İki kupona çifte ikramiye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İki kupona çifte ikramiye
Sayısal Loto'da böylesi ilk defa oldu. Ankara'da bir vatandaş, aynı rakamlarla 2 defa kupon doldurup her 2'sini de yatırdı, 2 kuponuna da büyük ikramiye çıktı. Kazandığı toplam miktar 1 milyon 82 bin TL olan vatandaşın kim olduğu ise bilinmiyor
Sitene Ekle

SAYISAL Loto'nun 1007.haftasında ilginç bir durum yaşandı. Çekiliş sonucunda 3 talihli, 6 numarayı da bildi.
Ancak ikramiye isabet eden kuponlardan 2sinin sahibinin aynı kişi olduğu ortaya çıktı.
Ankara'da bir bayide Sayısal Loto oynayan vatandaş, aynı rakamları 2 ayrı kupona yazarak 2 kuponu da oynadı. Kim olduğu bilinmeyen vatandaşın 2 kuponuna da büyük ikramiye isabet etti. Kişi başına düşen ikramiye tutarı 541 bin TL olurken, çifte talihli vatandaşın kazandığı tutar ise 1 milyon 82 bin TL.

'EMEKLİ OLABİLİR'

Ankara'daki bayi, çok fazla müşterisi olduğu için kazanan talihlinin kim olduğundan emin olamadığını belirtirken, talihli vatandaşın bayiye yeniden gelmesini ve jest yapmasını bekliyor. Bayi, kazanan talihlinin orta yaş üzerinde ve emekli olduğu tahmininde bulundu.
Geçen yıl da Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde bir kişi, On Numara oyununda aynı numaraları 13 defa oynamış ve 15 kupona isabet eden ikramiyenin 13'ünü almıştı.
Eğer Ankaralı talihli tek kupon yatırmış olsaydı 811 bin 500 TL kazanacaktı. Aynı numarayı 2 defa oynadığı için büyük ikramiyenin yarısı yerine, 3'te 2'sini kazanmış oldu.

http://www.milliyet.com.tr/iki-kupona-cifte-ikramiye/ekonomi/detay/2202183/default.htm

Bayii de az uyanık değilmiş. Hem adamı hatırlama hem bize bi güzellik yapsın de olduuu

Yaw her hafta oynayıp üç beş lira kazanıyoruz amcam iki tane kazanmış. Haksızlık buuuu...

Bir insan neden aynı rakamları iki kez oynar ki?

ikramiye 3 bölünmüş tabii ikisi bu adamın, çıkacağından çok eminmiş herhal

ikramiye 3 bölünmüş tabii ikisi bu adamın, çıkacağından çok eminmiş herhal

Vardır bir bildiği amcamın. Çıkacağından emin olsam ben de oynarım 3-5 tane.

Komik bi loto anısı anlatayım. Benim akıllı babam bi gün aradı lotoyu tutturduk diye. Kahvaltı yapıyordum boğazımda kaldı. Ama adamın şapşal olduğunu da biliyorum inanmadım. İyi baktın mı emin misin, karıştırmıyorsun dimi diye soruyorum. Ablan da kontrol etti bize çıktı dedi. Açtım baktım cidden izmire çıkmış görünüyor. Hala inanmıyorum gidip kontrol edeyim dedim. Ne gördüm tahmin et. Bu iki akıllı sonuç kağıdını gazetedeki rakamlarla karşılaştırıp kazandık diye havaya uçuyorlar

Hala dalga geçiyorum aklıma geldikçe

Yaw her hafta oynayıp üç beş lira kazanıyoruz amcam iki tane kazanmış. Haksızlık buuuu...

Bir insan neden aynı rakamları iki kez oynar ki?
nasıl kazanıyorsunuz hayret
allah bana bu konuda şans vermemiş.
40 yıllık hayatım boyunca amorti bile bir iki kez çıktı.

Bana da sadece amorti şansı vermiş. Lotodan üç biletten amorti tuttururum mutlaka. Bi kere de 250 lira kazanmıştım. en büyük ikramiyem
benim yıldızım cidden düşük.
yolda para bile bulanlar var.
bende yok.
ablam da çok şanslıdır.
bir kere 1000 TL çıktı kazı kazandan.
Gidip sütyen almıştı kendine hiç unutmam.
epey kaliteli bişey.

Sans oyunlarinda benim de pek sansim yok.. Zaten pek oynamam ama, bazen niyetleniyorum oynayayim diye, hep bir dahaki sefere kaliyor.. Lafi gecmisken gene niyetlendim bak..

Öğrencilik yıllarında bir gün bankaya gittin harç yatırdım. Ama öyle de kötü bir dönemim ki elimde eve dönmek için bilet bir de 2 lira kaldı. Vapura doğru yürürken kazıkazancı gördüm. Ulan dedim zaten iki liram var olsa olur olmasa da. Gittim 4 tane kazıkazan aldım, 50 kuruştu o zaman. Birinden 25 birinden 50 lira çıktı. gidip iskender ısmarlamıştım kendime ben de

ben de bi kere şans topunda 5 bilmiştim, eğer artısınıda bileydim neler olurdu neler

Son düzenleme:
Geçen gün yerde peş peşe düşmüş altın künye ve dolar buldum.

Eve gittim heyecanlı heyecanlı, ikisi de sahte çıktı. Biri çok fena yemledi beni

Geçen gün yerde peş peşe düşmüş altın künye ve dolar buldum.

Eve gittim heyecanlı heyecanlı, ikisi de sahte çıktı. Biri çok fena yemledi beni
Koç burçlarının çok şanslı olduğunu düşünürüm.
Kocam bir kere yolda tam altın buldu.
Ben gümüş bile bulmam .

Koç burçlarının çok şanslı olduğunu düşünürüm.
Kocam bir kere yolda tam altın buldu.
Ben gümüş bile bulmam .
Olabilir. Bizim aile geleneği vardır hicri yılbaşında içine altın koyulmuş çörek yaparız. Kuzenim koç burcu ona iki kez üst üste çıktı herkesin gözü üzerinde. Burç konusundan bakmamıştım hiç ama doğru olabilir söylediğiniz genelde şanslıdır o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…