- 21 Temmuz 2016
- 167
- 131
- 103
- Konu Sahibi mutlulukrecetesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 dakika ,bakıyorumKimse yok mu fikrini söyleyecek
![]()
Cilt rengini anlayamadım lakin ilk resim sanki yakisir gibi .(kızıl sever birine sormayacaktin bunu )merhaba arkadaşlar iki boya arasında kaldım ne yapacağımı bilmiyorumkendi cilt rengimi de attım bir türlü karar veremedim
Cilt rengini anlayamadım lakin ilk resim sanki yakisir gibi .(kızıl sever birine sormayacaktin bunu )merhaba arkadaşlar iki boya arasında kaldım ne yapacağımı bilmiyorumkendi cilt rengimi de attım bir türlü karar veremedim
İlk bende düşündüm ama akabilir diye duymuştum bilemedim sizin saç renginizde mi kızıl :)Cilt rengini anlayamadım lakin ilk resim sanki yakisir gibi .(kızıl sever birine sormayacaktin bunu )![]()
Bende öyle düşündüm bu renkten alıp kuaförde yaptırabilirim. Ben kendim boyarsam kötü olur zaten.Birkere hata yaptım öyle rezil olmuştum.Bence bal köpüğü güzel ama direk bu rengi alır boyarsan tutmayabilir önce açıp Sonra boyaman gerekebilir
Açılırken kızıla çalar
Sizin saç renginiz nedir peki kızıl cazibeli bir renk ama soguk gösterir mi beni bilemedimBende ilk renk diyorum![]()
Sizin saç renginiz nedir peki kızıl cazibeli bir renk ama soguk gösterir mi beni bilemedim
Benim saçlarımda boya yok. Sizin saç renginizle aynı ama renk olarak hemen hemen. Fotoğraftan anladığım kadarıyla ten renginize ve saç kesiminize çok yakışacak gibi kızıl:)Sizin saç renginiz nedir peki kızıl cazibeli bir renk ama soguk gösterir mi beni bilemedim
:) kızıl düşünmedimde degil bakalımBenim saçlarımda boya yok. Sizin saç renginizle aynı ama renk olarak hemen hemen. Fotoğraftan anladığım kadarıyla ten renginize ve saç kesiminize çok yakışacak gibi kızıl:)
Haklısınız :) boyatmamın sebebi beyazlar çıkmaya başladı ondan boyatmayı düşündümBence boyama canım saçların kısa ve ince telli görünüyor. Daha fazla yıpratma bence. Tabi sen bilirsin :)
Bırakın beyaz olsun şimdi genç kızlar bile beyaza yakın küllü sarıya boyatıyor (ben bile düşündüm bi ara uçlarına) koparmayın yıldızlarınızı :)Haklısınız :) boyatmamın sebebi beyazlar çıkmaya başladı ondan boyatmayı düşündüm