İki kişilik yalnızlık....

Sedeflikaraf

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
235
104
323
İki kişilik yalnızlık nasıl olur derdim önceden.iki kişi varsa yalnızlık olmaz sonuçta iki insan muhabbet eder dertleşir bişey bişey olur diyodum. Öyle değilmiş iki kişilik yalnız oluyomuş. Ve inan tek basıma yalnız kalsam daha iyiymiş. Uyumsuzluktan karsımdakinin ( eşim) hrp kendi istedğini ypmk istemesinden usandım artık. Keşke evlenmeseydim diyorum bunu dediğime çok üzülüyorum. Şimdiki aklım olsa kimseyle flört bile etmezdim . Kafama göre yasardım ailemin yanından ayrılmazdım.evlilikte gitsen olmuyo kalsam olmuyo iki ucu b..m b.. Klu değnekmiş. Bi yılda boğuldum

benim anneannem hep derdi evliliyik ilk 5 yili uyumsuzluk ve kavgalarin yillaridir... bu yillari gecerseniz evliliginiz yurur.. ama insanlar simdi cok degisti eskisi gibi degil... bu duygularini bence esinle paylassan belki anlar seni

Paylaşıyorum iyi tarafına denk gelirse anlar kötü tarafına denk gelirse anlamaz. Sürekli bi insana aynı şeyler nasıl anlatılır ki bazen dayanamıyorum. Gerçekten sıkıldım 5 yıl snra bilsem ki hersey uyumlu güzel olcak onasa razıyım ama bi yılda okadar tükendi ki ilersi nasıl olur bilemiyorum

Nasıl yani hiç muhabbet etmiyor musunuz aynı evde? Biraz daha açar mısın canım derdini

ne yapmayı düşünüyorsun peki?

Ya ediyoruz etmezmiyiz ama dönem dönem adam rehl oluyomuş gibi sendroma giriyo sadece kendi istekleri göz önünde duymuyo konuşmuyo hep yatmak istiyo bilmem ne bende sıkılıyorum ozaman. Bencil davranıyo. Bazen de bal kaymak sanki melek gibi. Suanda tatildeyiz ama etti içine tatilin hep yatsın tv izlesin bende istiyorum ki bi çıkalım çay içelim ölmez ya. Yok adam yatcakmiş bu kadar fedakarlık çok mu zor ya. Ufacık şeye üşeniyo bende daralıyorum böyle. Dönrm dönem manyaklaşıyo böle.

Sıkıldim hep kadının tatlı dilli olması gerekmesinden alttan alması gerekmesinden. Yani ben iyiyken hersey kebap bi kere kötü ol srnden kötüsü yok. Bu evlilik nasıl zor bişeydir ya.

evlilik gerçekten çok zordur.heleki karşınızdaki insan bencilse,hep alttan almakla geçer,eşinizi,ailesini,kendi ailenizi,kendi çocuklarınızı bile idare etmekten yorulursunuz evlılıgın ılk yılları gerçekten zordur,sonradan kolaylaşmıyo belki ama bu rutınliğe sizde alışıyorsunuz.

Sıkıldim hep kadının tatlı dilli olması gerekmesinden alttan alması gerekmesinden. Yani ben iyiyken hersey kebap bi kere kötü ol srnden kötüsü yok. Bu evlilik nasıl zor bişeydir ya.

iyi olan görünürde kazanır derler, ama aslında kaybedenler iyilerdir genelde

Ya alışamazsam ozaman bitiyor dimi evlilikler. Lakin baktığımda evliliğim bitmeyi haketmiyo ama boyle zor işte keşke birazda o benim kalbimi nekadar kırıldığını düşünse.

. Evet görünürde öyledir. Ama o iyi kazanana kadar neler kaybetmiştir kimse bilmez

aynen ben her şeyi unuttuktan sonra kazansam ne
kazanmasam ne? zamanında kendımden olup, kendımı yedikten sonra ne fayda!
çook uzun yıllar sonra kazanırsın
onunda sana faydası olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…