Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu tedavim boşa gitti.....
tekrar başlamak için en az ne kadar bekleniyor?senağlama
canım bosa gııtı derken ılacları kullandın transfermı ıptal edıldı benımde ole bı durumum var ılacları kullanıp e2 degerı kotu olursa benımkıde ıptal olacak dr bır ay sonra tekrar baslarız dedı bana senın durumun nasıl
hayatım benim 30 yumurtam oldu...e2 8500 lere vurmuştu....
adam ilacı kesti e2 7000 lere düştü ....
2 gün bekletti...çatlatma iğnesini oldum....
yumurtam toplandıktan sonra 3-4 tane serum yedim....şişlerim biraz azaldı....ama yumurtaların hepsi neredeyse bozuk çıktı....transfer yapıldı dün 7. günümdü ama kanama başladı....bugünde devam ediyo bebeklerimi kaybettim....şimdi bir daha ne zaman başlayacağımı bilmiyorum
arkadaşlar bu tedavim boşa gitti.....
tekrar başlamak için en az ne kadar bekleniyor?senağlama
2-3 adet geçsin yumurtalıkların dinlensin biraz canım benim çok geçmiş olsun hangi merkezde oldun böyle:teselli:
çok geçmiş olsun cnm 3 ay ara veriyor doktorlar üzülme bi dakinden kavuşursun inşallah bebeğine sevgilerimle...
hayatım benim 30 yumurtam oldu...e2 8500 lere vurmuştu....
adam ilacı kesti e2 7000 lere düştü ....
2 gün bekletti...çatlatma iğnesini oldum....
yumurtam toplandıktan sonra 3-4 tane serum yedim....şişlerim biraz azaldı....ama yumurtaların hepsi neredeyse bozuk çıktı....transfer yapıldı dün 7. günümdü ama kanama başladı....bugünde devam ediyo bebeklerimi kaybettim....şimdi bir daha ne zaman başlayacağımı bilmiyorum
cok gecmıs olsunda canım kan tahlılı yaptınmı yapmadıysan bazıları yanı oyle olanların bazıları hamıle kalıyorlar
bende 8.gun kanama basladı hafıfı hafıf benım olmadı ama senın ınsallah olur bence bı an once gıt kan tahlılı yap
adam...canım....ben 3 ay ara vermiştim,birle ikinci arasında...bu kezde 7 ay vermiş olacağım,eğer temmuzda tedavim başlarsa.....kendimi bu kez hemen hazır hissedemedim.o yüzden 7 ay ara verdim ......
3 adet dönemi en uygun diyorlar.vücudun ve ruhun dinlenmesi açısından
ilk tedavimi geçen yıl Temmuzda olmuştum
2. yi Aralıkta
3. ve inşallah son tedavimede Haziranda başladım
Adet dönemi olarak sayarsak 4 dönem ara vermişim, gerçi bunlar planlı olmadı ama öyle gelişti.
bu adetinle beraber 3 adet geçmesi gerekiyor.2 ay gibi bir süre yani.
dondurulmuş transferinde beklemeye gerek olmuyor.diğer adette başlanabiliyor.
canım kanama olsun olmasın gebelik testini gününde yaptır mutlaka....
bende geçen temmuzda oldum
bu yıl haziranda oldum....
artık 3. ne zaman bilemiyom....
inşallahhh sen hamile kalırsın canım bu sefer....