iki yıldır onu unutamadım

• Konu Sahibi Konu Sahibi bhyln
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bhyln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
46
0
86
İstanbul
bir sevgilim vardı.ben istanbulda otururken o bodrumda oturuyordu.başta onu gördüğümde amaaan bu mu bana bakar dedim.onu bana ablam göstermişti. başta ablamla şakalaşırken ablam msnde benim fotoğraflarımı koymaya başlamış.çocukta beni merak etmiş.işte ablamda öle hemen kız vermem gibisinden bizi bir kaç gün bekletti msnlerimizi birbirimize vermedi.neyse sonra tanıştık vs. bir şekilde çıkmaya başladık.uzaklığımıza rağmen o kadar mutluydukki anlatılamaz.. resmen o uzaklık kenetledi bizi. o spor müsabakalrı için istanbula gelecekti. hayaller kuruyorduk.. daha sonra öyle böyle derken 8 ay geçti.. 8 ayın sonunda durduk yere ayrılmak istedi zaten nerdeyse hiç kavgamızda olmamıştır.sebebini anlamadım biraz üstüne gittim. ama bi şekilde bu ilişki bitti.. ondan haber alamadım. arkadaşlarına mesajlar emailler yolladım hep beni engellediler cevap vermediler. sonra bi gün o bana cevap verdi olmaz daha fazla zorlama ben çok kötü şeyler yaptım dedi.. bende dedim yani çoktan kasıt ne kadar kötü bir şey yapabilirsin.. oda sonunda itiraf etti ben uyuşturucu kullandım dedi.kendimden geçmiştim artık seni bile gözüm görmez olmuştu dedi. ailesi onu tedavi için hastaneye yatırmış.. ancak bunları bana söylerken bile kafası iyi değildi :s daha sonra aradan yine uzun bir zaman geçti ve msnde karşıma çıkageldi ve özür diledi ben iyileştim dedi ve sen bunları asla haketmicek bir kızdın dedi.. kahretsinki ona karşı sönmeyen aşkımı yine alevlendirmişti.. bnde 1-2 gün sonra itiraf ettim böle böle unutamadım olurmu bi daha diye. oda eğer seni gerçkten sevmeseydim şuan sana cevap vermezdim dedi.. ve artık ben değiştim ve bir çıktığım var 4 aydır seviyorum onu. seninde yaşantına devam etmeni istiyorum dedi. ben ondan sonra 1 çocukla çıktım ve ondanda aklımda hala önceki sevgilim var diye ayrıldım.. şuan aradan tam 1 sene geçti hiç bir çıkma teklifine gönülden yanıt veremiyorum :s ne evet ne hayır. gerçekten seveceğim insanlar bile karşıma çıkınca resmen aşk duygularım yok oluyo.. öyle soyutlandımki aşktan sevgiden bi sevgiliden.. kendimi anlamıyorum. hala ona benzeyen hatta onun adıyla aynı adlarda kişileri çıkartıyorum karşıma :s olmadı işte 1 sene 2 sene derken hala unutamadım.ve bugünde diyorum çıkıp gelse bir saniye tereddüt etmem evet derim ona. o sanki ayrıldığım yıllardır evli olduğum ve çok sevip bağlandığım bir koca gibi :s ..... sonuç olarak bana yardım edin. sonum psikologlukmudur.. yoksa dertleşmekmidir nedir.. bir şekilde gitmiyor bu içimdekiler. lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle hala gözlerimin yaşarmasına sebep olan durumda bana yardım edin :s senağlama:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
sen onu herdefasinda tam unuttugunda o cikip gelip, yada bi sekilde onun senin hayatindaki yeri olan biseyi gorup yasadigin icin, icindeki tam yeni yeni silinmeye baslayan duygularin hemen geri geliverior. yani yeniden unutmaya basliosun yine bisey oluyo ve alevleniyo yeniden..
sen tamamen ilgini alakani kes, bak sevdigi de varmis..
kimbilir uyusturucu hikayesi bile yalanmistir, bilirsin insanlar artik olmiyacak yalanlar bulmaya uc kagitcilik yapmaya calisiolar,..
senin durumun tabiki piskologluk degil, dogal birini unutamaman hatta hersey bukadar guzel giderken birden bitmesi ve sen onu unutmadan cika gelmesi..
tam yapman gereken beklemek..tabiki simdi ayrilmasaydinda belki iliskiden SIkilacaktin, yada baska bi sekilde bitecekti. ve belki bukadar dert yapip unutamadim demiyecektin.
ve hersey guzelken bitmesi ustunede sen unutmadigin halde baskasiyla cikmasi tabi bu sana dahada koyuyor unutacagin varsa bile daha derin yerlesiyo icine, cunku iicn iicn o kizin yerinde olmayi istiosun.. duusnmesen bile bu bilinc altinda var, elindeki sekeri kaybetmis huysuz bi cocuk gibi :(

yani olacak sey aslinda basit; zaman..
zaman gectikce sen ztn onu unutursun..
yeterki muhattabi kes, en basit gorusmeyi bile engelle..
yanliz sunu soyliyim; derdini buraya yazdikca, veya birine bahsettikce, hep gerilere dondukce; o aklindan cikmayacaktir ve sen onu unutmak yerine iicnde besliyeceksin..dir..

sevgili tarzında şeyler yerine başka şeylerle ilgilensen bu durumunda düzelir.

onu unutmak için sürekli başka erkeklerle çıkarsan ömrünün sonuna kadar hayatına 1000 erkek girmiş çıkmış olur ama hala kafanda o olur.

birini unutmak için illa yeni birisi ile çıkmak gerekmez.

hayata tutunmak için de illa biri ile çıkmak gerekmez.

sevgili tarzında şeyler yerine başka şeylerle ilgilensen bu durumunda düzelir.

onu unutmak için sürekli başka erkeklerle çıkarsan ömrünün sonuna kadar hayatına 1000 erkek girmiş çıkmış olur ama hala kafanda o olur.

birini unutmak için illa yeni birisi ile çıkmak gerekmez.

hayata tutunmak için de illa biri ile çıkmak gerekmez.

zatn ondan sonra 1 kişiyle çıktım çnkü onu unutmştm.yni öyle sanmıştım. o yenisiyle çıkmaya başlayınca durumumu fark etmiştim.sonrada illaki hayatıma birini sokmaya çalışmadım.. ha insanız beğendiklerimiz oluyor.bende onları kastettim yazıda. ayrıyetten beni beğenenler vb durumları söylemiştim ama yinede fikirlerin için tşk ederm buyrunnnnnnnnn

Töbee töbee benim de 1 yıl olmasına çok az kaldı ve bugün onu hiç sevmediğimi, istemediğimi ve gerçekten unuttuğumu düşündüm.
Aman sonum sana benzemesin..kafamçokkarıştı
Bence her şey herkes unutulur, acılar geçer ama senin 2 yıl olmuş..Bu yüzden bir şey diyemicem..:uhm:

Back
X