• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki senedir birbirimize dokunmadık

4 yillik evliyim bende iki yasinda bi oglum var ben esime asik.olarak evlendim yani ask evliligiydi mutluyum allaha sukur tabiki inis cikislarimiz oluyo kavgamizda oluyo yeri geliyo sarilip uyuyoruz yeri geliyo sirt sirta arkadasim tecrubeme dayanarak bence once kendi icinde muhasebe yap esinle bi gelecek istiyomusun cocuk istiyomusun bi sonunuzun olacagini dusunuyomusun once bunun kararani ver sonra eger gercekten esinle devam etmek istiyosan hemen harekete gec oncelikle cinsel yasaminiz hareketlenmeli saglikli bi evlilik icin bu gerekli esine soguk davranma guzel yemekler yap guzel giyin suslen makyajini sacini yap ve asla birlikte olmak isterse onu reddetme bak duzelecek insallah zamanla sana da keyifli gelecek esine baglanacaksin ama cocuk icin acele etme evliligini otuttur ondan sonra dusun ama eger asla yapamam diyosan bitir kendinide onuda yipra
tma

Yazık!

Eminim eşinin annesi sen oğlunu bu kadar mutsuz et diye doğurup büyütmedi. Eşin adına çok üzüldüm. Adamın tek suçu eşini sevmek hayat işte böyleleri de var.

Çok matah bir işmiş gibi yaptığın birde konu açmışsın.

Bence boşan eşinden. Böyle bir evliliğin devam etmesine ne gerek var ki?

Son düzenleme:
Belki siz aşk, sevgi gösterseniz o da fazlasıyla devamını gösterecektir
Çekiniyordur sizden ama ben üzüldüm eşinize açıkçası :/

kusura bakmayın ama şu yazdıklarınızda kaybetme korkusu olmayan bi insanın çatlatırcasına ukalalığını gördüm. karşınızda bir despot olsaydı işte o zaman peşinden koştururdunuz. adam yanaşsa suç, yanaşmasa suç. eşiniz sizi gözünde fazla büyütmüş. sizin bırakamadığınız eşiniz değil, onun size atfettiği ayarsız değer...

Ne hakkın var bir insanın hayatını mahvetmeye.Üstüne düşen bütün vazifeleri yerine getirmiş bir erkeğe reva mı bu yaptığın.Aşkmış!!! Açta oku burdaki konuları.Aşkla başlayıp eziyetle devam eden evlilikleri.Kaderinle oynama.Çok büyük bir imtihana tabi kalırsın.Allah dert vermesin.Boşanırsam kahrolur diyorsun da,zaten adamın hayatını şu an kahrediyorsun.İstemiyorsan bırak git.O da kendine uygun onu sevecek bir insanla yeniden yuvasını kursun.İki yıldır bir erkek iyi sabrediyor.Böyle devam edip yuvanı yeniden inşa etmezsen ve boşanmazsan bir duygu boşluğunda şefkat gösteren birine kapılır.Sonra ayıkla pirincin taşını.Hakkın yok o insanı mutsuz etmeye,erkeklik gururyla oynuyorsun bu şekilde.

Pardon ama siz pek ne istediginizj bilmiyorsunuz sanirim. Esinizi sogutan sizsiniz. Bence gerekli fedakarligi esiniz yapmis ama siz asurekli ben bu adami sevmiyorumu tekrarliyorsunuz. Sevmeye calismiyorsunuzkarsi tarafi. Belli ki evden kopmus artik ise vermis kendini. Bu durum uzarsa bu iyi niyetli adami kaybederseniz geri donusude olmaz. Belki bu adami kaybedersem neler hissederim seklinde yaklasirsaniz hislerinizi anlayabilirsiniz.

bu ne ya türk filmi gibi. sen olsan yeter 30 sene de böyle yaşarım diyen sonsuz anlayışlı adam. bir türlü sevemeyen kadın.

başta yapmışsınız hatayı, bu saatten sonra eşinizi mutlu etmekten başka çareniz yok, ayrılmak istemiyorsa ayrılmayın çünkü onun da hayatını bu şekilde yönlendirmiş olan sizsiniz. ayrıldıktan sonra kahrolacaksa sizin suçunuz olur

Yani karsi tarafta insan oglu ve yazik bu yaptiklarinizi haketmiyor. Bencillik ediyorsunuz. ona karşı omur boyu bu tutumu surduremezsiniz. Niyetiniz buysa ayrilin lutfen. Onu uzmus olmazsiniz, onu ozGur birakirsiniz. Bence bu kadarini da hakediyor

bu ne ya türk filmi gibi. sen olsan yeter 30 sene de böyle yaşarım diyen sonsuz anlayışlı adam. bir türlü sevemeyen kadın.

başta yapmışsınız hatayı, bu saatten sonra eşinizi mutlu etmekten başka çareniz yok, ayrılmak istemiyorsa ayrılmayın çünkü onun da hayatını bu şekilde yönlendirmiş olan sizsiniz. ayrıldıktan sonra kahrolacaksa sizin suçunuz olur

Insan sirf iyi niyetli diye sever bu adami ben anlamis degilim. Bence ne istediginin farkinda değil veya cok genc evlenmis bir bayan

Insan sirf iyi niyetli diye sever bu adami ben anlamis degilim. Bence ne istediginin farkinda değil veya cok genc evlenmis bir bayan

yok ben o kısmını anlıyorum... insanın gönlü ısınamayınca olmuyor elini tutmak bile istemez... ama bu durumdayken evlenmeyi kabul edip de neden sonra hem kendini hem eşini mutlu ediyor. sevmeden evlense bile evlilikteki görevlerini yapmak lazım bence.

Türk filmi izliyormuşum gibi oldum (al yazmalım)
adam kör aşık sevgi saygı ve sadakat dolu dürüst dobra sabırlı ve çok iyi
kadın gönlü başkasında aşık üzgün kırgın kuş

ya git allah aşkına boşan o zaman o kadar da emin olma eşin evde hazır yemek temiz ev ütülü gömlek diye düzenini bozmaya yeltenmiyordur dışarıda muhtemelen başka bir kadın-lar ile beraber oluyordur sende anlatıyon

Son düzenleme:
madem evlendin eşine karşı görevlerini yerine getirmek zorundasın, aynı şekilde o da sana...
yazık adama yahu...
burda kimsenin sana tabi cnm haklısın sevmiosun madem koynuna da girme, o seni böyle kabul ediomuş zaten, kardeş kardeş yaşayın demesini bekleme...
bencillikten başka bişey değil bu...
5 yaşında çocuk değilsiniz ki evcilik oyunu oynuo gibi..
işin garip tarafı da karşında ki insan bu kadar iyiyken, sizi bu kadar sevioken nasıl bu kadar kayıtsız kalabiliosunuz...taş olsa çatlar...
bunun için sırılsıklam aşık olmaya gerek yok...
huy sevdirir die bişey var..
bir an önce boşanın ve eşinizi kendinizden kurtarın...

bence konu sahibini yargilamak yerine onu anlamaya calissaniz daha cok yardimci olursunuz her insan hata yapabilir siz hic yapmadinizmi ayrica evlilik hayatinda ne yasadiklarini bilemeyiz biz kim bilir ne firtinalar kopuyodur banada arkadasin esi iyi niyetli gibi geldi insallah evliligini kurtarir yada bi son verirsin buna

asik olmadan evlensen bile bunca guzel lafin ustune baya sirilsiklam asik olunur bence..belkide birine deli gibi asik olup evleneceksin ama bu sozlerin hicbirini duyamiyacaksin..asla yargilamiyorum ama bir sey merak ettim:aklinda baska biri mi var ?

Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum. Benzer sebeplerden dolayı erkek arkadaşımdan ayrılmıştım bende. Sırf bu korkuları yaşamamak adına. Ama artık evlendiysen hayatını güzelleştirmeye çalışsan, olumsuz düşünmesen. Sevgiliymiş gibi zevk alacağınız şeyleri yapsanız. Bir denesen yani. Çünkü evlilik kararını alabilmişsen bir ümit var demektir, ben onu bile alamadım.

ayrılmak isteyen ayrılır
karşı taraf sadece bahanedir
yok beni seviyor bırakmıyor bunlar sizin bahaneleriniz
ayrıca bir erkek sevilmemeye nasıl tahammül eder
bir erkek için cinsellik çok şey ifade eder
4 yılda sayılı kez birleşme yaşamanız çok garip bence

Bakıyorum da herkes arkadaşa yüklenip durmuş. Koyunun biri uçurumdan atlayınca...

Karşı taraf sadece bahaneyse, kendisini sevmediğini bile bile bir kadınlar evlenen, evlilik içinde sevilmediğini duyduğunda yine oralı olmayan, kendisi için cinselliğin çok şey ifade ettiği (sizin ifadeniz) ama bunu yaşamamayı da gayet mutlu şekilde kabullenmiş bir erkek neyi bahane ediyor? Vallahi çok merak ettim.

Aseksüelliğini mi eşcinselliğini mi basiretsizliğini mi?

Bakıyorum da herkes arkadaşa yüklenip durmuş. Koyunun biri uçurumdan atlayınca...

Karşı taraf sadece bahaneyse, kendisini sevmediğini bile bile bir kadınlar evlenen, evlilik içinde sevilmediğini duyduğunda yine oralı olmayan, kendisi için cinselliğin çok şey ifade ettiği (sizin ifadeniz) ama bunu yaşamamayı da gayet mutlu şekilde kabullenmiş bir erkek neyi bahane ediyor? Vallahi çok merak ettim.

Aseksüelliğini mi eşcinselliğini mi basiretsizliğini mi?

pardonda konu sahibi senmisin

Back
X