İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tabi hep eski eşler, kadınlar sorunlu olur, normal olmaz ve başta adam çocuklarına çok düşkün değilken evlilikten sonra çocuklar babada kalmaya başlar. Aklı basında bir kadın evlenmez ama siz evleneceksiniz, buradan onay beklemenize gerek yok hayat sizin.

Karşıısna çıkan kadınalr normal değilmiş?
Adamın sözlerini, kadına hiç değer vermediğini, kadının kendini sevdirmesi gerektiğini, çocuğa tek başına bakmasi gerektiğini düşündüğünü de yazın o zaman.

İkinci evliliğinde daha çocukları küçükken eşi istememesine rağmen boşandığıni, çocuğa da bakamadı kendini rezil etti dediğini de ekleyin tabi.

Aralarda atladığim şeyler de vardır.

Allah akıl fikir versin size.

Boyle biri ile uzun sureli birliktelikten sonra evlilik dusunurum sahsen.
Zaten evlilige zor karar veririm, boyle viri ile en az 2 3 yil sevgililikten sonra isi resmiyete dokerim diye dusunuyorum. O kadar surede de adamin huyu suyu belli olur herhalde.
Olmuyor ya. Bir insanla aynı evin içine girmeden yaşamadan kimseyi tanıyamazsn.. sevgililikte çoğu görmek istediğini gösterir..

Karşıısna çıkan kadınalr normal değilmiş?

Ben simdiye kadar "Evet, hayvanin teki oldugum icin karim beni bosadi" diyen erkek görmedim zaten. Heleki kadinlar icin "normal degildiler" diyorsa iddialiyim ki asil sorun onda. Ama sizin zaten 3 numara olmaya hala niyetiniz var demek

Annemin dediği bir laf var; ' bilmediğin otla totonu silersen kaşınır durursun' diye. Sizde o duruma doğru koşar adım gidiyorsunuz.
Anneler nereden buluyor bu sözleri ya 😂

Konu sahibinin istediği cevaplar bunlar değil ne yazık ki.

Olur neden olmasın diye yazılmasını bekliyor bir umut.

Back
X