- Konu Sahibi mydarkheart
6 Aydır cıktıgım birisi var ciddi düşünüyoruz ikimiz de iş arıyoruz iş bulalım evlenelim diyorduk.. ama o ailesine özellikle annesine cok baglı birisi.. ailede sözü pek gecmiyor gibi.. iş ararken de çalışmanın çok sıkı koşulları oldugu zaman zora gelemiyor, kaçıyor bu da benim hoşuma gitmiyor.. maddi olarak da pek iyi deil durumları.. ben de zaten cok fazla bişi beklemiyorum ama mesela 5 aydır bahçeden bir çiçek koparıp vermiş değil bana.. bi de o benim ilk sevgilim.. ne kadar doğru bi insan orası tartışılır.. arada bir ayrılsak mı diye düşündüğümüz oldu ama kopamadık.. ben de düşündüm onu bırakmayı ama bir türlü yapamadım.. şimdi yakın bi arkadasımın eşinin bi arkadası varmıs arkadasım beni onunla tanıstırmak istiyordu uzun zamandır.. bense kararsızdım hem ilişkim bitmemişti henüz.. o kişi benim yaşadığım şehre gelmişti bayram dolayısıyla ve bikaç günlük bi işi vardı benimle tanısmak istedi.. tanıstıran arkadasım ilişkimin bitmiş olmadıgını biliyordu ve buna ragmen bu kişiyle beni tanıstırmak istemişti.. benim kafam cok karısıktı.. gecen gün o insanla tanıstım hoş birisine benziyor.. o da benim gibi ailenin iki evladından biri ben tek kızım o da tek erkek evlat.. iyi bir işi de var ve beni de çok begendiğini söylüyor.. ben de düşünmeye basladım acaba erkek arkadasımdan vazgececeğime değecek birisimi? zaten kendisi baska sehirde calısıyor.. uzaktan tanıyacaz telefonla internetle falan birbirimizi.... onunla tanıstıktan sonra o kadar iğrenc hissettim ki kendimi.. ben böle biri değilim.. ama kendimi bile anlamaz oldum.. şimdi bir karar vermem lazım... kimle ilerde daha cok mutlu olurum bunu bulmam lazım.. ben ise arada sıkışıp kaldım.. zaten sallantıda olan bi ilişkim varken yeni biriyle tanışmak?
kızlar fikirlerinizi bekliyorum beni yalnız bırakmayın
kızlar fikirlerinizi bekliyorum beni yalnız bırakmayın
Son düzenleme: