Doğuma Hazırlık İki kızı olanlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Expresso

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
1.549
1.706
İkinci kızıma hamileyim. Doğuma az kaldı. Farklı olsun diye erkek istemiştim ama Rabbim gönderdi prensesi.İki kızı olanlar, nasıl bir duygu? Zorlukları, güzellikleri neler? Ve 3. Yü düşünen var mı???

Canım hatırladım seni eski konundan. Kesinleşti demek hayırlı olsun :) benim iki kızım yok ama iki kız kardeşiz. Iyiki var kızkardeşim. O olmasa çok eksik olurdum. Erkek kardeş hasreti de çekmedim hiç. Anneme sordum oğlun olsun ister miydin diye. Istesem üçüncüyü denerdim ama siz bana yettiniz dedi. Umarım bir cevap olmustur :)

Benimde 2 kızım var 3. yu düşünmüyorum ama olursa da yine kız olsun isterim sadece eksi yönü kiz çocukları babalarına çok düşkün oluyor benimkiler mesela benden çok kıskanıyorlar babalarını eşime yarıyor bu durum tartistigimizda babalarının yaninda lar elleriyle beslerler ne bileyim benimde hoşuma gitmiyor değil hani :-D

Canım hatırladım seni eski konundan. Kesinleşti demek hayırlı olsun :) benim iki kızım yok ama iki kız kardeşiz. Iyiki var kızkardeşim. O olmasa çok eksik olurdum. Erkek kardeş hasreti de çekmedim hiç. Anneme sordum oğlun olsun ister miydin diye. Istesem üçüncüyü denerdim ama siz bana yettiniz dedi. Umarım bir cevap olmustur :)
Oldu tabi, çok teşekkürler...

Benimde 2 kızım var 3. yu düşünmüyorum ama olursa da yine kız olsun isterim sadece eksi yönü kiz çocukları babalarına çok düşkün oluyor benimkiler mesela benden çok kıskanıyorlar babalarını eşime yarıyor bu durum tartistigimizda babalarının yaninda lar elleriyle beslerler ne bileyim benimde hoşuma gitmiyor değil hani :-D
Benim kızım da babasına düşkün. 2. Kız olunca babası yandın sen diye dalga geçiyor. Ama oğlu da olsun isterdi sanırım.

3 kız kardeşiz.
inanılmaz güzel birşey. ergenlik vs geçişleri sıkıntılı olabiliyor evet ama en iyi arkadaş ,sırdaş da olunuyor.

Cinsiyeti farklı olsun diye 3.yü düşünmezdim..
hiç keşke erkek kardeşim ya da abim olsun dediğimi hatırlamıyorum. Ailem de bunu duymadık da yeri geldiğince erkek gibi yetiştirdiler bizi.

şimdi oğluma hamileyim. o deneyimi farklılığı kendi evladımda kıyaslayacağım sanırım.

Benim kızım da babasına düşkün. 2. Kız olunca babası yandın sen diye dalga geçiyor. Ama oğlu da olsun isterdi sanırım.

Babalar bu düşünmeye girmiyorlar biz giriyorlar sanıyoruz onların yerine bile düşünüyoruz ama :KK51:
görümcemin 2 kızı var babalarının dizinin dibinden ayrılmaz aşkım balım diye babalarını severler gıdıklarına kadar da öperler.
Görümcem isyan ediyor artık 3 yapıcam oğlum olsun biri de benimle ilgilensin diye :-)

Biz de iki kız kardeşiz. İyiki iki kızız annem de hep der iyiki kızlarım var diye. Biz her konuda birbirimize destek oluruz günde 2 kez birbirimizle,annemizle konuşuruz. Ben doğumuma bile sadece kardeşimi isterim dedim. Babam şunu der bir kızı olmayan ben baba oldum demesin...Şimdi ben de hamileyim Allah bilir hayırlısı olsun ama Rabbim bana bi kız evlat mutlaka versin.

benımde 2 kızım var ben cok menunm bu durumdan benım cunku kız kardesım yok kızlarım sanslı dıyorum benden :) su anda 2 aylık hamileyim bakalım 3 kız kardes olurlar belkı :)

Konu sahibi olarak, Kızımı kucağıma aldım çok şükür. Artık iki kız annesiyim:). Belki ilerde bir erkek kardeşleri olur, kim bilir... İki kızı olanlar nerdesiniz??? Duygularımızı paylaşalım.

Cnm benimde 2 kızım var biri 4,5 yaşında diğeri ocakta 2ye gircek ve 4,5 aylikta hamileyim.ben tek kızım,ilk kızımdan sonra gönlümden geçen kızdı çünkü benim gibi tek kalmasın istedim.tek kız olmak iyi değil,düğününde doğumunda nesende sıkıntı zamanında kız kardeş lazim.simdi 3.ye hamileyim doktor kıza benzettim dedi belli bisey yok bunda gönlüm erkek olsun istiyor olmasada hic sorun değil,evimde 3 prenses olur benle beraber 4 prenses:)

Cnm benimde 2 kızım var biri 4,5 yaşında diğeri ocakta 2ye gircek ve 4,5 aylikta hamileyim.ben tek kızım,ilk kızımdan sonra gönlümden geçen kızdı çünkü benim gibi tek kalmasın istedim.tek kız olmak iyi değil,düğününde doğumunda nesende sıkıntı zamanında kız kardeş lazim.simdi 3.ye hamileyim doktor kıza benzettim dedi belli bisey yok bunda gönlüm erkek olsun istiyor olmasada hic sorun değil,evimde 3 prenses olur benle beraber 4 prenses:)
Allah gönlüne göre versin. Benm de kızlarımın arasında 2,5 yaş var. Nasıl iyi anlaşıyorlar mı? Bişey soracam, merakımı bağışla. Çalışıyor musun? Ve kaç yaşındasın?

Merhaba, benim de ikinci hamileliğim. kız bebek bekliyorum hayırlısıyla. İki kızım olacak. İlki 6 yaşında. Kız olmasını o da çok istiyordu, kız kardeş yine başka. Hayırlı evlat olsunlar, birbirlerine sahip çıksınlar tek dileğim o. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba, benim de ikinci hamileliğim. kız bebek bekliyorum hayırlısıyla. İki kızım olacak. İlki 6 yaşında. Kız olmasını o da çok istiyordu, kız kardeş yine başka. Hayırlı evlat olsunlar, birbirlerine sahip çıksınlar tek dileğim o. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Allah bağışlasın. Sağlıkla kucağına al. 3. Düşünüyormusunuz?

Merhaba siz 3 çocuktan bahsedince aklıma geldi. Eşimin yengesinin 3 çocuğu var yaşları 11 yş_4 yaş en küçüğü 5 aylık. Üçüde sezaryen ve üçüde kız

merhaba, şuan 3. için bir düşüncem yok. Yaş da geçiyor malum. 33'üm şuan. 3.yü 35den sonraya kalır olursa. O da zor. ama yine Allah nasip ederse tabiki olur.

X