Gebeliğe Hazırlık Iki yumurta tüp bebek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgi111

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
104
20
13
34
Selam kızlar çarşamba yumurta toplama olucak bende ve sadece 2 yumurta var üçüncüde var ama yavaş ilerliyor acaba dölenirmi tutunurmu çok korkuyorum.Bu durumu yaşayan varmı aranızda

Bi tanesi de olsa sağlıklı olsun yeter ki 🥰
Cevabınız için teşekkür ederim evet öyle işte az olunca korku ve endişe içindeyim duygularım karışık bir anne olucam sonunda diyorum heyecanlanıyorum sonra ya olmasa ya tutmasa diye moralim bozuluyor 😔

Benim de 2 yumurta toplandı 7 temmuzda. 2 si de döllendi. Biri 3. Gün donduruldu kalitesi iyi ve yumurta sayım az olduğu için.. diğerini 5 e kadar takip etmek istediler ams gitmedi

Benim de 2 yumurta toplandı 7 temmuzda. 2 si de döllendi. Biri 3. Gün donduruldu kalitesi iyi ve yumurta sayım az olduğu için.. diğerini 5 e kadar takip etmek istediler ams gitmedi
Bu gün kontrolüm vardı çarşamba günü yumurta toplanacak cumarteside transfer 3 günlük transfer sizce nasıl tabi inşallah dölenirseler

Selam kızlar çarşamba yumurta toplama olucak bende ve sadece 2 yumurta var üçüncüde var ama yavaş ilerliyor acaba dölenirmi tutunurmu çok korkuyorum.Bu durumu yaşayan varmı aranızda
Benden de 2 toplandı biri 3. Gün donduruldu

Back
X