İki kutu tarlusal içtim adet olmadım, var mı aynı durumu yaşayanlar?

goncela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
110
2
66
Sivas
1 kutu tarlusal bitirdim, 1 hafta bitti adet olmadım kan testi yaptırdım 2.0 çıktı (her zaman 0.0 çıkardı) bu arada ultrasonda baktı rahim duvarın kalınlaşmış artık adet olman lazım dedi. 1 kutu daha içtim, bugün o da bitti ama hala adet olmadım. Yarın tekrar kan testi yaptırcam. Aynı durumu yaşayan var mı?

sabaha olursun insallah cnmmm
bu arada olduktan sonra bi 15 gun sogan kuru uygulamani tavsiye ederim hem rahim icini temizler hem adetinin duzene girmesini saglar kist olusumu varsa onuda atar
optmm

PKO var bende.3 aydır soğan kürü yapıyorum zaten, glukophage da kullanıyorum ama hiçbiri işe yaramadı.

metformin içeriyor glikophage ve zaten en az 3 ay sonra etki etmeye başlıyor. ben de pcos'luyum, ben de metformin tedaisiyle ebe kaldım inşallah senin de bebeğinin gelmesi yakındır.

5 aydır alıyorum ilacı 1 ay daha kullanıp bırakıcam, sende kaç ay sonra etkisini gösterdi sedace?

bırakma, endokrine git, o seni daha doğru yönlendirir ve diyetisyene yönlendirir. glisemik indeks diyeti yapıp şu an mevcut kilonun yüzde onunu bile versen işin daha da kolaylaşır.
ben hapa başlayınca 9 kg verdim kendiliğimden 3.5 ay sonra hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu hep şeker dalgalanmalarından. pcos yüzünden yani. kürtajdan 3 ay sonra da kızıma gebe kaldım, gebelik boyu da devam ettim. glifor kullandım sabah akşam 1000 mg

Ben zaten kilolu bir insan değilim, 54 kiloyum, zaten adet oldum 2 gün önce:)Doktor östrojen hormonunu dengeleyemiyor dedi vücut, ondan geç olmuş tarlusala rağmen

ben 1 kutu tarlusal bitireli tam 4 gün oldu, hala gelmedi. Ne yapmalıyım.

5 aydır alıyorum ilacı 1 ay daha kullanıp bırakıcam, sende kaç ay sonra etkisini gösterdi sedace?
5 aylık dönemdekı döngü nasıl dı yanı ilk kutuyu bıtırdıkten sonra adet olduktan sonra kaç gün sonra 2 kutuya başladınız lütfen acıklarmısın cok önemli teşekkürler.yanı kullanımı nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…