• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki tedavi arası ne kadar?

Sağol canım inşallah hepimiz biran önce bebişlerimize kavuşuruz. Hiç moralini bozma, test gününde testini yap. 7.günde kanama ilginç bi durum, tutunma olmasa bile kanama yapmaz ki...adet için de çok erken. Dr ne dedi cnm sen yinede moralini bozma ve istirahat et. Negatif çıkarsada ne yapacaksın canımız sağolsun deyip geçicez, Allahın takdiri çünkü ne desek boş olur.

dr bi iğne olmamı istedi ben de oldum....
artık yapacak bişey yok istirahat et....yat dedi....
ben de saldım artık....perşembe kan testi yapacam ama...

canım ya daha 8. gunun değılmı kanaman olsun tahlıl mutlaka yap canım..............ınş bır suprız olur ınşşşşşşşşşşşşşşşş

dr bi iğne olmamı istedi ben de oldum....
artık yapacak bişey yok istirahat et....yat dedi....
ben de saldım artık....perşembe kan testi yapacam ama...

canım geçmiş olsun.yaş ileri olması durumunda çok da
ara vermeden başlayabiliyorsun deniyor. mesela bana tüp sonundaki adetten sonraki adette hemen başlayabilirsin dendi. ama yaş gençse önünde süre varsa yumurtalıkların dinlenip rahmin artıklardan temizlenip senin de tam kendine gelmen için 3 ay ara vermen iyi olur. bence memorial hale hanımdan ücretsiz bir tüp bebek randevusu alabilirsin. yalnız muayene olursan ücretli. ayrıca şifa filiz hanımda da muayeneli ön görüşme ücretiz belirtirsen bu şekilde. taviye ederim. orası da çok iyi hastane. embriyolog engin bey de 21 senelik doktor. inşallh bir sonrakinde bebeklerini kucaklarsın kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun.yaş ileri olması durumunda çok da
ara vermeden başlayabiliyorsun deniyor. mesela bana tüp sonundaki adetten sonraki adette hemen başlayabilirsin dendi. ama yaş gençse önünde süre varsa yumurtalıkların dinlenip rahmin artıklardan temizlenip senin de tam kendine gelmen için 3 ay ara vermen iyi olur. bence memorial hale hanımdan ücretsiz bir tüp bebek randevusu alabilirsin. yalnız muayene olursan ücretli. ayrıca şifa filiz hanımda da muayeneli ön görüşme ücretiz belirtirsen bu şekilde. taviye ederim. orası da çok iyi hastane. embriyolog engin bey de 21 senelik doktor. inşallh bir sonrakinde bebeklerini kucaklarsın kaydirigubbakcemile3

sağol canım.....yaş 31....ağustosta 32 ye basacam....

Merhaba Adam. konu başlıgını yenı gordum. üzme kendini sakın. kan testi yapmadan hiçbirşey bitmiş değil. umudunu yitirme lütfen. kanaması olupta hamile olan çok arkadaşımız var forumdan okudugum kadarıyla.

bu arada daha önce söz etmişmiydim bilmiyorum ama benim 2. denemem bu . ilk denememı nisan da yapmıştım. olmadı kısmet degılmış. mayısın ılk haftası negatıf oldugunu ogrendık. doktorum 1 adet donemi dinlen dedi. hazıranın ılk haftası regl oldum ve tedavıye başladık. şuanda tahlil için gün sayanlardanım bende biliyorsun.. 3 mayısta sonucum belli olacak. dualarınızı eksik etmeyinn...:Saruboceq:

Merhaba Adam. konu başlıgını yenı gordum. üzme kendini sakın. kan testi yapmadan hiçbirşey bitmiş değil. umudunu yitirme lütfen. kanaması olupta hamile olan çok arkadaşımız var forumdan okudugum kadarıyla.

bu arada daha önce söz etmişmiydim bilmiyorum ama benim 2. denemem bu . ilk denememı nisan da yapmıştım. olmadı kısmet degılmış. mayısın ılk haftası negatıf oldugunu ogrendık. doktorum 1 adet donemi dinlen dedi. hazıranın ılk haftası regl oldum ve tedavıye başladık. şuanda tahlil için gün sayanlardanım bende biliyorsun.. 3 mayısta sonucum belli olacak. dualarınızı eksik etmeyinn...:Saruboceq:

3 temmuz hayatım mayıs geçti:umursamaz:
senin dr çok az ara vermiş....dondurulmuş muydu senin?
inşallah sen hamiş olursun canısım.....
ben olamadım siz olun inşallahhhh...:gitme:

evet canım 3 temmuz. yanlış yazmışım.. hayır dondurulmuşum olmadı gecen donem. embrıyolar yeterlı kalıtede degıldı o yuzden kalanları dondurmadılar yok ettıller :(( bu denememı de bır oncekı gıbı sıfırdan başladımm.

bu denememde de 9 tane yumurta topladılar. fakat bunlardan ancak 4 tanesı yeterlı olgunluktaydı. 3 tanesı dollendı. 1 tanesı ertesı gun gelışmeyı durdurdu 2 tane kaldı. 1 tanesı ıyı dıgerı gelışıp gelışmeyecegı bellı olmayan bır embrıyoydu. ıkısınıde transfer ettıler. belkı annesının rahmını severde gelışmeye devam eder ıkıncı embrıyo da dedıler. beklıyorum bakalım. kısmetse olur. Çocuklar Yüce Rabbimizin bizlere verdiği/vereceği emanetlerdir. Nasip kısmetse olur. Allah dualarımızı kabul etsin, o emanetlerden bize de nasip etsin inşallah..

inşallah bu sefer rabbim yüzüne baksın
maddi manevi
yük....
yaş kaç canısımmm

Back
X