Iki kişi arasında kalıp seçim yapamama ne zor durumdur akıl danışmak istiyorum. .

ozgclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
58
9
Merhaba kızlar gerçekten yardıma ihtiyacımvar. Erkek arkadaşım askerde ciddi giden ilişkim vardı henüz 10 aylık olsa da.ben egeliyim erkek arkadaşım ise Doğu kökenli yanlış anlaşılmasın ben bunu kabul ettim her şey iyidi derken onun ailesi kendi taraflarından bi kız olsun istediler yaklaşık 3 aydır kopuktuk giyimime karışıyor kısıtlamak istiyor beni amaben yinede kabul etmiştim ailesi biraz karşı çıkınca evliliğe eskisi gibi değildik onun aklı karışıyordu. Zor günler geçirdim be bitirmek istedim 2 hafta önce ve biriyle tanıştım ardından o da Egeli ve görüşleri daha medeniydi tanımak istedim ve aramızda etkileşim oldu o da evlilik istiyordu iyi biri kendisi. Şimdi ise ben ikilemde kaldım eski erkek arkadaşım ailemi ikna edicem diyor kültür farkı var eskisiyle ben napıcm çok arada kaldım ikisine de haksızlık etmek istemiyorum bana akıl verin önerilerinizi bekliyorum.

Sen kimden hoslaniyorsun peki?

Yani 1 numaradan bir kere sogumussun, sogumasan berikine bakmazdin.

1 numara ailesini ikna etse bile onlarin kafasi degismeyecek, herif de giyimine simdi karismiyorsa bile zihniyeti ayni kalacak, bir noktadan sonra yine huylarina donecek.

Bence 2 numarayi al.

Hangisi daha ağır basıyo gönlünde bunu düşün.
Şartlar da tabiki çok önemli

Merhaba kızlar gerçekten yardıma ihtiyacımvar. Erkek arkadaşım askerde ciddi giden ilişkim vardı henüz 10 aylık olsa da.ben egeliyim erkek arkadaşım ise Doğu kökenli yanlış anlaşılmasın ben bunu kabul ettim her şey iyidi derken onun ailesi kendi taraflarından bi kız olsun istediler yaklaşık 3 aydır kopuktuk giyimime karışıyor kısıtlamak istiyor beni amaben yinede kabul etmiştim ailesi biraz karşı çıkınca evliliğe eskisi gibi değildik onun aklı karışıyordu. Zor günler geçirdim be bitirmek istedim 2 hafta önce ve biriyle tanıştım ardından o da Egeli ve görüşleri daha medeniydi tanımak istedim ve aramızda etkileşim oldu o da evlilik istiyordu iyi biri kendisi. Şimdi ise ben ikilemde kaldım eski erkek arkadaşım ailemi ikna edicem diyor kültür farkı var eskisiyle ben napıcm çok arada kaldım ikisine de haksızlık etmek istemiyorum bana akıl verin önerilerinizi bekliyorum.

Kültür farkı çok önemli.. Başta iyi gibi görünse de zamanla ne kadar farklı olduğunuz ortaya çıkar ve o kendi özelliklerini ortaya daha çok çıkarır.. Bir de ailesi istemiyormuş.. O işten hayır olmaz diyorum. Erkekler hemen kendilerini belli etmiyorlar saklıyorlar bazı özelliklerini. Şimdi karışıyormuş yarın daha çok karışır.. Tercihi sen vereceksin senin hayatın ama bu unsurları da iyi düşünüp göz önünde bulundurman gerek. Ciddi bişey bu.

Ilk i kısıtlıyor beni giyimime kadar seviyordum ama bu durumlardan sonra soğuyup yeni birine şans verdim o da iyi biri fakat eskisi daha net konuşmaya başladı aklım karışık..

Kısıtlaması ve senin hislerin bir yana da kültür çok önemli asla asla asla ilkini seçme eşimin ilçesiyle benim ilçesinde arası sadece 20 dk buna rağmen o kadar zorlanıyorum ki onun ailesi de beni istemedi kendi çevresinden biri olsun istedi ama eşim ikna etti şu an eşime sürekli keşke onların istediği biriyle evlenseydin diyorum çünkü burnundan getiriyorlar işin acı tarafı eşimin kafası da onlar gibi çoğu konuda zor anlaşıyoruz biz de tanıştıktan 8 ay sonra evlendik çok zor birşey asla bu hatayı yapma

Ben de Egeliyim. Memleket değil insanın kendini nasıl yetiştirdiği, nasıl bir aile yapısının olduğu önemli. Eğer siz Ege kültürüyle yaşıyorsanız, sevgilinizin ailesi Doğu kültürüyle yaşıyorsa ailelerin de sizin de uyuşmanız zor.

En basiti bizde kaç göç yoktur bilirsiniz, ailenin kadınları erkekleri bir aradadır, Doğuda genelde ayrıdır. Atıyorum nişanda kadın erkek ayrı otursun denilmesi bile sizin ailenizde huzursuzluk yaratır.

Bunları dengeleyebilecekseniz düşünün.

senın suan sevgilin mi var sevgilin varken nasıl biriyle tanışıyorsun etkileniyorsun resmen aldatıyorsun çocugu ya çık git ya da arkasından iş çevirme çocuk biliyor mu elin oğluyla konuştugunu bilse senden ayrılırdı yazık değil mi ya

Ben batiliyim. Esim dogulu. Hic bir sorunumuz yok bu tarz konularda. Yani ayrimciligim yoktur. Fakat sana yine de 2 numara diyorum. Aileyi ikna etse adam seni bogmaya devam edecek. Hazir sogumusken herkes yoluna.

Secim yapmaya calistigina gore demekki ikisi de degil..

Bence bi sure yanliz kalmak daha iyi gelecektir. Ilk iliskin cok yuruyecek gibi durmuyor. Ikincisi de sorguladigina gore demekki tam olarak isinamamissin. Benim tavsiyem yanlizligi sec. Dogru kisiyle tanismamissin demekki henuz

O adamlar zaten senin böyle bir ikilemi olduğunu bilseler emin ol ikiside seni hayatından cıkartır. Ne bu böyle madem biriyle birliktesin daha ayrilmamissin hemen nasıl başkasıyla yani ne bileyim suan ikisinede haksızlık bu yaptığınız

eger sevgiline karsi ciddi anlamda biseyler hissetseydin, baskasiyla evliligi düsünmeyi birak, görüsmeyzdin konusmazdin bile.
bide baskasiyla görüsmeye baslamadan önce, keske sevgilinden ayrilsaydin.
haksizlik olmus iki tarafada

1 . numaranın sizi kısıtlama gibi kötü bir huyu olabilir ama sizinde sevgilinizin aldatmaya meyilinz var bence ayrilin sizde ona kötülük yapiyorsunuz

Egeliyi seç .

X