iki kişi arasında kaldım

uzun zamandır giremedim siteye. şunu söylemek istiyorum ki. arkadaşımın tanıştırmak istediği insanla konusşamaktan vazgeçtim. sevgilimi bırakamadım hala sevgilimle devam etmekteyiz. bakalım sonu ne olacak hayırlısı olsun herşey için. yorum yapan herkese teşekkür ederim.:17::17:

uzun zamandır giremedim siteye. şunu söylemek istiyorum ki. arkadaşımın tanıştırmak istediği insanla konusşamaktan vazgeçtim. sevgilimi bırakamadım hala sevgilimle devam etmekteyiz. bakalım sonu ne olacak hayırlısı olsun herşey için. yorum yapan herkese teşekkür ederim.:17::17:

nasıl gidiyor onunla mutlu musun iyiki onla devam ettim diyebiliyomusun :61:

diyorum ama bazen ondan ayrılmayı aklımdan geçirmiyor değilim. düşündüğüm zaman ayrılmalıyım gibi geliyor. ama bir yandan da onu özler miyim? diyorum. bazen gel gitli duygular yaşıyorum. şimdilik devam ediyor bakalım. bir sorun olmadığı sürece böyle gidecek gibi. ben de bilmiyorum:4::4:

MESAJ ATAMIYORUM ŞU AN ÖZELDEN .... aynı durumumuz dediğin gibi. valla o kadar kararsızım ki ayrılsam ne olur? ayrılmasam ne olur? bir tüelü karar veremiyorum. en körü karar bile kararsızlıktan iyidir derler ama bir karar verip sonra pişman olmak istemiyorum. olumlu yada olumsuz duygularım çok değişmeye başladı. bir gün onu seviyorum onunla olmalıyım derken başka bir gün ayrılmalıyım diye düşünüyorum. tam aramız bozuluyor ayrılmaya yaklaşıyoruz içimde bi anda onu kaybetme korkusu oluyor. ama ayrılmak da istiyorum. bir türlü ayrılamıyoruz. ama böyle nereye kadar gidecek onu da bilmiyorum.

burda bi konu açtım. buna da bakarsan sevinirim. http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/431178-erkek-arkadasimin-ailesi.html

ayrıca ailesiyle ilgili sorular da var kafamda. ailesine düşkün biraz sanırım. ailesinin de ona cok fazla değer verdiğini düşünmüyorum zaman zaman. kafam çok karışık.

offffffffff valla seni çok iyi anlıyorum.

MESAJ ATAMIYORUM ŞU AN ÖZELDEN .... aynı durumumuz dediğin gibi. valla o kadar kararsızım ki ayrılsam ne olur? ayrılmasam ne olur? bir tüelü karar veremiyorum. en körü karar bile kararsızlıktan iyidir derler ama bir karar verip sonra pişman olmak istemiyorum. olumlu yada olumsuz duygularım çok değişmeye başladı. bir gün onu seviyorum onunla olmalıyım derken başka bir gün ayrılmalıyım diye düşünüyorum. tam aramız bozuluyor ayrılmaya yaklaşıyoruz içimde bi anda onu kaybetme korkusu oluyor. ama ayrılmak da istiyorum. bir türlü ayrılamıyoruz. ama böyle nereye kadar gidecek onu da bilmiyorum.

burda bi konu açtım. buna da bakarsan sevinirim. http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/431178-erkek-arkadasimin-ailesi.html

ayrıca ailesiyle ilgili sorular da var kafamda. ailesine düşkün biraz sanırım. ailesinin de ona cok fazla değer verdiğini düşünmüyorum zaman zaman. kafam çok karışık.

offffffffff valla seni çok iyi anlıyorum.

bu kararları sadece kendinizi düşünerek verdiğinizin farkında mısınız? daha doğrusu veremediğinizin. ayrılırsanız yanlız kalma korkunuz var. ayrılmazsanız zaten onla yapamıyorsunuz. hayatınızda illa birinin olması gerekmiyor insan ancak çok sevdiği aşık olduğu birini özler. siz değilsiniz. çünkü aşık olan insan "ikisi arasında kaldım" gibi bir başlıkla konu açmaz onu bi başkasıyla daha iyi olabilir düşüncesiyle terketmeye kalkmaz. sorunlarınızı konusarak pek ala çözebilirsiniz onun bu düşüncelerinizden haberi bile yokken üstelik. bence hep karsı tarafı suçlamaktan kendi düşüncelerinizi farkedemiyorsunuz bile ... gittiği yere kadar giderse deyip karambole getiriyorsunuz hayatınızı. biraz değer verin kendinize ve karşınızdaki ne yaparsa yapsın oda insan hata yapmış olabilir bu sizin onu bir başkasıyla kıyaslamanıza bahane değil...:20::20::20::20::20:

6 ay çooookk kısa bir süre ve ilk ilişkinizmiş. kafanızın karışık olması doğal. 6 ayda bile bu kadar şikayetçiysen bazı hareketleri azar azarda olsa batıyorsa 6 yıl sonrasını düşünemiyorm. bence kendinizi suçlu hissetmeyin. gerçketen aşık olcağınız bir adam elbet çıkacaktır karşınıza. sanırım şuanki sevgiliniz 'o' adam değil.

6 Aydır cıktıgım birisi var ciddi düşünüyoruz ikimiz de iş arıyoruz iş bulalım evlenelim diyorduk.. ama o ailesine özellikle annesine cok baglı birisi.. ailede sözü pek gecmiyor gibi.. iş ararken de çalışmanın çok sıkı koşulları oldugu zaman zora gelemiyor, kaçıyor bu da benim hoşuma gitmiyor.. maddi olarak da pek iyi deil durumları.. ben de zaten cok fazla bişi beklemiyorum ama mesela 5 aydır bahçeden bir çiçek koparıp vermiş değil bana.. bi de o benim ilk sevgilim.. ne kadar doğru bi insan orası tartışılır.. arada bir ayrılsak mı diye düşündüğümüz oldu ama kopamadık.. ben de düşündüm onu bırakmayı ama bir türlü yapamadım.. şimdi yakın bi arkadasımın eşinin bi arkadası varmıs arkadasım beni onunla tanıstırmak istiyordu uzun zamandır.. bense kararsızdım hem ilişkim bitmemişti henüz.. o kişi benim yaşadığım şehre gelmişti bayram dolayısıyla ve bikaç günlük bi işi vardı benimle tanısmak istedi.. tanıstıran arkadasım ilişkimin bitmiş olmadıgını biliyordu ve buna ragmen bu kişiyle beni tanıstırmak istemişti.. benim kafam cok karısıktı.. gecen gün o insanla tanıstım hoş birisine benziyor.. o da benim gibi ailenin iki evladından biri ben tek kızım o da tek erkek evlat.. iyi bir işi de var ve beni de çok begendiğini söylüyor.. ben de düşünmeye basladım acaba erkek arkadasımdan vazgececeğime değecek birisimi? zaten kendisi baska sehirde calısıyor.. uzaktan tanıyacaz telefonla internetle falan birbirimizi.... onunla tanıstıktan sonra o kadar iğrenc hissettim ki kendimi.. ben böle biri değilim.. ama kendimi bile anlamaz oldum.. şimdi bir karar vermem lazım... kimle ilerde daha cok mutlu olurum bunu bulmam lazım.. ben ise arada sıkışıp kaldım.. zaten sallantıda olan bi ilişkim varken yeni biriyle tanışmak?

kızlar fikirlerinizi bekliyorum beni yalnız bırakmayın

bnim ilk sevgilim diyorsun, anladığım kadarı ile bu konuda tecrübesizsin. yarın evlendiğinde sana duygusal olarak eşinde daha iyi davranan veya romantik olan biri çıktığında kafan karışacak.
bence daha hazır değilsin.
zamana ihtiyacın var.
sakın ani kararlar verme.

bnim ilk sevgilim diyorsun, anladığım kadarı ile bu konuda tecrübesizsin. yarın evlendiğinde sana duygusal olarak eşinde daha iyi davranan veya romantik olan biri çıktığında kafan karışacak.
bence daha hazır değilsin.
zamana ihtiyacın var.
sakın ani kararlar verme.

aslında erkek arkadaşım romantik bi insan ama söz konusu ailesi olduğu zaman en küçük bi laf bile söyletmez asla. ailesine fazla düşkün sanırım özellikle annesine. annesi de biraz cadı gibi çok fazla bi yakınlık göremedim. http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/431178-erkek-arkadasimin-ailesi.html burda biraz bahsettim.

bi de sinirlenince gözü hiçbişeyi görmez o yapıda bi insan ve tartısmalarımızda hep şebeklik yapıp ben arayı düzeltiyorum ve yorulmaya başladım. yorumunuz için tşkler

aslında erkek arkadaşım romantik bi insan ama söz konusu ailesi olduğu zaman en küçük bi laf bile söyletmez asla. ailesine fazla düşkün sanırım özellikle annesine. annesi de biraz cadı gibi çok fazla bi yakınlık göremedim. http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/431178-erkek-arkadasimin-ailesi.html burda biraz bahsettim.

bi de sinirlenince gözü hiçbişeyi görmez o yapıda bi insan ve tartısmalarımızda hep şebeklik yapıp ben arayı düzeltiyorum ve yorulmaya başladım. yorumunuz için tşkler

şuan sinirlendiğinde gözü birşey görmüyorsa
kuş kafese girince yandın demektir.
dikkat et derim.

şuan sinirlendiğinde gözü birşey görmüyorsa
kuş kafese girince yandın demektir.
dikkat et derim.

aslında daha önce ayrılmak niyetiyle yavaş yavaş uzaklaşmayı denedim ama her seferinde ayrılamadım. birden ayrılmak istiyorum deyip onu kendime düşman etmek istemiyorum. aslında o istesin ayrılmayı ki ben ona acı vermemiş olayım istiyorum. ayrılırsak da dostca ayrılalım istiyorum. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama. 10 ayı geçti şu an ilişkimiz ama ne kadar mutluyum onu bile bilmiyorum.

aslında daha önce ayrılmak niyetiyle yavaş yavaş uzaklaşmayı denedim ama her seferinde ayrılamadım. birden ayrılmak istiyorum deyip onu kendime düşman etmek istemiyorum. aslında o istesin ayrılmayı ki ben ona acı vermemiş olayım istiyorum. ayrılırsak da dostca ayrılalım istiyorum. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama. 10 ayı geçti şu an ilişkimiz ama ne kadar mutluyum onu bile bilmiyorum.

bence bu işi fazla uzatma ve ayrıl derim
daha ilerde daha çok acı çekeceğe benziyorsun sen bu gidişle.

bence bu işi fazla uzatma ve ayrıl derim
daha ilerde daha çok acı çekeceğe benziyorsun sen bu gidişle.

zaman geçtikçe zorlaşıyor ayrılmak haklısın sanırım:44::44: hemen ayrılacam dediğim çok oldu ama yapamadım. inşallah en kısa zamanda en sağlıklı kararı veririm. ki şu an en mantıklısı ayrılmak gibi görünüyor. hayırlısı olsun herşey için

''İki kişi arasında kalıyorsan eğer ikinciyi seç... Birinciyi sevseydin ikincisi olmazdı zaten!!!"

Back
X