Saç Rengi ve Saç Boyama İki soruma da cevap verirseniz sevinirim kızlar

hayat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
125
1
46
meraba kızlar birinci sorumdan başlıyım saçlarımı daha dün kendim boyadım ama istediğim renk olmadı ve yeniden boyamak istiyorum bunun için ne kadar bi süre geçmesi lazım? :44:
ikincisi boyalı saçlar için önerebileceğiniz bi şampuan markası var mıı? cevaplarınızı bekliyorum

2 gün sonra boyayabilirsin sorun olmaz.yani bende hiç olmadı =))) bir ayda 5 kez boyamıştım bi keresinde yine de bişi olmamıştı =))) şampuan olarak da gliss i öneririm kırmızı olanını tatlım.

Bi hafta kadar bekle derim, saçın dinlensin biraz.

Şampuan olarak da ben Elseve in saç rengini koruyan kırmızı olanını ve Wella Color ı tavsiye edebilirim.

Ben gün aşırı yıkadığım için ve saçlarımın yağlanma sorunu olmadığı için bilmiyorum. Kayınvalidem ve kardeşim de kullanıyor Wella yı, yağlanma yapıyor diye bir şikayet duymadım ikisinden de.

tatlım çok rahatsız olmuosan 1 hafta bekle...ya da günde 2 kere duş al 3 gün sonra boya...

benim saçlar normalde 2 gün temiz 3. gün yağlanır gliss,elseve ve hele wella hiç iyi gelmedi ama glisshariç diğerleri yağlandırmadı aama döktü saçmı...

şuan down under naturals-fruit kick kullanıyorum ve memnunum....mavi olanından....

1 hafta sonra boya.
Annemin saçları platindi sonra röfle yaptırdı senelerdir kullanıyor o saçı. Hep birbirine girerdi şimdi gliss kırmızı olanı kullanıyor çok memnun.

ben glissin kaşmir özlü şampuanını kullanıyordum saçımı çok güzel yaptı ama 2 günde yağlanıyodu ama yine glissin boya için olanını deniycem aslında bi soru daha size boyalı saça illa boyalı saçlar için şampuan mı kullanmak gerekiyo??

öncelikle eğer bi paket boya kulladıysan ertesi güne değiştirebilirsin biraazda saçına bağlı ama dayanıklı mıdır bide panten bide saç nemlendirici serumlar kullanabilirsin iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…