Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki testte kuruma çizgisi pozitif mi arkadaşlar yardımmm
Üstteki dün yaptğım ve 2 saat sonra kuruma çizgisi çıkan test diğeri ise sabah işe gitmeden yaptım akşam geldim bu şekilde arkadaşlar kuruma çizgisi iki testtede çıkar mı
Canım ama 10 gün önce kan testim negatif çıktı, idrarda bu kadar kısa sürede pozitif gibi düşünmemiz saçma değil mi yaaaa kendimi umutlandırmak istemiyorum
Bende aynı durumu yaşadım bir haftadır kafayı yiyorum hamilemiyim diye test yapıyorum dört beş saat sonra çizgi çıkıyor aynı seninki gbi. Beş test yaptm ikisinde bu cigiden çıktı ikisinde negatif bugün bhcg testi verdim yarın sonuç belli olacak haber veririm canım
Bende aynı durumu yaşadım bir haftadır kafayı yiyorum hamilemiyim diye test yapıyorum dört beş saat sonra çizgi çıkıyor aynı seninki gbi. Beş test yaptm ikisinde bu cigiden çıktı ikisinde negatif bugün bhcg testi verdim yarın sonuç belli olacak haber veririm canım