Ben varım.İstanbul da misiniz?Ben İstanbul'dayım.Nisantasinda bı doktora yaptırdım ve daha 1.ayimda kaybolup gitti.Doktora sorsam hayır var dolgu diyo.Asimetrim vardı o da kaybolmuştu dolguyla.Ama dolgu gidince asimetri tekrar ortaya çıktı.Bu ay yenilemeyi düşünüyorum.Ama çok canım sıkkın.Ya yine aynı şey olursa diye.
Ben varım.İstanbul da misiniz?Ben İstanbul'dayım.Nisantasinda bı doktora yaptırdım ve daha 1.ayimda kaybolup gitti.Doktora sorsam hayır var dolgu diyo.Asimetrim vardı o da kaybolmuştu dolguyla.Ama dolgu gidince asimetri tekrar ortaya çıktı.Bu ay yenilemeyi düşünüyorum.Ama çok canım sıkkın.Ya yine aynı şey olursa diye.
Peki permalip e ne diyorsunuz niyebkimse olmak istemiyor..ben de yaptırmak istiyorum ama cekincelerim var kimse yaptırmamış yaptıran da az bir bilginiz var mmi
.Peki permalip e ne diyorsunuz niyebkimse olmak istemiyor..ben de yaptırmak istiyorum ama cekincelerim var kimse yaptırmamış yaptıran da az bir bilginiz var mmi
?.Peki permalip e ne diyorsunuz niyebkimse olmak istemiyor..ben de yaptırmak istiyorum ama cekincelerim var kimse yaptırmamış yaptıran da az bir bilginiz var mmi