iki seçenek arasında kaldım.ne yapmalıyım kızlarr??

5 ay benim için çok erken mesela..
Daha birbiriniz hakkında bilmediğiniz çok şey vardır.
Bak tahminen kaç yıl sonra evlenirsiniz bu konuda bile fikrini almamışsın.
Bir de sen ailesiyle tanışınca,sevgilin başlar.
Annemi ara,hal hatır sor falan gibi baskılara.
Sorumluluk bu yani.
Şahsen ben hiç sevmem o tarz baskıları..
Ama erkeklerde var öyle bir olay
Şimdi birbirinizi deli dolu tanıma zamanlarınız tam..
Ben olsam ailelerin tanışması yakınken giderdim belki..
O da belki..
İnsanlar kötü niyetli olabiliyor, lafı edilebilir oğlumuza da pek meraklıydı can atıyordu gelmişti eve kadar falann..:ssz:
işte anneminde bana tam olarak demek istediği bu cümleydi sanırım. OĞLUMUZADA PEK MERAKLIYDI CAN ATIYORDU GELMİŞTİ EVE :26:

Biz eşimle 1.5 yıl flört ettik.
1 .yılımızda bize gelip annemle tanıştı.:16:
Sonra da beni davet etti ailesi.Ben de gittim ve tanıştık.
En son isteme olmadan aileler tanıştı :24:
Şimdi eşim bizim eve geldi diye evliliğe meraklı hafif meşrep mi oldu :27:
Öyle yada böyle bu evliliğe meraklı adamı seviyorum ben :17:

henüz 22 yaşındasın, gençliğini dolu dolu yaşa, sevdanı yaşa, hiçbir şey için acele etme ve ettirtme, bu günler gelmez bir daha...

canım bizde de böyle bir durum gelişmişti ben gitmek şstememiştim yanlış algılanırım diye malum bin çeşit insan var, ne düşüneceklerini bilemiyorsun.
yaz mevsimiydi bi mesire alanında buluştuk. hem piknik yaptık hem tanıştık çok güzel geçmişti:D

Bendan sana abla tavsiyesi, sakın gitme! Henüz çok küçüksün ve beraberliğiniz çok yeni. ailesi seni çok merak ediyorsa kendileri gelip tanışsınlar. Gidersen eğer, evlendikten sonra kayınvaliden bunu sık sık hatırlatır sana.. sevgiler.

kız anneleri hep kızar ama günümüzde çoğu aile bunu normal karşılıyor,
ben erkek annesi olsam getir de görelim gelinimizi derim,merak ederim.
eğer nişan,düğün yakın tarihte olabilir diyorsan git tanış canım.
hem ailesini,evlerini falan görürsün bir fikrin olur.

Bence tanışma ve tanıştırma fikri hiçte fena bir fikir değil hem neden yanlış anlasınki hem saçma bence bende eşimle 2 aylık çıkıyorduk ailesiyle tanıştırdığımda çocuk değilsin sonuçta ne varki hem bunda en azından iyi niyetini koymuş ortaya bence sende gerçekten seviyorsan istiyorsan evlenilcek biri olarak görüyorsan tanımanın kimseye zararı yok diye düşünüyorum..:3::3:

ilk önce o gelsin sonra sen gidersin tatlıım :34:

annen görmüş, tanımış olur. onayını alırsan gönül rahatlığıyla gider tanışırsın :) ya da diğer yorumlarda olduğu gibi neden bir cafe de falan tanışmıorsunuz?

:34:

bi aylik sevgiliydik ev arkadaslariyla bize gelmisti aksam cayina :)
cok guzel gecmisti annem cok begendi efendi biri diye onaylamisti :)
3 aylik sevgiliyken de ben gittim onlara...
cok heycanliydim korkuyodum begenmezlerse diye ama sukur cok sicak karsiladilar... Daha sonra tabi gidis gelislerimiz oldu 1.5 senedir sozluyuz... Biraz uzun surdu sozluluk durumu ama en azindan az da olsa adi belli :) okul bitsin askerligini yapsin kalani oyle olsun diyoruz :)
bence ilk gelip annenle tanissin annenden onay al oyle git... Ya da eger annen kabul etmezse bu durumu da disarda gorus... Ona gore gidip yasadigi yeri evini ailesini yasadiklari yerde gormende fayda olacagini dusunuyorum...

kız güzel mi çirkin mi oğluma yakışır mı felan filan tarzı düşüncelerden sebep çağırıyorlardır belkide sonuçta kv aklında kırk tane tilki vardır tanımıyorsunuz sonuçta

ben olsam hayatta evlerine gitmezdim bence sizde annenizi dinleyin ve gitmeyin

yine sizlere danışacağım çünkü kafam çok karıştı kusura bakmayın :17:
sevdiğim insanın ailesi beni çok merak ediyormuş,doğal olarakda sevgilime ikidebir kızı bizle tanıştır bizde tanışalım diyorlarmış.bunu hem sevgilim diyordu hemde geçen konuştuğumda ikizi de aynı şekilde söyleyip evlerine tanışmaya davet etti.
sevdiğim insan seni ailemle tanıştırıcam diyor,ama anneme bunu söylediğimde bana kızdı.beni eski kafalı görebilirsin ama olmaz öyle şey.senin onun evine gidip ailesiyle tanışman,evliliğe meraklı ve hafif bi bayan olduğunu zannettirir yanlış anlaşılırsın dedi..
bi dostum var benim.bide ona sordum.seni ailesiyle tanıştırması ciddiyetinin belirtisidir dedi.
en sonunda sevdiğim insana annemin dediği şekilde anlattım.ben öyle insanlar gibi görünmek istemiyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum dedim.oda benim ailem öyle düşünmez meraklanma dedi.
ne yapmalıyım kızlar??? kafam çok karıştı.:18:

tanışabilirsin ama evde değiL.... ben nişanlı olduuğum halde hala anemler olmadan evlerine gitmiyorum

''benim annem öyle düşünmez'' derler. ardından siz evlenince en ufak bir tartşmada ''zaten bu kız böyleydi resmiyet yokken evimize bile geldi '' vs gibi olur olmaz sözler söylerler.
hele ki bu devirde sakın gitmeyin.
belki evde size yanlış bir hareketleri olmaz ama evlendikten sonra bunun bile lafını ederler.

dısarıda görüşmenizi tavsiye ederim.

yine sizlere danışacağım çünkü kafam çok karıştı kusura bakmayın :17:
sevdiğim insanın ailesi beni çok merak ediyormuş,doğal olarakda sevgilime ikidebir kızı bizle tanıştır bizde tanışalım diyorlarmış.bunu hem sevgilim diyordu hemde geçen konuştuğumda ikizi de aynı şekilde söyleyip evlerine tanışmaya davet etti.
sevdiğim insan seni ailemle tanıştırıcam diyor,ama anneme bunu söylediğimde bana kızdı.beni eski kafalı görebilirsin ama olmaz öyle şey.senin onun evine gidip ailesiyle tanışman,evliliğe meraklı ve hafif bi bayan olduğunu zannettirir yanlış anlaşılırsın dedi..
bi dostum var benim.bide ona sordum.seni ailesiyle tanıştırması ciddiyetinin belirtisidir dedi.
en sonunda sevdiğim insana annemin dediği şekilde anlattım.ben öyle insanlar gibi görünmek istemiyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum dedim.oda benim ailem öyle düşünmez meraklanma dedi.
ne yapmalıyım kızlar??? kafam çok karıştı.:18:

ilişkiniz ciddiye yönelikse ailesini tanıman yerinde olur fakat evlerinde değil de dışarda buluşabilirsiniz. hep beraber bir yemek yenilebilir mesela. ilk intiba çok önemlidir, insanın kişiliğini yansıtır, ailesini gözlemlemek adına fırsatın olur diye düşünüyorum.

canım bizde de böyle bir durum gelişmişti ben gitmek şstememiştim yanlış algılanırım diye malum bin çeşit insan var, ne düşüneceklerini bilemiyorsun.
yaz mevsimiydi bi mesire alanında buluştuk. hem piknik yaptık hem tanıştık çok güzel geçmişti:D
bende dışarda buluşmak isterim aslında.ama bulunduğumuz yer küçük olunca gören duyan çok olur ailemin kulağına farklı şekilde gider düşüncesiyle evde buluşmak daha az riskli gelmişti

kız anneleri hep kızar ama günümüzde çoğu aile bunu normal karşılıyor,
ben erkek annesi olsam getir de görelim gelinimizi derim,merak ederim.
eğer nişan,düğün yakın tarihte olabilir diyorsan git tanış canım.
hem ailesini,evlerini falan görürsün bir fikrin olur.
yakın tarih değil galiba.ailesi isteyelim kızı diyormuş ama o işini garantiye almak ondan sonra yüzük takmak istiyor

Bence tanışma ve tanıştırma fikri hiçte fena bir fikir değil hem neden yanlış anlasınki hem saçma bence bende eşimle 2 aylık çıkıyorduk ailesiyle tanıştırdığımda çocuk değilsin sonuçta ne varki hem bunda en azından iyi niyetini koymuş ortaya bence sende gerçekten seviyorsan istiyorsan evlenilcek biri olarak görüyorsan tanımanın kimseye zararı yok diye düşünüyorum..:3::3:
ben ilk defa biriyle ömür geçirebileceğimi düşünüyorum diyebilirim.

ilk önce o gelsin sonra sen gidersin tatlıım :34:

annen görmüş, tanımış olur. onayını alırsan gönül rahatlığıyla gider tanışırsın :) ya da diğer yorumlarda olduğu gibi neden bir cafe de falan tanışmıorsunuz?

:34:
evet o annemle annemde onunla tanışmak istiyor.telefonda konuşturdum onları ama yüzyüze görüşmek içinn buluşma ayarlamaya çalışıyorlar ikiside

bi aylik sevgiliydik ev arkadaslariyla bize gelmisti aksam cayina :)
cok guzel gecmisti annem cok begendi efendi biri diye onaylamisti :)
3 aylik sevgiliyken de ben gittim onlara...
cok heycanliydim korkuyodum begenmezlerse diye ama sukur cok sicak karsiladilar... Daha sonra tabi gidis gelislerimiz oldu 1.5 senedir sozluyuz... Biraz uzun surdu sozluluk durumu ama en azindan az da olsa adi belli :) okul bitsin askerligini yapsin kalani oyle olsun diyoruz :)
bence ilk gelip annenle tanissin annenden onay al oyle git... Ya da eger annen kabul etmezse bu durumu da disarda gorus... Ona gore gidip yasadigi yeri evini ailesini yasadiklari yerde gormende fayda olacagini dusunuyorum...
benimde 5 ay oldu işte allaha şükür.ailesini tanımayı istiyorum ailesini bilmek amaçlı istiyorum.babama sevdiğim birinin olduğunu söylemek istiyorum bu yüzden ilk onu ve ailesini tanımam lazım gibi geliyor bana

''benim annem öyle düşünmez'' derler. ardından siz evlenince en ufak bir tartşmada ''zaten bu kız böyleydi resmiyet yokken evimize bile geldi '' vs gibi olur olmaz sözler söylerler.
hele ki bu devirde sakın gitmeyin.
belki evde size yanlış bir hareketleri olmaz ama evlendikten sonra bunun bile lafını ederler.

dısarıda görüşmenizi tavsiye ederim.
bende laf etmelerini istemediğ.im için iyi düşünmek istiyorum

ilişkiniz ciddiye yönelikse ailesini tanıman yerinde olur fakat evlerinde değil de dışarda buluşabilirsiniz. hep beraber bir yemek yenilebilir mesela. ilk intiba çok önemlidir, insanın kişiliğini yansıtır, ailesini gözlemlemek adına fırsatın olur diye düşünüyorum.
evet ailesini gözlemlemek çok iyi olur benim için.gerçi o sürekli ailesini anlatıyor bahsediyor bana ama görmek tanımak başkadır sanırım.inşallah ilişkimiz ciddiye yönelik olarak başlamıştı öylede devam ediyor inşalllah

elinden gelebildiğince kız arkadaşının ailesiyle tanışıyormuş gibi davranmaya çalış :)
nasıl yani? rahat davranmam açısından mı mesela?

Back
X