- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
28 yaşındayım iki kaş aramda çizgi oluştu doğal egzersizlerle geçer mi yoksa botoxtan başka çözümü yokmu botox artı ve eksileri ne olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Botoks ne kadar süre gidiyor peki ve ne kadara yaptırmıştınızBendede var aynisibotox dışinda bi çozum yok ben yaptrmisdim simdi gecdi tekrar yaptrmak lazim ,en zararsiz estetik bence sadece o cozgiye yapilacak yapilmayinca daha da derinlesiyo
Bu dediğiniz asiti nerden bulabilirim bir de dermorıller zararlı deniyorbotoxiyi ama zehir goz kapak dusurme riski var gencsin sende benle.ayni yastasiniz jade roller denen gercek dogal tas ve Kaliteli bir Hyaluronik asit al birde dermo roller cok ise yariyo ufak igneyle basla youtube izle var videosu
Ankarada değilim maalesef. Hastanede mi taptırmalıyım sizceFiyat 400 falandi ama cok oldu yaptirmadim yukselmisdir fiyati ankaradamsiniz
Bu taşı nerden temin edebilirim pekiGöz kreminizi normal göz altlarınıza uyguladıktan sonra elinizde kalanı o çizgilerin üzerine sürün. Sonra gua sha taşı ile masaj yapın. Kısa sürede olmasa da 1-2 ay içerisinde o derin oyun artık kaybolmaya başlayacak. Gua Sha taşını koreliler ve japonlar çok kullanırlar. Hem uygulaması kolaydır hem de cildinize çok güzel zarar vermeden masaj yaparsınız.
43 yaşındayım ve kaşlarımı çatmaktan tırnağım girecek derinliğe ulaşan çizgim artık yok
Çoooook teşekkür ediyorum, iyiki rastlaştık. Hemen alıyorumgua sha taşı yazın google size birçok firma çıkaracaktır. ben n11'den aldım 75TL pembe kuvars.
Ametist, yeşim taşı modelleride var. Ama benim cildim pembe kuvars ve yeşim taşını daha çok seviyor. Özellikle kalp şeklinde olan çeşidini alırsanız eğer tüm yüzünüzde kullanabilirsiniz. taşın modeli link
Tabi dediğiniz her ürün geçerli aslında hemen mucizevi bir etki beklemek saçma olur. Her cilt tipinde sonuç alma süresi bile farklı olabilir hatta. Evet dediğiniz gibi baktım internetten gayet iyi bir ürün. Hemde kimyasal değil sonuçta.Ama lütfen mucize olarak görmeyin. Sabırla ve hergün kullanın. İnanın o botox işlemlerinde kaslarınıza zarar veriyorsunuz. Ancak bu şekilde bir taştan yardım alarak çok güzel yol alırsınız. Benim tabirimle yüzümüzü bir taş ile ütülüyoruz. Dudak kenarındaki gülüş çizgisi, kaz ayaklarındaki çizgiler, yanak bölgesindeki sarkma, gıdı herşey için tüm yüzünüze kullanabilirsiniz.
Youtube gua sha taşı masajı olarak aratırsanız kore veya japonların nasıl ve kaç kez hat üzerinden geçerek masajı yaptığını da öğrenebilirsiniz.
Örnek ben sadece kaş arasında kullanmadım. Kiloluyum ve yüzümde sarkma vardı. 1 ayda hergün kullanımda yüz bakım yağlarımla birlikte (gold serum, zeytin sütü serumu dönüşümlü, gece kremlerim) kendi gözlerimle gördüm farkını.
Tabi dediğiniz her ürün geçerli aslında hemen mucizevi bir etki beklemek saçma olur. Her cilt tipinde sonuç alma süresi bile farklı olabilir hatta. Evet dediğiniz gibi baktım internetten gayet iyi bir ürün. Hemde kimyasal değil sonuçta.
Serum için önerdiğiniz bir marka var mıTabii, hatta bir tek gua sha masrafı yapıcaksınız, zaten kullandığınız kremleriniz, serumlarınız vardır. Sadece bu ürünlerinizi masaj yaparak uygulayacaksınız. Günde 5 dakikanızı ayırmanız yeterli
Zeytin sütü haftada 2 kez kullanabilirsiniz, ben lanaturel zeytin sütü kullanıyorum.Serum için önerdiğiniz bir marka var mı