Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mayisin 24 unde tup bebek yaptik mallesef negatif cikti ikinci dega yapacagiz sormak istedigim ikisi arasinda ne kadadr süre olmali bilgisi olan varsa bilgi vetse guzel olur. yada benim gibi ikinci defa yapacak varsa burda dertleselim
mayisin 24 unde tup bebek yaptik mallesef negatif cikti ikinci dega yapacagiz sormak istedigim ikisi arasinda ne kadadr süre olmali bilgisi olan varsa bilgi vetse guzel olur. yada benim gibi ikinci defa yapacak varsa burda dertleselim
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Inşallah en yakın zamanda pozitif sonuçlar alırsın. bende şimdi ikinciye başladım hafta ya opu olcak inşallah. İlk denemem şubattaydı tutundu bebeğim ama nisan ayında kaybettim malesef. Doktor ikinciye başlamadan bazı testler istedi genetik pıhtılaşma, histereskopi ve biyopsi yapıldı. Doktorun istedimi bilmiyorum ama yaptırmanı tavsiye ederim. Kanda koyulaşma olmuş demişti bana.
maksal tesk eserim ins sende pozitif gorursn cnm bu tup bebek tedavisi getcekten cok zor maddi ve manevi birde dr baska sehirde ise git gel insanin psikojisni bitiryor masraflar haric
maksal tesk eserim ins sende pozitif gorursn cnm bu tup bebek tedavisi getcekten cok zor maddi ve manevi birde dr baska sehirde ise git gel insanin psikojisni bitiryor masraflar haric
Aynen canım çok haklısın ben tekrar başlayamam diyordun çok zor günler geçirdim. Ailemin ve eşimin desteğiyle tekrar başladık. İnsan yalnız ken atlatamıyor. Inşallah sende tekrardan başlar pozitif sonuçlar alırsın canım