iki yüzlü insanlar

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
teyzemlerle iki yıl kadar ufak sebepten aramız açıktı fakat çok şükür ki problem aşıldı ve bir hafta öncesin de barıştık. Barıştıktan sonra konuşulan sohbetler esnasında ailecek küsken etrafımızda ne kadar iki yüzlü nankör insanlar varmış onalrı görmüş olduk. her şer gibi görünen de hayır her hayırda da şer vardır dedikleri boşa değil.bizim küslük şer gibi gözükürken aslında etrafımızda ne kadar iki yüzlü nankör kişiler varmış onları barıştıktan sonra öğrendik bu da hayır oldu.bize gelip soframıza oturan annemlerin halalarının kızı gidip aynı şekilde teyzemlerin sofrasına oturan aynı kadın meğer işin esasında arayı iyice kızıştırmak için uğramış teyzeme gidip olmayan şeyleri söylemiş kardeşlerin şöyle konuşuyor hakkında böyle konuşuyor bize gelip teyzem hakkında işte sizinle böyle konşuyor gibi bir sürü yalan.barışınca herşey Allahtan netliğe kavuştu.böyle iki yüzlü insanalrın da maskeleri yere düştü barışma olayı olunca.

Heryerde var bunlardan malesef.Yüzüne canım cicim arkandan birsürü oyunlar.Söylemediğin şeyleri bile söylemıssın gıbı konusmalar falan..Neyseki barısmıssınız neyın ne oldugunu görmüş oldunuz.Allah böyle insanları ıslah etsin ne diyelim..:47::47:

Heryerde var bunlardan malesef.Yüzüne canım cicim arkandan birsürü oyunlar.Söylemediğin şeyleri bile söylemıssın gıbı konusmalar falan..Neyseki barısmıssınız neyın ne oldugunu görmüş oldunuz.Allah böyle insanları ıslah etsin ne diyelim..:47::47:

amin inşallah.kesinlikle öyle canım söylenilmemiş yapılmamış herşeyi yapılmış söylenmiş gibi göstermişler valla şaşkın bir şekilde dinliyorsun kondurmaıyorsun da var ama işte böyle iki yüzlü insanlar nefret ediyorum hepsinden de :47:

En sevmediğim en en nefret ettiğim şey iki yüzlü insanlar ya anlamıyorum ne kadar yüzsüzlük bu tür şeyler yanına gelip canım cicim arkandan başka birilerine seninle alakalı kötü konuşması nasıl beceriyorlar anlamıyorum yani hiçmi yüzleri kızarmaz hiçmi utanmaz arlanmazlar offfff tahammül edemiyorum bende ve diyorumki boşver kim ne derse desin ben benim ben kendimi bildikten sonra herşey boş kıskananlar çatlasınnnnnnnnnn:52::52::52:

En sevmediğim en en nefret ettiğim şey iki yüzlü insanlar ya anlamıyorum ne kadar yüzsüzlük bu tür şeyler yanına gelip canım cicim arkandan başka birilerine seninle alakalı kötü konuşması nasıl beceriyorlar anlamıyorum yani hiçmi yüzleri kızarmaz hiçmi utanmaz arlanmazlar offfff tahammül edemiyorum bende ve diyorumki boşver kim ne derse desin ben benim ben kendimi bildikten sonra herşey boş kıskananlar çatlasınnnnnnnnnn:52::52::52:

aynen canım çok doğru söylemişsin nasıl da yüzleri kızarmadan bu tür şeyleri yapamıyorlar yanına gelince iyi hoş ama arkalarını dödükten sonra bariz senin kuyunu kazıyorlar kötülüyorlar iki yüzlüler işte nefret ediyorum böyle insanlardann :52::52:

ne demisler gordugune bile inanmayacaksin,direkt yuz yuze kesin ve net konusarak tartip karar vereceksin..maalesef dedikodu yapabilmek icin ara bozmaya bayilan cok,Allah islah etsin boyle insanlari..

ne demisler gordugune bile inanmayacaksin,direkt yuz yuze kesin ve net konusarak tartip karar vereceksin..maalesef dedikodu yapabilmek icin ara bozmaya bayilan cok,Allah islah etsin boyle insanlari..

Amin inşallah. bizler zaten barışmasaydık haberimiz bile olmazdı ama şimdi herkes kim nasılmış öğrenmiş olduk bunda da varmış bir hayır diyoruz öyle de ama çok kötü birşey Allah kimseyi bu tarz insanlarla karşılaştırmasın.

Back
X