iki kişiyede ışık yakıyor

senilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
348
182
73
Merhaba hanımlar
Benim bir arkadaşımın kız kardeşi var.kardesinin hem sözlenmek istediği birisi var hemde bir başkasıylada mesajlsiyor,rkadasim bunu gizlice yakalamış , şimdi ne yapacağını şaşırdı.
Kardeşiyle konuşsa anlamıyor,bunu surekli yapıyor
Lütfen akıl verin
Kardeşi 21 yaşında sözlüsü 30,mesajlastigi 38

Yine yaşa takilicam ama bu citir kizlar bu kart heriflerde ne buluyor acaba :KK51:
Neyse, ablasi bi çeksin konussun ama cok biseyin degisecegini sanmam, capkinlik bir karakter ozelligi ve kolay kolay degismiyor, hayati boyunca bunlarla olmasa baskalariyla coklu iliskilerine devam edecektir muhtemelen.

Sizlik bir durum yok, belki sözleneceği kişiyi artık sevmiyordur. Ablası onu kırmadan konuşabilir yani ben bunu fark ettim, sevmiyor musun nedir durum diye sorguya çekmek için değil de dertleşmek için. Belki bu sayede mutsuz bir evliliğin önüne geçilir.

Sert kaya derken, bir gün birine gerçekten tutulur da o olmaz ise anlayacaktır demek istedim, lütfen yanlış anlaşılmasın. Düzenleme yapamayınca açıklama gereksinimi duydum.

Psikiyatr a gotursun ,bibolar bozukluk belirtisi bu ,genelde 20 li yaslarda hastalik ilk belirtisini vermeye baslar ,
İnsallah oyle bir durum degildir ,sadece kafasi karismistir

Bence cok ta mümkün olan birseydir!insanız nede olsa her an hersey olabilir..bence önemli olan secim yapabilmektir,tabi sonunda pişman olmamak gerekir(müümkünse)!
hem cok güzel hemde cok kötü birsey...

cekenlere sabır!!

Back
X