Erkek İnfertilitesi İki mucizemin varoluşu..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

figen07

meleğim geliyor :))
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
48
33
Kızlar Merhaba :)
Hikayem bu uğurda bekleyenlere belkide minicik umut olur..
Evlendikten ve 4 yıl bekleyisin ardından çocuğumuz neden olmuyor diye Dr gittik testler tahliller derken eşinde sperm düşüklüğü çıktı ( kaç olduğunu hatırlamıyorum ama Dr. Olmasi Çok zor dedi) o sırada taşınma durumumuz vardı ve ben her ay o yaşadığım stresi yaşamadım. Hatta resmi bir tatil vardı yumurtlama dönemim o tarihe denk geliyordu.. sabah birlikteliği yaşadık ve tam doğum günümde tüp bebek merkezine bilgi almaya gittik yapılan kan testlerinde hamile olduğumu öğrendim... rüya gibiydi.. Rabbim tedavisiz nasip etti.. ben sabah spermler daha kaliteli olduğu için hamile kaldigimi düşünüyorum..oğlum şimdi 6 yaşında :))

İkinci mucizem ise henüz 4 haftalik karnimda :) biz oğlumuz iki yaşına gelince kardeşi olsun istedik ama yine olmadı yine Dr. Tahliller hsgler derken esimde ileri derecede varikosel çıktı ve asla ameliyat olmak istemedi ben defalarca kimyasal gebelik geçirdim.. Varikosel den dolayı döllenme oluyor ancak tutunamadan düşüyordu..ve en son Aşılamayı arastiralim dedik son şansımız olursa olur olmazsa konuyu bir daha acmayacaktim..tedavi süreci başladı eşime bu arada proxed aldık inanmicaksiniz 10 milyon sperm iki hafta da 16 milyon oldu herseyden önce ben çok inandım Allahim bağışlarsa henüz 4 haftalik...işte kızlar mucizelerim böyle tabi ki önce Allahın takdiri sonra sabah birlikteliği ve belkide proxed.. Allahım inşallahhh birer birer güzel haberler vermenizi nasip etsin.. Tüm dualarim sizinle...

Rabbim çocuklarını sana bağışlasın..Benimde eşim proxeed plus içiyor hareketsizlikten dolayı bakalım bizde sonuç nasıl olacak.

X