herkese mrb,benim bir kizim var kizima hamileyken her sabah midem bulanir bazen istifar ettigim olurdu,simdi yine hamileyim 2 ay bitti ve hic bir belirtim yok ve cinsiyetinide cok merak ediyorum oncelikle saglikli olmasi tabi,acaba diyorum bunda b;.ulanti yok ya erkek olabilirmi,gonlum boyle olmasini diliyor ama nasip...simdi sorum farkli belirtiler yasayip ayni cinsiyet doguran varmi ,sevgili anneler cevaplarinizi bekliyorum...
büyük kızım 12 yaşında ona hamileyken çok rahattım mide bulantısı kabızlık herhangi bi sıkıntı yoktu bi tek gece uyumaz gündüz uyurdum
allah nasip ederse buda kız mide bulantısı yaşadım 4 ayy kabızlıkda çok çektim ama gece uykusu yine yok :) yane farklı be arkadaşım
ilk çocuğumda kız, şimdi ikinciye hamileyim oda kız olacak inşallah, valla arkadaşım ilk kzımda da bunda değişen bişey olmadı. ilkinde 9 ay çıkardım, hiçbişey yiyip içemiyodum, bu henüz 3 aylık aynı şeyleri yaşıyorum serumla ayakta duruyorum, benim hamleliklerim zor geçiyor herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey de yok, yani sen birilerinin sözleriyle hareket etme, kişiyle alakalı bişey bence, allah gönlünde ne varsa onu nasip etsin....
ben ilk kızımda hamile olduğumu bile farketmemiştim çok rahat bir hamilelik geçirdim.sadece beşinci ayda mide yanmalarım başladı ve doğuma kadar devam etmişti.bu hamileliğim ilk üç ay bulantı iştahsızlık falan olunca allah biliyo baya ümitlenmiştim cinsiyet faklı olurmu diye ama kız dedi doktorum kesin olarak.yani aynı cinsiyet olsa bile faklı olabiliyor.seninki inşaallah erkektir ama:)
ilk hamileliğiminde bulantılar, yediğini çıkarmalar, serumlarla ayağa kalkmalar, zor ötesi bir ilk 5 ay ve sonra kız, ikinci hamileliğim ise ilkinin yanında hiç sayılacak kadar az zorluklardan sonra erkek.....fakat bunun yanında kızkardeşim her iki hamileliğide rahat geçirdi ve o da ilki kız, ikincisi erkek...
umut edenlerin umutlarını kırmak gibi olmasın yine de Allah hayırlısıyla gönlünüzdekini versin.