iki tanecik resim, anneme bi kaç şey yazar mısınız lütfen.......

neysenehalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
52
4
48
Konya
10417625_1425186734423079_5231076165095489931_n.jpg

10411954_1425186751089744_4295584968164339933_n.jpg

Tabagın ici hane demek. Ailenizin içinde, akrabaların arasında, büyüyle cinle periyle ugrasan biri var. Cadı kazanı kaynatıyor, ama s harfiyle baslayan biri var, o sizi koruyor. Bir tane adagınız varmış kesmediginiz...Kesse iyi olur annen. Hatta horoz.

Epey bir badireler atlatacaksınız yakın zamanda. Biraz uzun sürecek, ama toparlanacaksınız. Elinizden bir mülk cıkacak...

Gördüklerim...(Cok iyi degilim, uyarıyım, az bucuk sadece...)

Tabagın ici hane demek. Ailenizin içinde, akrabaların arasında, büyüyle cinle periyle ugrasan biri var. Cadı kazanı kaynatıyor, ama s harfiyle baslayan biri var, o sizi koruyor. Bir tane adagınız varmış kesmediginiz...Kesse iyi olur annen. Hatta horoz.

Epey bir badireler atlatacaksınız yakın zamanda. Biraz uzun sürecek, ama toparlanacaksınız. Elinizden bir mülk cıkacak...

Gördüklerim...(Cok iyi degilim, uyarıyım, az bucuk sadece...)

daha ne olsun.... :) daha çekememiş resmide, tühsünüp duruyor. :)

gerçekten çok iyisiniz, mütevazi olmanıza gerek yok. söylediğiniz bütün olayları üzerimize uyarladık, gerçekten oturdu yerli yerine :)

hepside cidden dediğiniz gibi olacak şeyler....

çok teşekkür ederim.....

horozu en kısa zamanda alıyoruz... :)

Son düzenleme:
daha ne olsun.... :) daha çekememiş resmide, tühsünüp duruyor. :)

gerçekten çok iyisiniz, mütevazi olmanıza gerek yok. söylediğiniz bütün olayları üzerimize uyarladık, gerçekten oturdu yerli yerine :)

hepside cidden dediğiniz gibi olacak şeyler....

çok teşekkür ederim.....

horozu en kısa zamanda alıyoruz... :)

Görmediydim bunu. Rica ederim, yok cidden cok fazla bildigim söylenemez. Atıyorum...Tutturabildiysem ne ala...:10:

Anneanin pesinde bir kismeti var ama kismetin pesine dusmus bir erkek var sinirli ve saldirgan aile ici veya akrabalar arasi bir mal problemi oldugunu hissediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X