- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
kpss B'ye hazırlanmaya karar vermiştim. Şuan kpss için zemin güzel oturdu. ancak 5 ay kadar bir zaman kaldı. Hala konular bitmedi. çok ara verdim. hastalıktı canım çalışmak istemiyordu derken.. Yani bu sene çok güzel çalışmış olsam da hedefim 90 için yeterli hissetmiyorum. Tabi yine de çalışmayı bırakmayacağım. kısmet.
malesef bu atamalar iki senede bir oluyor. diğer sınav 2024te yani. Bu yılsa Temmuz'da sınav var. Temmuz ayı gibi korunmayı bırakmayı düşünüyordum. 29 yaşında olacağım. Yani Allah nasip ederse de 30 yaşında anne olurum diyordum.
Yani bu planlar biraz karışık ne önerirsiniz?
yaştan dolayı geç kalma korkusu var. ayrıca artık eşimde beklemek istemiyor. 1.5 yıldır evliyiz. yani hamile kalıym çocuk olsun derken 3 yıllık evli olacağız
malesef bu atamalar iki senede bir oluyor. diğer sınav 2024te yani. Bu yılsa Temmuz'da sınav var. Temmuz ayı gibi korunmayı bırakmayı düşünüyordum. 29 yaşında olacağım. Yani Allah nasip ederse de 30 yaşında anne olurum diyordum.
Yani bu planlar biraz karışık ne önerirsiniz?
yaştan dolayı geç kalma korkusu var. ayrıca artık eşimde beklemek istemiyor. 1.5 yıldır evliyiz. yani hamile kalıym çocuk olsun derken 3 yıllık evli olacağız

Son düzenleme: