süreli bir ilişkisi varmış.Bildiğimi söylersem beni bırakmasından korkuyorum falan demişsiniz.22.05.08'de de kızdan ayrıldı.Kız beni arayıp suçluyor.Tehdit ediyor demişsiniz.2 günde epey değişiklikler olmuş.Bu uzak başka şehirdeki kızın ilişkisinin bitiş sebebinin siz olduğunu düşünüp size ulaşıp telefonunuzu falan bulması, arayıp hakaret etmesi ne kadar ihtimal dahilinde?Kıza siz varlığını bildirmiş ve burda da vicdanınızı rahatlatıyor olabilir misiniz?Bence tamamen böyle de.Diğer kızı bilen sizsiniz.Kızın sizden haberi yok.Çocuk da bildiğinizi bilmiyor.Fazla üzülmeyin şuanda.Bir süre sonra sizi de başkasıyla aldatınca anlarsınız.

1.si msn aşkı falan değil bu çocukla aynı okuldaydık dikey geçişle başka bir şehirdeki okula gidince ayrı şehirlerdeyiz şimdi.

2.si kız benim msnimi bulmuştu, ben de bu sorunu böyle yazışarak çözemeyiz telefonda yada yüzyüze konuşalım dedim. kızla aynı şehirdeyiz bu arada

vicdansal yönden zaten problemim yok ben çocuga seni istemiyorum diyorum hala sevdiğimi inkar etmiyorum ama istemediğimi dile getirdim

bu noktada bi suçlamayı hakettiğimi düşünmüyorum..

zaten gerçekten sevildiğimden de emin olmadan ben bu ilişkiye başlamayı da düşünmüyorum .

O uzun ilişkinin sahibi sen olsaydın, yıllarını veren sen olsaydın ve aldatılan sen olsaydın eminim burada ne kadar üzgün olduğunu aldatıldığını yazardın.Ve hepimiz sana destek olurduk.Ama şuan çok tutarsız bir ilişkide 3. kişisin.Baştan bilmiyor olabilirsin.Ama daha sonra bildiğin halde seni bırakmasın diye devam ettin ilişkisi olan biriyle.Ve ben hala kıza senin ulaştığını düşünüyorum.

ayrıca emin ol kızın yerinde ben olsaydım.

sevilmedğimi düşünürdüm uzatmazdım bişeyleri. çünkü ben olsam da olmasam da bi insanın gözü dışarı kaymaya başlamışsa bu ilişki çoktan bitmiş demektir

başkasına aşığım diyen senden başkasıyla yapamam diyen birinden kurtuldu kız belki de sayemde sevgi bittiyse ilişki de kalmaz

iş bu duruma gelmişse kızınki artık tek taraflı bi sevgi

benim aklımda hala acabalarım varsa gerçekten seviyor mu bu çocuk beni diyedir

bi diğer nokta da biz şuan bi ilişkide değiliz zaten dedim eğer beni seviyorsan sadece benle yok vazgeçemem diyorsan onla olursun diye

ben 3lü bi ilişkiyi asla kabullenemem zaten

şuan ayrılmışlar ama ben sevgisinden emin olana kadar reddetmeye devam ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
yuva yıkan kadın misali bir insan hem cinsine yapmamalı bunu seyse sevgiyle kalına.s.

anlamadım anlayamadım yuva yıkmak mı:S

cnm ben bi karı kocayı ayırmadım bi evladı babasız bırakmadım

adı üstünde flört dönemidir bu bu dönemde insanlar birbirlerini tanırlar ona göre gelecek için karar verirler..

senin ki duygu da kızın ki değil mi diyosunuz

peki onunki sevgi de benim ki değil mi peki bu çocuk gerçekten beni seviyorsa sırf merhamet uğruna onla beraber olsa çok mu daha güzel bişey

bi insanın zaten gözü dışarı kayıyosa bu ilşiki bitmiş demektir ben olsam da olmasam da..

ortada ne olursa olsun bir yalan var ve o dakika herşey biter benim için. nokta....

güzelim elbette istemem...ama şöyle bir gerçek var beni sevdiğini düşündüğüm adam karşıma başka bir kız çıkarsaydı benim bu adamla devam etmem ne kadar sağlıklı olurdu...ha bana dese ki bu benim hatam ben yanlış yaptım beni affet ..inan affedermiydim affetseydim ne derece doğru olurdu bi kere kalbim kırılınca nasıl tamir olurdu kestiremiyorum..bana olmazdı diye geliyor...ama savunduğum şeyse şu böyle bir durumda hemcinslerimiz yerine biraz da adamı masaya alalım..ben olsaydım..limonu :) çağırır adama da pul biber diyelim ikisini yüzleştirirdim...ondan sonra karar verirdim... öptüm sevgiyle kal...

sağol canım beni anlayabildiğin içina.s.

Back
X