İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence bedevi rutinde bi başlık açsın herşeyi dürüstçe son defa yazsın, kafası kızdıkça gelip gidip küfretsin o eski kocaya, biz de destekleriz zaten onu, bu böyle olmaz hergün farklı bi senaryoyla karşımıza çıkıyor 😂 Tamam hemfikiriz adam hödük ama içi soğumuyor işte kadının
Çok mantıklı. Hem diğer şekilde sürekli yeni senaryolar üretmek onun için de yorucu, bizler de bilerek burada bedavadan tedavi edici yorumlar yaparız.

Konu sahibi biliyorum buraları okuyorsun, adminlere kendini affettir bundan sonra tek nickle gireceğim de.

Çok mantıklı. Hem diğer şekilde sürekli yeni senaryolar üretmek onun için de yorucu, bizler de bilerek burada bedavadan tedavi edici yorumlar yaparız.

Konu sahibi biliyorum buraları okuyorsun, adminlere kendini affettir bundan sonra tek nickle gireceğim de.

Bence mübarek salı akşamı Kazenle Mune’la arasını yapalım, bedevi de tövbe etsin 40 tas su dökünsün konu kapansın 🥳

Bedevi gel bacım biz buralardayız seni bekliyoruz 🌺

12 bin maaşı var ama?
Sizi hatırlıyorum eski eşiniz akademisyendi ve onun 2.eşi idiniz.Sizi tekrar evleniriz diye kandırarak sizden boşandı; bi kaç aylık bebekle sobalı bi eve kiraya çıkıp kuruş almadan ayrılmıştınız .
O zaman da aynı şeyleri yapıyordunuz hiç bir şey değişmemiş ,iyileşmemişsiniz .Suan tek korkunuz önüm evlenmesi ve bunun üzerine kurgulayıp korkularınızı buradan yorum alarak bastırmaya çalışıyorsunuz .
Sizin kendinize özsaygınız özsevkatiniz kısacası özdegeriniz yok .Bu konu ile ilgili ciddi iyileşmeniz gerekiyor .Yardım alamıyorsanız you tube dan psikologların videolarını dinleyin biraz araştırın ve iyileşin.

Back
X