• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki popüler jön,en yakışıklı kim sizce Behlül mü, Ezel mi?

en yakisikli jon hangisi sizce

• Kivanc Tatlitug

OY: 15 26,3%
  • Kenan Imirzalioglu

OY: 42 73,7%

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
kıvanç birkere bana hiç yakışıklı gelmiyor.yüzü küçüçük çocuk yüzü gibi.hiç yaşanmışlık yok yüzünde
kenanla kıyaslayamam bile.
kenandaki asalet gibisi yok.:utangac:

Son düzenleyen: Moderatör:
ay yok canım ya kenanın oynadığı kaarkterlerle hiç ilgisi yokmuş, tamamen farklı bi adamım diyo:hulya:

bence kenanın önde gitmesinin sebebi oynadığı karakterler hep mert, sözünün eri, cesur, aşık adamı oynuyo ya

kıvanç ne oynuyo, yengesine sulanan, napcağı belli olmayan, kaypak, yalancı, bardan kız kaçıran bi karakter

tabii kide kadınlar kenanı beyenir bu durumda
kaydirigubbakcemile3

ay yok canım ya kenanın oynadığı kaarkterlerle hiç ilgisi yokmuş, tamamen farklı bi adamım diyo:hulya:

bence kenanın önde gitmesinin sebebi oynadığı karakterler hep mert, sözünün eri, cesur, aşık adamı oynuyo ya

kıvanç ne oynuyo, yengesine sulanan, napcağı belli olmayan, kaypak, yalancı, bardan kız kaçıran bi karakter

tabii kide kadınlar kenanı beyenir bu durumda
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 Kesinlikle katılıyorum , hem Kenan tamamen TSE'ye uygun kara kaş kara göz yağız delikanlı , daha ne olsun opuyorumnanaktan

ben de kenan ı beğenmeyen azınlıktanım sanırım ....
ben sarışın olduğu için değil tabii ama kıvanç ı beğeniyorum bu ikili arasında...

sarışın erkekleri hiç beğenmiyorum.bence erkek kara kaşlı ,kara gözlü olur benim kociş gibi:kedi: yani bence de kenannnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

Ben Nejat İşler'in üzerine tanımam... :1closedeyes:
Oylamada behlül diyorum;sarışın erkek sevmem ama adam cidden yakışıklı..
Kenanın oyunculuğu bana itici geliyor yine de yakışıklı :delphin:

oylamada kıvanc tatlıtuğ kısa saclı halı super bence
kenan ımırzalıoglu hıc yakısıklı gelmıyor bana

yaFFF ben sarışın seviyom ama niye kenanı begeniyomCADIARZU neyse tabikidee keenoşşş diyom bennŞeniz

hiç biri. Hele Kenan ımirzalıoğlu ne kadar değişmiş ve çirkinlemiş tanıyamadım. gözleri çekik olmuş, burnu iyice sivrileşmiş

Benim kocam :61: kendisi öyle diyo valla.Beni görmediler ya ondan ikisi arasında geçiyo yarışma diyo :1: