Dün de votkacık götürdüm ya, sorma.Ama o da azıcıktı. :)
Ben bir şey diyeceğim ama kızarsın diye korkuyorum. :18: Burda bir kadın var. Aklıma girdi az önce, dukana başlamaya karar verdim. O bir yıl önce yapmış, 20 günde 14 kilo vermiş, bir daha da geri almamış. Üstelik çok dikkat ederek de yemiyormuş. Zaten toplamda 20 gün yapmış. En azından bir 5-7 gün atak yapmayı deneyeceğim. Bol etli ve 0 ekmekli bir hayat hiç bana göre değil aslında.Ama çeldi aklımı.
![]()
oyyy alkolden cıkmamıssın sende
mutfaga gıttıkce tekıla goz kırpıyor bana
---
ya Fundacım evet kızıcam ve kızıyorum. cunku o tek taraflı beslenmelı dıyetler cok yanlıs. vucudumuzun herseye ıhtıyacı var. o tarz dıyetlercogu gıdadan yoksun bırakıyor bızı.
ben pozıtıf bakmıyorum, ama illa denicem dıyorsan senın kararın :)
1.7 hiçbir şey sayılır, problem değil, gider hemen. Ama artık toparlanman lazım.
Ben hala aynıyım. Aslında bu tempoda da veriyorum ben. Ama dur bakalım, bundan sonra ne olacak.
Ya ben her gün uğrarım. Bilgisayar gelmediyse ya da mal almaya gittiysem uğrayamıyorum anca. O da önceden belli oluyor, haber veririm sana.
Bu arada yazı hazır. :) Sadece son kontrolleri yapmam lazım. Bugün elinde. 1 saate atarım herhalde.![]()
umarım 1 haftada kaybederım o artıları. bugun guzel bır menu yazmak ıstıyorum cıdden.
senın yılbasından onceye donusun masallah hızlı olmus.
hiiiiiiiii aksam ayrıca konusuruz yazı ıle ılgılı