Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım.İstanbul da misiniz?Ben İstanbul'dayım.Nisantasinda bı doktora yaptırdım ve daha 1.ayimda kaybolup gitti.Doktora sorsam hayır var dolgu diyo.Asimetrim vardı o da kaybolmuştu dolguyla.Ama dolgu gidince asimetri tekrar ortaya çıktı.Bu ay yenilemeyi düşünüyorum.Ama çok canım sıkkın.Ya yine aynı şey olursa diye.Daha once iki kez dudak dolgusu yaptirdim hemen eridi bir haftada.benim gibi olan varmi acaba?
İstanbuldayim.ben kendi yagimdanda enjekte ettirdim oda 10 gun dayandi.siz kac cc yaptirdinizBen varım.İstanbul da misiniz?Ben İstanbul'dayım.Nisantasinda bı doktora yaptırdım ve daha 1.ayimda kaybolup gitti.Doktora sorsam hayır var dolgu diyo.Asimetrim vardı o da kaybolmuştu dolguyla.Ama dolgu gidince asimetri tekrar ortaya çıktı.Bu ay yenilemeyi düşünüyorum.Ama çok canım sıkkın.Ya yine aynı şey olursa diye.
2 CC.Napmayi düşünüyorsunuz.İstanbuldayim.ben kendi yagimdanda enjekte ettirdim oda 10 gun dayandi.siz kac cc yaptirdiniz
belki liplift yaptırmak sizin için daha iyi olur sürekli eriyorsa ama onda da iz kalabiliyor maalesefBenim vucut eritiyo galiba kabul etmiyo yani oyle olabilir dediler umidimi kestim artik.cok istiyorum dolgun dudak ama malesef olmuyo
Evet bende dusundum ama iz kaliyobelki liplift yaptırmak sizin için daha iyi olur sürekli eriyorsa ama onda da iz kalabiliyor maalesef
.Peki permalip e ne diyorsunuz niyebkimse olmak istemiyor..ben de yaptırmak istiyorum ama cekincelerim var kimse yaptırmamış yaptıran da az bir bilginiz var mmiEvet bende dusundum ama iz kaliyo
Permalip uygulasi artik yapmiyolarmis.bende cok arastirdim?.Peki permalip e ne diyorsunuz niyebkimse olmak istemiyor..ben de yaptırmak istiyorum ama cekincelerim var kimse yaptırmamış yaptıran da az bir bilginiz var mmi
Kaç CC yaptırdınız ve markası neydi acaba kullanılan ürünün?Daha once iki kez dudak dolgusu yaptirdim hemen eridi bir haftada.benim gibi olan varmi acaba?