iki kişi arasında kaldım

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
6 Aydır cıktıgım birisi var ciddi düşünüyoruz ikimiz de iş arıyoruz iş bulalım evlenelim diyorduk.. ama o ailesine özellikle annesine cok baglı birisi.. ailede sözü pek gecmiyor gibi.. iş ararken de çalışmanın çok sıkı koşulları oldugu zaman zora gelemiyor, kaçıyor bu da benim hoşuma gitmiyor.. maddi olarak da pek iyi deil durumları.. ben de zaten cok fazla bişi beklemiyorum ama mesela 5 aydır bahçeden bir çiçek koparıp vermiş değil bana.. bi de o benim ilk sevgilim.. ne kadar doğru bi insan orası tartışılır.. arada bir ayrılsak mı diye düşündüğümüz oldu ama kopamadık.. ben de düşündüm onu bırakmayı ama bir türlü yapamadım.. şimdi yakın bi arkadasımın eşinin bi arkadası varmıs arkadasım beni onunla tanıstırmak istiyordu uzun zamandır.. bense kararsızdım hem ilişkim bitmemişti henüz.. o kişi benim yaşadığım şehre gelmişti bayram dolayısıyla ve bikaç günlük bi işi vardı benimle tanısmak istedi.. tanıstıran arkadasım ilişkimin bitmiş olmadıgını biliyordu ve buna ragmen bu kişiyle beni tanıstırmak istemişti.. benim kafam cok karısıktı.. gecen gün o insanla tanıstım hoş birisine benziyor.. o da benim gibi ailenin iki evladından biri ben tek kızım o da tek erkek evlat.. iyi bir işi de var ve beni de çok begendiğini söylüyor.. ben de düşünmeye basladım acaba erkek arkadasımdan vazgececeğime değecek birisimi? zaten kendisi baska sehirde calısıyor.. uzaktan tanıyacaz telefonla internetle falan birbirimizi.... onunla tanıstıktan sonra o kadar iğrenc hissettim ki kendimi.. ben böle biri değilim.. ama kendimi bile anlamaz oldum.. şimdi bir karar vermem lazım... kimle ilerde daha cok mutlu olurum bunu bulmam lazım.. ben ise arada sıkışıp kaldım.. zaten sallantıda olan bi ilişkim varken yeni biriyle tanışmak?

kızlar fikirlerinizi bekliyorum beni yalnız bırakmayın

Son düzenleme:
evlilik çok önemli bir karar.Herşeyi düşünmelisin,zaten anladığım kadarıyla erkek arkadaşına aşık da değilsin.Kafana yatmayan şeyler varsa erkek arkadaşından ayrıl,öyle hareket et.İlla bu tanıştığın olacak diye bir kural da yok,biraz tanımaya çalış.

şimdiden böyle düşündüyseniz bence erkek arkadaşınızı bida gözden geçirin...arkadaşınızda dışarıdan ilişkinizi pek güzel görmemişki birisiyle tanıştırmak istemiş..bi süre karar vermeyin o yeni tanıştığınız kişiyle arkadaşça görüşün ha sevgilinizle ayrılmak istemezseniz o arkadaş olarak kalır yada eski bir arkadaş olarak,sevgilinizden ayrılırsanızda bi süre sonra arkadaşlığınızı ilişkiye taşıyabilirsiniz..tanışmanıza bişi demiyorum ama eğer sevgilinizle bitirmeden ve biraz süre geçmeden yeni kişiyle yakınlaşırsanız ((aldatmayı kastetmiyorum kesinlikle hani biraz ilgilenir falan)) işte o zaman hata etmiş olursunuz..bilmem anlatabildim mi

evlilik çok önemli bir karar.Herşeyi düşünmelisin,zaten anladığım kadarıyla erkek arkadaşına aşık da değilsin.Kafana yatmayan şeyler varsa erkek arkadaşından ayrıl,öyle hareket et.İlla bu tanıştığın olacak diye bir kural da yok,biraz tanımaya çalış.[/QUOTE

erkek arkadaşıma karşı var tabi ki içimde bazı duygular.. ama bikaç defa ayrılmayı düşündüm yapamadım.. yorum için teşekkürler..

Son düzenleme:
şimdiden böyle düşündüyseniz bence erkek arkadaşınızı bida gözden geçirin...arkadaşınızda dışarıdan ilişkinizi pek güzel görmemişki birisiyle tanıştırmak istemiş..bi süre karar vermeyin o yeni tanıştığınız kişiyle arkadaşça görüşün ha sevgilinizle ayrılmak istemezseniz o arkadaş olarak kalır yada eski bir arkadaş olarak,sevgilinizden ayrılırsanızda bi süre sonra arkadaşlığınızı ilişkiye taşıyabilirsiniz..tanışmanıza bişi demiyorum ama eğer sevgilinizle bitirmeden ve biraz süre geçmeden yeni kişiyle yakınlaşırsanız ((aldatmayı kastetmiyorum kesinlikle hani biraz ilgilenir falan)) işte o zaman hata etmiş olursunuz..bilmem anlatabildim mi

evet arkadaşım çok da sağlıklı bulmadı ilişkimizi daha doğrusu benim daha iyi birine layık olduğumu düşünüyor.. yeni tanıştığım insanı da duygusal anlamda etkilemek istemiyorum daha karar vermeden.. ama arkadaşım evlenme niyetiyle bizi tanıştırdı o yüzden acele mi ediyorum karar vermek için bilmiyorum ama sanırım söylediğin mantıklı teşekkürler..

"Kimle ileride daha mutlu olurum?" diye düşünmek için her ikisini de yeni tanımış yahut ikisinin de çok yakın zamanlarda sizi tercih etmiş olması lazım... Siz halihazırda beraberliğiniz varken görüşmüşsünüz ve "iki kişi arasında kaldım, hangisini seçsem daha mutlu olurum" diyorsunuz... Bunun adı bencillik... Oysa ikisine eşit uzaklıktayken karar verecek olsaydınız bunun adı "geleceğini düşünmek, mantıklı davranmak" olacaktı... Hem erkek arkadaşınızı hem de yeni görüştüğünüz kişiyi birbirinden habersiz yarışa tabi tutmuşsunuz... Sizi kim kazanacak? Peki düşündünüz mü bir tarafın haberi olsa bu durumdan? Erkek arkadaşınız sizden ayrılır; yeni görüştüğünüz adam da zaten netten, telefondan iletişim kuracaksınız diye size güvenmez, sizi ciddiye almaz ki iyimserliği bir tarafa bırakalım sizinle bir ilişki düşünmez...

"İğrenç hissettim, ben öyle biri değilim" dediğinize göre her şeyin farkındasınız, zararın neresinden dönülse kar... Hangisini seçeceğinizi kalbiniz söyler ama "ilişkim sallantında" diyerek vicdanınızı rahatlatmayın, bu, ayrılığın adı konmadan yeni biriyle görüşmenizi meşrulaştırmaz... Arada kalmak, durumu bilen buna rağmen size deli divane olan iki kişi arasından seçip yapmaktır; iki birbirinden habersiz adam, gerçeği öğrense ikisi de farklı yöne gidecek sizden, değil iki tane teki bile kalmayacak... Bu durumu kız arkadaşlarına yaşatan erkeklere böyle diyoruz tekmilimiz, onlardan farkımız olsun...

"Kimle ileride daha mutlu olurum?" diye düşünmek için her ikisini de yeni tanımış yahut ikisinin de çok yakın zamanlarda sizi tercih etmiş olması lazım... Siz halihazırda beraberliğiniz varken görüşmüşsünüz ve "iki kişi arasında kaldım, hangisini seçsem daha mutlu olurum" diyorsunuz... Bunun adı bencillik... Oysa ikisine eşit uzaklıktayken karar verecek olsaydınız bunun adı "geleceğini düşünmek, mantıklı davranmak" olacaktı... Hem erkek arkadaşınızı hem de yeni görüştüğünüz kişiyi birbirinden habersiz yarışa tabi tutmuşsunuz... Sizi kim kazanacak? Peki düşündünüz mü bir tarafın haberi olsa bu durumdan? Erkek arkadaşınız sizden ayrılır; yeni görüştüğünüz adam da zaten netten, telefondan iletişim kuracaksınız diye size güvenmez, sizi ciddiye almaz ki iyimserliği bir tarafa bırakalım sizinle bir ilişki düşünmez...

"İğrenç hissettim, ben öyle biri değilim" dediğinize göre her şeyin farkındasınız, zararın neresinden dönülse kar... Hangisini seçeceğinizi kalbiniz söyler ama "ilişkim sallantında" diyerek vicdanınızı rahatlatmayın, bu, ayrılığın adı konmadan yeni biriyle görüşmenizi meşrulaştırmaz... Arada kalmak, durumu bilen buna rağmen size deli divane olan iki kişi arasından seçip yapmaktır; iki birbirinden habersiz adam, gerçeği öğrense ikisi de farklı yöne gidecek sizden, değil iki tane teki bile kalmayacak... Bu durumu kız arkadaşlarına yaşatan erkeklere böyle diyoruz tekmilimiz, onlardan farkımız olsun...

yorum için teşekkür ederim.. objektif bir yorum yapıldığında söyledikleriniz doğru.. amacım kimseye ihanet etmek yada iki kişiyi kandırıp yürütmek değil ki.. kendimi kötü hissediyorum bu yüzden.. hayatta böle bir durumum olmaz diye düşünürdüm fazla büyük konuşmamak gerekirmiş.. erkek arkadaşımdan ötürü tereddütlerim var.. bazı davranışları soğuttu kendinden daha önce.. ben birisine karşı bişeyler hissederken uçan kuşa bile kafamı çevirip bakacak birisi değilim.. sanırım erkek arkadaşımdan soğumam için en büyük nedenler şunlar:

biz yolda yürürken yanımızdan mini etekli bi kız gecti.. düşündüm içimden acaba bakacak mı dedim.. sonra bakmaz ya eminim ben dedim.. sonra kız yaklaştıkça baktım bu kızı süzmeye başlıyor kız yanımızda gecerken de dikkatli bi şekilde kızı iyice bir süzdü son olarak da bacaklarına baktı dikkatlice.. aklı sıra ben görmüyorum bunu.. kızdım.. benden kaç defa özür diledi.. kötü amaçlı bakmadım dedi.. ağladım.. üzüldüm.. sonra yumuşadım..

bir gün yine yürürken şaka amaçlı yüzüne vurmuştum. hızlı vurmuşum meğersem çenesine doğru hiç farkında değilim.. bi anda bana bağırdı: 'ben de sana vurayım mı böyle!! ben dedim ki: ' bi daha vurursam ne olur?' O: hadi vur da gör ne oluyormuş? dedi.. şaşırmıştım.. aylardır tanıdığım sevgilim bu değildi.. bir anda sesini yükselterek ben korkutmuştu.. yine sustum.. hiç konuşmadım bir süre..
sonra bana dedi ki: ben bir bayana vuracak birisi değilim sadece canım yandığı için öyle tepki verdim.. ayrıca bu benim bağırmış halim değil.. sen benim bağırmış halimi hiç görmedin!!!!!!

ailesine fazla bağlı.. özellikle annesine bu da beni korkutuyor..

birazda cimri gibi.. bir yere gidip hesap öderken ben ödediğimde asla bana 'dur sen ödeme ben öderim' demez.. çoğu zaman ortak öderiz.. tamam parası olmayabilir.. onu anlarım.. su an calısmıyor.. ama bikaç ay önce calısıyordu ve o zaman da aynıydı.. bir de şimdiye kadar hiç bir çiçek yada bir hediye almış değil.. benim kaç defa aklımdan geçti ama hediye almak küçük de olsa.. ama önce onun almasını bekledim bi erkek olarak.. gözüm öyle büyük şeylerde değil.. bahçeden bir gül bile koparsa mutlu olurum ben.. onu bile yapmadı..

Son düzenleme:
mesele sadece işinin olup olmaması mı, yeni görüştüğünüz kişinin işi var mı? bu yüzden tercih etmek istiyor ve sebepler mi buluyorsunuz?

birinden biri mantığı zaten baştan yanlış. kötünün iyisini seçecek gibi bir haliniz var. yoksa kötünün iyisini mi seçmek gerekiyor ben bilmiyorum? :44:

mesele sadece işinin olup olmaması mı, yeni görüştüğünüz kişinin işi var mı? bu yüzden tercih etmek istiyor ve sebepler mi buluyorsunuz?

birinden biri mantığı zaten baştan yanlış. kötünün iyisini seçecek gibi bir haliniz var. yoksa kötünün iyisini mi seçmek gerekiyor ben bilmiyorum? :44:

dikkatli okursanız işiyle ilgili olmadığını anlarsınız....

bence ikisini de seçmeyin.sevgilinize tam anlamıyla aşık değilsiniz,hayatınızın geri kalanını onunla geçirmek gibi bir fikriniz yok.ona bu konuda çok fazla güvenemiyorsunuz.evlilik çok ciddi bir şey.bence yollarınızı ayırmalısınız,şahsi fikrim.öbür seçeneğe gelirsek.eğer bu kişiyle evlenirseniz bir mantık evliliği yapmış olacaksınız.hayat standardınız belki iyi olacak ama bu şekilde de çok mutlu olacağınızı sanmıyorum.size her yönüyle uyum sağlayabilecek ve sizi mutlu edebilecek biriyle mutlaka karşılaşırsınız.ikisini de düşünmeyip yolunuza devam etmenizi tavsiye ederim.umarım sizin için en hayırlı olacak kararı verirsiniz:81:

bence ikisini de seçmeyin.sevgilinize tam anlamıyla aşık değilsiniz,hayatınızın geri kalanını onunla geçirmek gibi bir fikriniz yok.ona bu konuda çok fazla güvenemiyorsunuz.evlilik çok ciddi bir şey.bence yollarınızı ayırmalısınız,şahsi fikrim.öbür seçeneğe gelirsek.eğer bu kişiyle evlenirseniz bir mantık evliliği yapmış olacaksınız.hayat standardınız belki iyi olacak ama bu şekilde de çok mutlu olacağınızı sanmıyorum.size her yönüyle uyum sağlayabilecek ve sizi mutlu edebilecek biriyle mutlaka karşılaşırsınız.ikisini de düşünmeyip yolunuza devam etmenizi tavsiye ederim.umarım sizin için en hayırlı olacak kararı verirsiniz:81:

belki de doğrusu böyledir ama bir türlü karar veremiyorum.... tşkler....

hangisini seçersen seç , aklın seçemediğinde kalır. o yüzden mantıklı olmak duygusal olmaktan daha iyi bence tabii

aynen dusunduklerimi yazmissiniz...
okurken bende bunlari dusundum , tabi yorumu yazmadan once yorumlari okurken
benim dusuncelerime tercuman olan bu yorumu gordum..
ayni seyleri yazarak kalabalik etmek istemedigimden sadece soylediklerinize kelimesi kelimesine katildigimi belirtmek istedim...

hangisini seçersen seç , aklın seçemediğinde kalır. o yüzden mantıklı olmak duygusal olmaktan daha iyi bence tabii

aklım sevgilimde ama mantıklı düşündüğüm zaman anlaşamıyoruz çoğu yerde ve bana yaptığı bazı davranışlardan dolayı soğudum sanırım yoksa asla başka birisiyle tanışmayı istemezdim kesinlikle.. zaman zaman ilerde onunla mutlu olamayacığımı düşünüyorum.. onu seviyorum ama beni üzeceğinden korkuyorum.... bu yüzden belki de uzaklaşmak ve mantığımı kullanmak istiyorum sanırım.. ama ne yapsam da ondan uzaklaşamıyorum.. ya onu özlersem :5:

aynen dusunduklerimi yazmissiniz...
okurken bende bunlari dusundum , tabi yorumu yazmadan once yorumlari okurken
benim dusuncelerime tercuman olan bu yorumu gordum..
ayni seyleri yazarak kalabalik etmek istemedigimden sadece soylediklerinize kelimesi kelimesine katildigimi belirtmek istedim...

belki de bencillik evet bilmiyorum.... ben hayatım boyunca asla hiçkimseye böyle bişey yapmadım.... ama hayatımda kimin gözlerine bakmaya kalksam herşey yalandı... hiç mutlu olmadım duygusal yaşantımda şimdiye kadar hep üzüldüm ağladım hayal kırıklıkları yaşadım.. dürüst olmak ve karşımdaki insanı fazla düşünmek sadece beni üzdü... bilmiyorum ama sanırım bu yüzden bunu yapıyorum..... hep ben sevip fazla değer vermekten yoruldum artık..... erkek arkadaşıma da aynı şekilde değer verdim onu sevdim..... cok fedakarlıklar yaptım onun için.... ama onun bazı davranışları beni ondan uzaklaştırıyor..... yoksa ben kafamı çevirip uçan kuşa bile bakan birisi kesinlikle değilim ki bırakın aldatmayı.......:50:

Ikisinden de uzak durun. En azindan size ilgi duyan o iki insana haksizlik etmeyin.

Erkek arkadaşımı seviyorum ama onun coğu davranışı beni ondan uzaklaştırdı..... ama buna rağmen ondan ayrılamıyorum...... biz yolda yürürken yanımızdan mini etekli bi kız gecti.. düşündüm içimden acaba bakacak mı dedim.. sonra bakmaz ya eminim ben dedim.. sonra kız yaklaştıkça baktım bu kızı süzmeye başlıyor kız yanımızda gecerken de dikkatli bi şekilde kızı iyice bir süzdü son olarak da bacaklarına baktı dikkatlice.. aklı sıra ben görmüyorum bunu.. kızdım.. benden kaç defa özür diledi.. kötü amaçlı bakmadım dedi.. ağladım.. üzüldüm.. sonra yumuşadım..

bir gün yine yürürken şaka amaçlı yüzüne vurmuştum. hızlı vurmuşum meğersem çenesine doğru hiç farkında değilim.. bi anda bana bağırdı: 'ben de sana vurayım mı böyle!! ben dedim ki: ' bi daha vurursam ne olur?' O: hadi vur da gör ne oluyormuş? dedi.. şaşırmıştım.. aylardır tanıdığım sevgilim bu değildi.. bir anda sesini yükselterek ben korkutmuştu.. yine sustum.. hiç konuşmadım bir süre..
sonra bana dedi ki: ben bir bayana vuracak birisi değilim sadece canım yandığı için öyle tepki verdim.. ayrıca bu benim bağırmış halim değil.. sen benim bağırmış halimi hiç görmedin!!!!!!

ailesine fazla bağlı.. özellikle annesine bu da beni korkutuyor..

birazda cimri gibi.. bir yere gidip hesap öderken ben ödediğimde asla bana 'dur sen ödeme ben öderim' demez.. çoğu zaman ortak öderiz.. tamam parası olmayabilir.. onu anlarım.. su an calısmıyor.. ama bikaç ay önce calısıyordu ve o zaman da aynıydı.. bir de şimdiye kadar hiç bir çiçek yada bir hediye almış değil.. benim kaç defa aklımdan geçti ama hediye almak küçük de olsa.. ama önce onun almasını bekledim bi erkek olarak.. gözüm öyle büyük şeylerde değil.. bahçeden bir gül bile koparsa mutlu olurum ben.. onu bile yapmadı..

mantığım ondan ayrılmamı söylüyor.... ilerde beni üzeceğinden korkuyorum ama duygularım devreye girdiği zaman onu bırakamıyorum.....

Son düzenleme:

mesele işinin olup olmamasıyla alakalı değil.... tekrar söylüyorum.... yazdığım konuyu ve yorumlarımı dikkatli okursanız ne olduğunu daha iyi anlarsınız..... anlamıyorsanız ve işle ilgili olduğu konusunda ısrar ediyorsanız lütfen benim için yorum yapmayın..... tşkler........

Back
X