Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyle bir sey olsa ve bunu bilmeden kadin hamile kalmis olsa hastanelik olmazmiydi ?Küçüğün pozitif olması için babanın pozitif, dolayısıyla gebelikte bile bilinen bir durum olması gerekir ki iğne kullanılsın.
Belki arkadaşınızın kan grubu yanlış bakıldı ilkinde kendisi pozitif.
Onemli mi? Sonucta adam su anda babalik yapiyor. Belki de biliyor,siz yuzune vursaniz bir sey degismez.
Dış kapının dış mandalı olarak ben o topa girmezdim. Adam kadını vursa ihale bana kalır. Yada çocuğun geleceğini yaksanız daha iyi mi? Adam çocuğu red edecek, belki öz baba da kabul etmeyecek, neden cezasını bir çocuğa çektiriyorsunuz.
arkadasınız eskı esının kan grubunu yanlıs bılıyor olabılır ?
suphesı varsa cocuk zaten kendısınde dna testı yapsın
Velayet neden babada?Ya tamam çocuğa bakıyor annesi bakmaz bakılsın tamam yine de adam keriz yerine koyuluyor o ne olacak? Bise demeyin çocuğa yazık diyenlere şaşırdım biraz açıkçası, aynı durumu yaşasalar çocuk için bakmaya devam ederler mi yani...
Zaten tum sulalesi babalik testi yaptir diye baski yapmis, yaptirmam diyor gozleri doluyor..
Babasi cikmasa da bakar benim arkadasim cocuga, birakmaz.
Kedi kopege babalik yapiyorum bu sabiye mi yapmicam diyor..
Ben boyle insan tanimadim, cok iyi niyetli, cok iyi..
O kadinda hala para pul pesinde nerden ne koparsam..
Ben arkadasimin keriz yerine konulmasina cok uzulurum..
Bu cocuk senden degil dese de bakacak bi kocasi vardi o kadinin..
kadin 10 ay 10 gunluk cocuk doguruyor, tek iliski olmus aralikta sonunda cocuk ekim sonu dogumlu
Bunlar birlesince arkadasimin safligina merhamet mi edeyim uzuleyim mi bilmiyorum![]()
arkadaşınız çocuğun kendinden olmadığini biliyor.Zaten tum sulalesi babalik testi yaptir diye baski yapmis, yaptirmam diyor gozleri doluyor..
kadin 10 ay 10 gunluk cocuk doguruyor, tek iliski olmus aralikta sonunda cocuk ekim sonu dogumlu
Bunlar birlesince arkadasimin safligina merhamet mi edeyim uzuleyim mi bilmiyorum![]()
yok karisilacak bisey degil..
Eger kadin arkadasima yutturduysa onun adina uzulurim sadece
O herkesin insanların ozeline hic saygısı yok belliki.yaptirmam dayanamam diyor, herkes ayni seyi soylemis.
bu durum neden bu kadar ütopik geldi size yokmu baskasinin cocuguna bakan kimse.Ya tamam çocuğa bakıyor annesi bakmaz bakılsın tamam yine de adam keriz yerine koyuluyor o ne olacak? Bise demeyin çocuğa yazık diyenlere şaşırdım biraz açıkçası, aynı durumu yaşasalar çocuk için bakmaya devam ederler mi yani...
Zaten tum sulalesi babalik testi yaptir diye baski yapmis, yaptirmam diyor gozleri doluyor..
Iki negatiften pozitif oluyormus evet..Konuyla ilgili bir bilgim yok , ama benim oglum negatif , anne baba pozitif yani iki pozitiften negatif oluyorsa iki negatiften de pozitif olamaz mi?
Ayrica sizin yerinizde olsam hic karismazdim boyle bir mevzuya , ufacik cocugun hayatiyla oynamayin
İlişkiye girdiği tarihten, gebelik haftasına kadar anlatması da tuhaf. Benim de en yakın arkadaşım erkek, ama bana böyle detaylar anlatmaz. Ki en başında arkadaşınız saf bilmiyor gibi söylüyordunuz şimdi çevresinde konuşulduğunu yazıyorsunuz. Sağlıklı bir durum değil. Ne yaşanırsa yaşansın çocuk varsa bu kadar dillendirilmemeli. Bu çocuk okula başlayınca dedikoduları duyanlar çocuğa piç derse çocuk dışlanırsa ne olacak?Zaten tum sulalesi babalik testi yaptir diye baski yapmis, yaptirmam diyor gozleri doluyor..
Bu dediğiniz kan uyuşmazlığı değil, zira kan uyuşmazlığı bambaşka bir şey. Negatiflik çekinik taşınır. Anne ve baba negatifse çocuğun pozitif olma ihtimali sıfır.