Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu tabi, çok teşekkürler...Canım hatırladım seni eski konundan. Kesinleşti demek hayırlı olsun :) benim iki kızım yok ama iki kız kardeşiz. Iyiki var kızkardeşim. O olmasa çok eksik olurdum. Erkek kardeş hasreti de çekmedim hiç. Anneme sordum oğlun olsun ister miydin diye. Istesem üçüncüyü denerdim ama siz bana yettiniz dedi. Umarım bir cevap olmustur :)
Benim kızım da babasına düşkün. 2. Kız olunca babası yandın sen diye dalga geçiyor. Ama oğlu da olsun isterdi sanırım.Benimde 2 kızım var 3. yu düşünmüyorum ama olursa da yine kız olsun isterim sadece eksi yönü kiz çocukları babalarına çok düşkün oluyor benimkiler mesela benden çok kıskanıyorlar babalarını eşime yarıyor bu durum tartistigimizda babalarının yaninda lar elleriyle beslerler ne bileyim benimde hoşuma gitmiyor değil hani :-D
Benim kızım da babasına düşkün. 2. Kız olunca babası yandın sen diye dalga geçiyor. Ama oğlu da olsun isterdi sanırım.
Allah gönlüne göre versin. Benm de kızlarımın arasında 2,5 yaş var. Nasıl iyi anlaşıyorlar mı? Bişey soracam, merakımı bağışla. Çalışıyor musun? Ve kaç yaşındasın?Cnm benimde 2 kızım var biri 4,5 yaşında diğeri ocakta 2ye gircek ve 4,5 aylikta hamileyim.ben tek kızım,ilk kızımdan sonra gönlümden geçen kızdı çünkü benim gibi tek kalmasın istedim.tek kız olmak iyi değil,düğününde doğumunda nesende sıkıntı zamanında kız kardeş lazim.simdi 3.ye hamileyim doktor kıza benzettim dedi belli bisey yok bunda gönlüm erkek olsun istiyor olmasada hic sorun değil,evimde 3 prenses olur benle beraber 4 prenses:)
Allah gönlüne göre versin. Benm de kızlarımın arasında 2,5 yaş var. Nasıl iyi anlaşıyorlar mı? Bişey soracam, merakımı bağışla. Çalışıyor musun? Ve kaç yaşındasın?
Allah bağışlasın. Sağlıkla kucağına al. 3. Düşünüyormusunuz?Merhaba, benim de ikinci hamileliğim. kız bebek bekliyorum hayırlısıyla. İki kızım olacak. İlki 6 yaşında. Kız olmasını o da çok istiyordu, kız kardeş yine başka. Hayırlı evlat olsunlar, birbirlerine sahip çıksınlar tek dileğim o. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Merhaba siz 3 çocuktan bahsedince aklıma geldi. Eşimin yengesinin 3 çocuğu var yaşları 11 yş_4 yaş en küçüğü 5 aylık. Üçüde sezaryen ve üçüde kızAllah bağışlasın. Sağlıkla kucağına al. 3. Düşünüyormusunuz?
Allah bağışlasın. Sağlıkla kucağına al. 3. Düşünüyormusunuz?
Kısmet tabi. Bende 31. Zor görünüyor.merhaba, şuan 3. için bir düşüncem yok. Yaş da geçiyor malum. 33'üm şuan. 3.yü 35den sonraya kalır olursa. O da zor. ama yine Allah nasip ederse tabiki olur.