iki sınav arası bebek planı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha Temmuz a çok var. Madem çocuk yapmak istiyorsunuz bu 5 ay kasın çalışın. Bunu hem iş hem çocuk için yatırım olarak görün motive olun.

Her koşulda çocuk yokken 5 ay sonraki sınava çalışmak, çocukla 2 sene sonraki sınava çalışmaktan daha kolaydır.

doktorayla birlikte KPSS çalışamadınız

ki alanınız anladığım kadarıyla İİBF bölümü veya benzeri, buna rağmen alandan hazırlanmadınız

sadece KPSS B hazırlanırken bile istediğiniz kadar hazırlanamadınız, ki 90 üstü almanız lazım.

şimdi de bebek diyorsunuz.

alanlar yakınken doktora + KPSS alana hazırlanmayan siz bebekle KPSS çalışabileceğinizi düşünüyor musunuz gerçekten?

yapılmaz değil. tek başına bebek bakıp aynı zamanda doktora tezini de yazan veren ve bunu da dünyanın en iyi 100 listesindeki okullarda yapan ve yaşı henüz 26-27 olan insanlar tanıyorum.

yani yapan yapıyor da herkes kendi kapasitesine göre plan yapmalı.
ben doktorayı bıraktım, devam etmeyeceğim. sadece kpss için ilk kez hazırlanıyorum bu sene yaptığım çalışma tam oturmayacak gibi duruyor 90 alabilmek için. şimdiye kadar okuduğuma pişmanım. keşke kpss ye hazırlansaydım olurdu diyorum ilk sene olmasa bile eminim birkaç yılda olurdu yazık o okuduğum yüksek lisansa 3 senem gitti 😒

5 koca ay var sınava,bütün derslerde sıfır değilseniz B grubu için gayet yeterli bir süre.
konular nisanda bitiyor, geriye üç ay kalıyor. o üç ay bol soru çözüp, hızlanabilirsem belki olur. konuları anlamakta sıkıntım yok, soru çözerken biraz zorlanıyorum uğraşıyorum kaç dk, fazla soru çözemediğim için süre sıkıntısı var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X