• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki senedir birbirimize dokunmadık

gul_bahcesi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
2
0
6
İzmir
merhaba

çok düşündüm yazsam yazmasam diye ama sonunda dayanamadım. buradaki yazılanları üye olmadan uzun uzun okuyup tek ben dertli değilmişim diye teselli buluyordum ama sanırım benim sorunum biraz daha çıkmazda.

eşimle iki senedir cinsel olarak hiçbir şey yaşamadık. dört senedir evliyiz toplasan sayılıdır zaten. eşim beni çok seviyordu evlenmeye ikna etmek için çabaladı ben de bu kadar ilgi ve sevgiye karşılıksız kalamadım. aşık olmadan evlendim en büyük hatayı orada yaptım. çok iyi düzgün beyefendi dedim ama iyilik yetmiyormuş. şimdiye dek sevdim de ne oldu hep acı çektim dedim. işte baştan yanlış bir evlilik, ev arkadaşlığı yapıyorduk resmen. zaman zaman ona onu sevmediğimi söylüyordum o da ben beklerim, sevdiririm kendimi diyordu ama olmadı. başta kalbin pırpır etmiyorsa sonradan olmuyormuş.

sonra işine çok düştü sanırım evde mutlu olamadığı için işe verdi kendini. sorumluluklarını yerine getirmez oldu, evle ilgili her şeyi bana yıktı. mutsuzluk sürekli mutsuzluk. karı koca ilişkisi yok ev arkadaşlığı da artık kötü gidiyor. bakımsız oldu, duşa ben deyince giriyor. özensiz. dağınık. bunlar gözüme batıyor. dıştan görenler ne kadar mutlusunuz diyor çünkü dışarıya karşı hep sevgi pıtırcığını oynuyor.

ben hep adıyla hitap ediyorum o canım cicim ölürüm ederim. kadınlığımı unuttum bu yaşta mezara girmiş gibi hissediyorum. bir öpücük, bir sarılma olmaz mı olmuyor. firijit bir ilişki halini aldı durum. karşısına geçip ağlıyorum mutsuzum sorunu çözelim diyorum. ben seks olmadan 30 sene yaşarım seninle, her şey cinsellik mi seni seviyorum diyor. sen benim gibi karizmayı nerede bulursun diyor geyiğe sarıyor, ciddi ciddi konuşamıyoruz bile.

Ilk 2 yil her sey iyiyken son 2 yildir aranizda bir sey yasanmamasi ,
dahasi sanirim sizin esinizi sevmemeniz onu da sizden sogutmus.

Kadinlar icin sevgi olmadigi zaman cinsellik de hic bir sey ifade etmez

Esiniz de farkinda ama duzenini bozmamak icin ses cikarmiyor sanirim.

Bir de anladigim kadariyla siz cinselligi istiyorsunuz ama simdi de esiniz mi istemiyor ?
Eger oyleyse esinizi biraz takip edin derim...

Ben anliyamadim galiba,yada siz ne istediginizi bilmiyosunuz...Bile bile evlenmisiniz,anladigim kadariylada esiniz ilk basta canim cicimli sizi pohpohlamis,adam kalkip bide seksiz 30 yil seninle olurum seni seviyorum diyor, siz neyin kafasindasiniz...Belliki adam bunalmis sizin ilgisizliginizden,karamsarliginizdan ve oda salmis kendini...Galiba cinsellikte sizin neler hissetiginizi daha cok anliyor yani obu mutlu edemiyosunuz oda onun icin daha yanasmiyor, ne bileyim...vallahsizdede baya bi hata var gibi, okadar karisik yazmissinizki ben öyle algiladim...Siz sevmediginiz halde bu yola girmekle o kisininde hayatiyla oynamis olmussunuz...sevgi yoksa kendinizide zorlayamiyorsaniz ilgili davranmaya ,uzatmanin ne anlami var...anlamadimki benim bile yirumum bi karisik oldu...hey allahim...

Bide niye hep karsi taraftan bekliyorsunuzki...sorunu yaratan sizsiniz zaten,esinizide sogutmussunuz,simdide bi öpücük bi sarilma yok diyorsunuz...eee adam sizi sevdigi söylüyormus ozaman siz yakinlik gösterin...öpün,koklayin,sarilin...esiniz sizi dedigi gibi seviyorsa zaten karsilik verecektir...

sizin yaptığınız hatayı en başta bende yaptım malesef ama bizim durumumuz sizinki kadar içler acısı değil Allaha şükür ama eşime karşı çok tahammülsüzleştim o da biraz beni teşvik edio gibi gelio ya da bana batıo yaptıkları bilmiorum bizim cinsel hayatımızda ya da normal hayatımızda çok fazla sorun yok ama çok kavga edioruz :43:

hem eşimi sevmiyorum diyorsunuz hem de ilişki mi istiyorsunuz anlamadım ben tam olarak :44:

yani aslında adam kendince haklı madem beni sevmiyor bari bir de yatarak işkence etmeyeyim diyor olabilir.

Ben bu konudan hiçbir şey anlamadım.

Hem eşini hiç bir zaman sevmediğini söylüyorsun, hem de kadınlığımı unuttum diyorsun. Birbirine dokunmak sevgi ister özellikle bir kadın için.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Ben cinsel ilişki istemiyorum ki insan sevmediği insandan nasıl böyle bir şey bekler. Şunu söylüyorum bu şekilde nereye kadar devam eder? Ayrı yatıyoruz zaten. O bana yaklaşınca sarılmaya çalışınca kaçıyorum. Genç bir adamsın diyorum bu şekilde hayat geçmez diyorum ama seni seviyorum asla ayrılmak gibi niyetim yok diyor. Evde senin olduğunu bileyim yeter diyor. Beni aldattığını asla düşünmüyorum hatta bazen keşke diyorum hiç olmazsa vicdan azabı çekmem, başka birini sevmiş mutlu olsun derim.

Boşanma fikri aklımda var ama dediğim gibi söylediğim anda kahroluyor, ilk başta zaten ona aşık olmadığımı söylemiştim bile isteye evlendi benimle. Başta evet demekle hata yaptığım farkındayım ama işte öyle mutsuz bir haldeyken bana evlenme teklif etti zaten okuldan arkadaşımdı her şeyini biliyordum. Çok iyi anlaşıyoruz diyordum, saygı olduktan sonra varsın aşk olmasın zaten aşk da geçer diyordum hata yapmışım.

Benden çocuk istiyor iyi de önümüzü göremiyoruz, el ele tutuşmuyoruz ne çocuğu diyorum hep umutlu, hep iyimser. Böyle böyle son zamanlarda tartışmalar arttı. Kavga bağırış çağırış huzur da kalmadı. Neden ikimizde mutsuz olalım, bilemiyorum.

o zaman arkadaşım onu dinlemiceksin gidiceksin açıcaksın boşanma davasını belki çok üzülücek ama zamanla alışıcak böle her gün kahroluo adam

Bence sizde ne istediginizi bilmiyorsunuz...Madem bu kadar zorlaniyorsunuz,sevmiyorsunuz,iskence cekiyomus gibi yaziyosunuz,neden onu dinliyorsunuzki daha...hic olmadi biraz ayri kalmayi önerin,ikinizde düsünüp,tasinip iyi bi tartmis olursunuz...

ayrılmak isteyen ayrılır
karşı taraf sadece bahanedir
yok beni seviyor bırakmıyor bunlar sizin bahaneleriniz
ayrıca bir erkek sevilmemeye nasıl tahammül eder
bir erkek için cinsellik çok şey ifade eder
4 yılda sayılı kez birleşme yaşamanız çok garip bence

Ben burada eşinizde bir hata/problem göremedim. Siz yaklaşamıyorsunuz, istemiyorsunuz, doğal olarak da bazı şeyler olmuyor/olamıyor. Normalde erkek(doğal olarak) böyle bir durumda sinirlenir ve çözüm ister. Eşiniz cinsellik olmasa bile seni seviyorum, problem değil diyor. Ya eşinizin cinsel problemleri var, ya da sizi farklı bir biçimde gerçekten seviyor. Sizin duygularınız senelerdir değişemiyorsa tek yol boşanmak; eşiniz de bir süre üzülür ama sonra atlatır. En azından eşinizin de sizin de geri kalan hayatınız normale döner.

bu soruna çözüm bulalım derken ayrılmayı mı talep ediyorsunuz da kendisi karşı geliyor? birlikte olmak istediğinizi söylüyorsanız sizi bu kadar seven adam neden birlikte olmuyor ben orayı anlayamadım. ama birine sürekli seni sevmiyorum derseniz ve ilişki esnasında isteksizliğinizi belli ederseniz, o kişi zaten sizinle birlikte olmaktan zevk almamaya başlar. belki de sayılı olmasının sebebi de bir şeylerin onu tatmin etmeyişi, sizin de onu istemeyişinizdi. şimdi sevmiyorum dediğiniz bir adama neden benimle birlikte olmuyorsun demeniz çok mantıklı olmaz o sebeple. sizden başka birisiyle ilişkiye giriyor olması da muhtemel. işe güce verdi kendini dediğiniz belki o kadar da iş güç değildir. ve maalesef bu durumda adamı suçlayamayacağım.

Ya ayrılacaksın veya eşini benimsemeye,yakınlaşmaya çalışacaksın.
Görüldüğü gibi ortası olmuyor.İki tarafı da mutsuz ediyor.

Önceden arkadaşlığınız varmış,anlaşıyormuşsunuz.Herhalde sevgi de vardı ki evlendiniz.
Hayatı paylaştığın,eşim dediğin insan.Sana bir kötülük de etmiyor.
Neden bu kadar uzaklaştığını anlamadım.Herkes ihtiras fırtınalarıyla evlenmiyor.
Sevgi ve güven olunca ilişki,yakınlaşmanın son noktasıdır diye düşünüyorum.

Eşinin neden bu durumu kabullendiğini de çözemedim.

ne yani iki yıldır hiç seks yapmadınız mı eşiniz hayatına birini mi aldı acaba sizin ona kayıtsız kaldığınız dönemde yoksa 2 yıl hiç normal değil

Böyle bir ruh haliiçin nasıl bir BEKLENTİ yumagı içinde olmanız gerekir ki?

Aşk meşk sevgi saygı bunlar HAK EDİLİNCE çok kıymetli şeyler.

Yazdıgınıza göre karşınızda adam gibi bir adam var...

Hayattan bir BEKLENTİNİZ YOKMUŞ GİBİ adamın rüzgarına kapılıp evlenmişsiniz....

Şimdi YETMİYOR MODUNDA mutsuzum diyorsunuz...

Burdaki pek çok kadın bu tarz bir ilişki-eş için canının veriyor.

Çok hayalci bir insan oldugunuzu yada SİZİN BİR HAYAL ÜRÜNÜ oldugunuzu düşündüm ben...

Ayaklarınız yere bassın...

O önünü göremeyecek kadar aşık olsa dahi çekilin hayatından en azından karşılık verecek birini bulsun...

AL YAZMALIM filmini birkaç kez izlemelisiniz...İzledim derseniz tekrar tekrar izleyin.gönül gözüyle...

Kuzum benim bence sen sevmek istiyorsun..romantizm, aşk, heyecan zorlamayla olmuyor dünyanın en şahane insanı olsa da.

Onun zamanını da, kendininki de boşa harcıyorsun. Diri diri mezara girdim demişsin, çık o zaman . Eşinle konuş, bir süre ayrı yaşayın ve kafanı topla. Sonra da boşanma davası aç veya açma.

Back
X