Merhaba.. Su an 9+2 hamileyim. Iki hafta once doktor kontrolunde kesenin yaninda kanama alani oldugu soylendi. Gecen hafta ise baska bi doktor kanama alani degil ikinci bir kese oldugunu soyledi. Ama birisi daha kucuk ve kalp atisi duymadi. Yarin yine kontrole gidecegim ama korkuyorum.. Ikiz annesi olmayi cok istiyorum boyle bir durum yasayan var mi??
Ayni sey benim de basima geldi ayni seyleri duydum bende dr lardan.sonunda dusuk yaptim ve kurtajdan sonra kese deil kanama alani oldugu ortaya cikmisti
Doktor muayenede tek kese gordu bu kez. Iki kese olsaydi bu kadar kisa surede kaybolmazdi kanama alani da olabilir dedi. Kisacasi bi denilen otekini tutmuyor. Yarin yine gitmeyi dusunuyorum cunku kahverengi bi akinti geliyor. Surekli degil ama pecetede gorunce endiseleniyorum. Bakalim hayirlisi..
Merhaba aynı sorun bendede var kanamayla acike gittim acilden yatış verdiler 11 gün yattım yattığımın ertesi günü yltrasonda ikiz gebelik ama biri negatif dediler. 15 gündür yatıyorum ara ara kahve lekelenmem oluyor kendi dr un ise kese falan yok kanama alanını kese sanmışlardır dedi . Bir kanama alanım hala mevcut. Ama bebeğimde normal bir şekilde gelişiyor hayırlısı olsun hepimiz için Poliannah
Ayrıca ikiz gebelik olup biri ölmüş bike olsa diğeri sağ salin doğan okadar çok örnek duydumki içimizi eahat tutmak önemli sanırım. Dua nın gücüne inanmakta fayda var
Ayrıca ikiz gebelik olup biri ölmüş bike olsa diğeri sağ salin doğan okadar çok örnek duydumki içimizi eahat tutmak önemli sanırım. Dua nın gücüne inanmakta fayda var
Slm kizlar uzun zaman olmus ama benim de basima boyle birsey geldi dr iki kese goruyorum ailede ikiz var mi dedi yok malesef birinde bebegi gorup kalp atisi aldik digerine ici kan bunun dedi dusuk tehlikesi olabilur dedi ilac verip 10 gun yat dedi ikizim olmasini cok istiyordum olabilme olasiligi var mi ki 30 aralikda kontrolum var.