Iki kayip gebelik var mi korkuyorum

EdebiyatOgretmen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
275
116
103
34
Biraz önce yaptım yarın da kan vereceğim. Ama korkuyorum. Ilk gebeliğin de 18 hafta da anamoliler çıkmıştı kaybettim daha sonra kimyasal gebelik oldu kesem oluşmamıştı kürtaj olmak zorunda kaldım. Genetik testim protein s düşük cıktı 4g4g çıkmıştı. Doktor coraspirin verdi sadece. Çok korkuyorum

Eklentiler

• 20201020_113403.webp
    20201020_113403.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 23
😊 Evet bayağı belirgin çıkmış hayırlı olsun canım kan verip netlestirin sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Biraz önce yaptım yarın da kan vereceğim. Ama korkuyorum. Ilk gebeliğin de 18 hafta da anamoliler çıkmıştı kaybettim daha sonra kimyasal gebelik oldu kesem oluşmamıştı kürtaj olmak zorunda kaldım. Genetik testim protein s düşük cıktı 4g4g çıkmıştı. Doktor coraspirin verdi sadece. Çok korkuyorum
Daha önce bende ilk gebeliğimde 18 haftalıkken bebeğimi kaybettim. 1 kimyasal gebelik geçirdim lakin kürtaja gerek kalmadan vücut atmıştı. Şuan bebeğim 38 haftalık. Sabırsızlıkla artık gün sayıyoruz. Korkularınız çok normal aynısını yaşadım. Ama iyi bir doktor ve tedbirlerinizle inşaAllah kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Her gebelik aynı olmuyor. Pozitif düşünmek lazım 😊

Hayırlı olsun var olumsuz düşünmeyin sağlıkla gelsin inşallah 🙏

İki tane 5 haftalık düşükten sonra düşük düzeyde pıhtılaşma olduğunu öğrendim oksapar kullandım 3. Hamileliğimde kızım şuan 6 aylık darsısı sana

😊 Evet bayağı belirgin çıkmış hayırlı olsun canım kan verip netlestirin sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah cümlemizle
Daha önce bende ilk gebeliğimde 18 haftalıkken bebeğimi kaybettim. 1 kimyasal gebelik geçirdim lakin kürtaja gerek kalmadan vücut atmıştı. Şuan bebeğim 38 haftalık. Sabırsızlıkla artık gün sayıyoruz. Korkularınız çok normal aynısını yaşadım. Ama iyi bir doktor ve tedbirlerinizle inşaAllah kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Her gebelik aynı olmuyor. Pozitif düşünmek lazım 😊
Sağlıcakla alın inşallah çok sağ olun

Kuzum bence hamilelik var gibi kan testiyle doğrula derim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.❤️ Benimde belirtiler vardı bugün regl olmam lazım hala ağrım yok regl gelmedi test yapmayı düşünüyorum yarın olmazsam :))

Yarın gideceğim inşallah Allah herkese nasip etsin. Kimseyi evlatsizlikls sınamasın sağlıklı ve hayırlı Bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X