iki kez nisanlasindan ayrildiktan sonra mutlu olan varmi

İçerik yazsaydınız azıcık keşke içinizi dökseydiniz bizde üzülmeyin falan der hevesle yardım ederdik

Ne yaptığımı bilmiyorumki kızlar ....değişik derin duygular icindey im....lütfen bir akil verin:KK43:

Ne yaptığımı bilmiyorumki kızlar ....değişik derin duygular icindey im....lütfen bir akil verin:KK43:
ayrıntı verin ki yardımcı olabilelim,nişanlar neden atıldı yaşınız kaç
ne kadar zaman aralığında oldu ikiside
yani en azından ohh kurtulmuşsunuz deriz yani ne biliyim

Ne oldu, ne yaşadınız, yaşlar kaç, nasılsınız vs. biraz ayrıntı ne güzel olurdu.

2009 da ilk nisanlimla ayrıldım nikahimda kiyilmisti aldatildigimi öğrendim ve bitti uç sene mahkemeyle geçti ...2013 de şimdiki nisanlimla tanıştım aralık da nisanlandik oda eşinden ayrılmıştı ve kızı vardı ona guvendigim için nişanlandım sonra adam 360 derece değişti...

2009 da ilk nisanlimla ayrıldım nikahimda kiyilmisti aldatildigimi öğrendim ve bitti uç sene mahkemeyle geçti ...2013 de şimdiki nisanlimla tanıştım aralık da nisanlandik oda eşinden ayrılmıştı ve kızı vardı ona guvendigim için nişanlandım sonra adam 360 derece değişti...

Evlilik, nişanlılık iki kişiyle ve o iki kişinin uyumuyla sağlıklı yürüyecek şeylerdir.

Bir kişi ne kadar mükemmel olursa olsun, karşısındaki ona uygun değilse o iş yürümüyor.

Tencere kapak misali yani

O yüzden 2 kere de nişan atsanız, 10 kere de atsanız mutlu olabilirsiniz tabi ki.

Sadece nişanlanacağınız kişileri seçerken daha özenli olmanız gerek.

neden 3 sene mahkemeyle geçti nikah iptali yaptırmadınız mı boşanma davası mı açtınız direk
bence hiç üzülmeniz gerekn bir durum yok
ilki şerefsizmiş karaktersiz aldatmış,evlensende aldatırmış,boşansan daha mı iyi olurdu tabiki olmazdı
2.nişanlınızda dediğiniz gibi değiştiyse çok iyi yapmışsınız
ben sizi tebrik ediyorum şahsen çünkü forumda ağzına sıçtıkları halde nişan atmaya çekinen o kadar genç kız varki bile bile hayatlarını mahvediyorlar
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin ve etrafa kulak asmayın,elbet mutlu olucaksınız belki güven probleminiz yoğun olucak ama olsun,herşey gönlünüzce olsun

superisi96 .!.:
neden 3 sene mahkemeyle geçti nikah iptali yaptırmadınız mı boşanma davası mı açtınız direk
bence hiç üzülmeniz gerekn bir durum yok
ilki şerefsizmiş karaktersiz aldatmış,evlensende aldatırmış,boşansan daha mı iyi olurdu tabiki olmazdı
2.nişanlınızda dediğiniz gibi değiştiyse çok iyi yapmışsınız
ben sizi tebrik ediyorum şahsen çünkü forumda ağzına sıçtıkları halde nişan atmaya çekinen o kadar genç kız varki bile bile hayatlarını mahvediyorlar
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin ve etrafa kulak asmayın,elbet mutlu olucaksınız belki güven probleminiz yoğun olucak ama olsun,herşey gönlünüzce olsun
Nikah iptali 24 saati gecmeden yapılıyordu o yüzden olmadı anlaşmalı boşanma içinde bir sene geçmesi gerekiyordu çekişmeli boşanma davası açıldı Bir buçuk sene surdu sonra mahkeme boşadı ama karşı taraf yargitaya gönderdi falan filan.....

aynen nikahtan sonra ayrılma cesareti gösterecek güçlü bir insan olduğuna göre umudunu kaybetme.
duruşunu bozmaman önemli

Şimdiki nisanlimda nisan takılana kadar herşey mükemmeldi nisan günü itibariyle biseyleer oldu görgüsüz bir aile olduğunu anladım çünkü kendisine takilanlari istedi ses etmedim verdim :) görgüsüzlük devam etti evlerine gittiğimde suratsız anası beni hep yoksaydi ailemi yoksaydi :)nisanlim kızıyla ilgilenmedigumi söyledi kizinin simarikligini farketmedi kızı beni kabul etmedi benim herseyimi kiskandi vs vs ama bardağı taşıran son damla bayram ziyaretine geldiğinde eli bos gelmesi oldu :)

lenKutusu, post: 41909331, member: 626514"]Evlilik, nişanlılık iki kişiyle ve o iki kişinin uyumuyla sağlıklı yürüyecek şeylerdir.

Bir kişi ne kadar mükemmel olursa olsun, karşısındaki ona uygun değilse o iş yürümüyor.

Tencere kapak misali yani

O yüzden 2 kere de nişan atsanız, 10 kere de atsanız mutlu olabilirsiniz tabi ki.

Sadece nişanlanacağınız kişileri seçerken daha özenli olmanız gerek.[/QUOTE]
Aynen oyle bana uyumlu olamadı hicbir zaman hayat tarzimiz farklı ailelerimiz çok farklı onlar çok antisosyal bizde tam tersi çok sosyaliz adamın tek dünyası balıkları kkızı annesi ve televizyonu:)

X